انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: محیط زیست
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خروج جاده از پارک ملی گلستان کلید خورد

عبور جاده از پارک ملی گلستان به‌عنوان قدیمی ترین پارک ملی کشور باعث بروز مشکلات و هزینه‌های زیست محیطی فراوانی شده است.

به گزارش همشهری در سال ۸۳ احداث جاده ای خارج از این پارک ملی به تصویب دولت وقت رسید که متاسفانه اجرای این مصوبه در سال‌های گذشته پیگیری نشده است و حالا خروج جاده بین‌ المللی استان گلستان به مشهد مقدس از این پارک کلید خورده و به زودی اجرایی می‌شود. پارک‌های ملی با سه هدف ایجاد می‌شوند که شامل حفظ و یکپارچگی یک یا چند اکوسیستم برای نسل‌های حاضر و آتی، حذف هر گونه بهره‌برداری یا سکونت زیان‌آور که موجودیت منطقه را به مخاطره می‌اندازد و فراهم‌آوری زمینه‌های لازم برای استفاده‌های معنوی، علمی‌، آموزشی و تفرجگاهی سازگار زیست محیطی و فرهنگی است.

براساس قوانین و مقرارت سازمان حفاظت محیط‌زیست ،دفتر حقوقی، (۱۳۸۰) و مقررات "ای یو سی ان" (۱۹۹۲)، عبور لوله‌های نفت، گاز، ریل‌های راه آهن، اتوبان و غیره در پارک‌ها کاملا ممنوع بوده و تنها احداث آن گونه تسهیلات و خدمات انسان ساخته در پارک‌ها مجازند که در خدمت مدیریت پارک باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پارک ملی گلستان که مهم‌ترین کانون تنوع زیستی ایران به شمار می‌رود، آماج طرح‌های جاده‌سازی وارت راه و ترابری قرار گرفت.

پارک ملی گلستان یا جنگل گلستان منطقهٔ حفاظت شده‌‌ای در شرق استان گلستان و غرب استان خراسان شمالی است. پارک گلستان، قدیمی‌ترین پارک ملی ثبت شده در کشور ایران و پناهگاهی کم‌نظیر برای حیات‌وحش است که هزار و ۳۵۰ گونهٔ گیاهی و ۳۰۲ گونهٔ جانوری، از جمله نیمی از گونه‌های پستانداران ایران را در حدود ۹۰۰ کیلومتر مربع مساحت خود جای داده‌است. این پارک زیبا به خاطر دارابودن شرایط مطلوب از سوی سازمان‌های بین‌المللی به عنوان ذخیره‌گاه زیست‌کره به ثبت رسیده است.

اصلی‌ترین مسیر ارتباطی شمال کشور و استان خراسان (و یکی از محورهای ارتباطی تهران-مشهد) از این جنگل می‌گذرد. این جاده دقیقاً در طولانی‌ترین و گودترین دره این منطقه کوهستانی احداث شده‌است که از روستای تنگ‌راه در غرب پارک ملی آغاز شده و تا روستای دشت مماس با حد جنوبی پارک به سمت بجنورد امتداد می‌یابد.

با توجه به قوانین پارک‌های ملی، طی سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای خروج جاده از پارک انجام شده‌است و حتی ابتکار ، رئیس سازمان محیط زیست کشور و استاندار گلستان نیز وعده این طرح را داده‌اند. اما، وقفه در احداث جاده‌ای جدید خارج از پارک ملی صدمات فراوانی را به این پارک و گونه‌های جانوری آن وارد کرده است که جبران بسیاری از آنها سال‌های سال طول خواهد کشید.

از میان پارک ملی گلستان که یک پارک بین‌المللی است و از قوانین آن تبعیت می‌کند جاده ای عریض رد شده که اصلی‌ترین مسیر ارتباطی شمال کشور و استان خراسان و یکی از محورهای ارتباطی تهران-مشهد است.

مرتضی فرید ،معاون دفتر زیستگاه و امور مناطق سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور درباره تاریخچه خروج این جاده از پارک ملی گلستان می‌گوید: اولین نامه از سوی سازمان حفاظت محیط‌زیست درخصوص جاده پارک ملی گلستان توسط رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست آن زمان دکتر معصومه ابتکار در سال ۱۳۷۷ به وزیر راه و ترابری وقت ارسال و پیگیری‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست در خصوص خروج این جاده از پارک ملی گلستان آغاز شد.

فرید افزود: نهایتا در سال ۸۱ قرار بر آن شد تا گزارش‌هایی درخصوص مطالعه محور جایگزین انجام شود و در سال ۸۳ جاده جایگزین به تصویب رسید اما تلاش برای تامین اعتبار جاده جایگزین تا کنون ادامه یافت و در کنار همه این تلاش‌ها عریض‌شدن جاده با وجود مخالفت‌ها شدید و موضع گیری‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست در این خصوص ادامه پیدا کرد.

معاون دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط‌زیست بیان داشت: در تازه‌ترین اقدام مجمع نمایندگان استان گلستان طی نامه‌ای از دکتر معصومه ابتکار خواستند با توجه به اجرای پروژه خسارت زیست‌محیطی جبران‌ناپذیری ایجاد خواهد شد. در دولت آقای خاتمی مطالعات جاده جایگزین انجام شده‌است که از مسیر سه راهی کلاله-گلیداغ- آشخانه است که هم از نظر خطر سیلاب و هم از نظر هزینه راه‌سازی نسبت به مسیر جنگل گلستان مزیت دارد. خواهشمندیم این پروژه جایگزین با جدیت از طریق دولت و وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود تا پارک بین‌المللی گلستان با گونه‌های کمیاب جانوری و گیاهی بیش از این دچار خسارت نشود.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز در این باره گفت: این پارک ۹۰ هزار هکتار وسعت دارد و بیش از ۲۰ درصد گونه‌های گیاهی ایران و ۴۰ درصد گونه‌های جانوری کشور را در خود جای داده و اصلی‌ترین کانون تنوع زیستی ایران به شمار می‌رود که شمار تنوع گونه‌ای آن حتی در مقایسه با کشورهایی همچون انگلستان و اتریش نیز بیشتر است.

او یکی از مهم‌ترین خطرات زیست‌محیطی جنگل گلستان را وجود این جاده و حجم بالای تردد در آن عنوان و آمار کشته‌شدن پستانداران و حیات وحش پارک ملی گلستان در این جاده بسیار بالا ذکر کرد.

بر اساس مصوبه‌هایی در دو دولت گذشته بر خروج جاده تاکید کرده و وزارت راه و شهرسازی را ملزم به اجرای این مصوبه کرده‌اند. با این همه مصوبه انتقال جاده پارک ملی به سه راهی «کلاله-گلی داغ-آشخانه» همچنان به دلیل نبود اعتبار خاک می‌خورد که با روی کار آمدن دکتر معصومه ابتکار، پیگیری‌های جدی توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست در این باره انجام شده است.

این در حالی‌ست که حمید جلالوندی ،مدیر کل دفتر ارزیابی و اثرات زیست‌محیطی سازمان حفاظت محیط‌زیست می‌گوید: اقدامات لازم برای ارزیابی جاده پارک ملی گلستان انجام شده است.

جلالوندی خاطر نشان کرد: قرار بر آن شده جاده در واریانت شمالی پارک به سه راهی «کلاله-گلی داغ-آشخانه» انتقال داده شود و سازمان حفاظت محیط‌زیست و وزارت راه و شهرسازی طی نامه‌ای از رئیس جمهور خواستار تامین اعتبار این جاده در بودجه سال ۹۴ شده‌اند.

او افرود: در دوران قبل از ریاست دکتر ابتکار در سازمان حفاظت محیط‌زیست موضوع خروج جاده مطرح و پیگیری‌های مقدماتی انجام شد.

مدیر کل دفتر ارزیابی و اثرات زیست‌محیطی خاطرنشان کرد: متاسفانه با تغییر دولت، موضوع انتقال جاده مسکوت ماند و بحمدالله

با پیگیری‌های مجدد سازمان حفاظت محیط‌زیست و همکاری وزارت راه و شهرسازی همچنین حمایت دولت جدید نتیجه ارزیابی زیست محیطی اعلام شده و در انتظار تامین اعتبار است.

در آخرین اخبار از انتقال این جاده اسماعیل مهاجر ،مدیر کل محیط‌زیست استان گلستان در ۲ آذر ماه ۹۳ درخصوص وضعیت جاده جایگزین پارک ملی گلستان گفت: خروج جاده بین‌المللی استان گلستان به مشهد مقدس از این پارک کلید خورده و به زودی اجرایی می‌شود.

مدیر کل استان گلستان خاطر نشان کرد: پیش از سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به استان گلستان در نیمه آذر ماه سال جاری دکتر سعید نمکی ،مشاور معاون برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس‌جمهور و مشاور ریاست سازمان حفاظت محیط‌ زیست به‌اتفاق دکتر ابتکار و معاونان خود در خصوص آخرین بررسی میدانی و جاده واریانت شمالی پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان وارد این پارک شدند.این بازدید از مسیر کلاله، گلیداغ، آش خانه (بجنورد) انجام شد.

در سفر رئیس جمهور به استان گلستان یکی از مواردی که دولت در استان گلستان پیگیری خواهد کرد بحث انتقال جاده (انتقال عبور وسائط نقلیه سنگین) از پارک ملی گلستان است.
برای امضای نامه ساخت جاده در جنگل ابر مرا فریب دادند
پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از نمایندگان برای امضای نامه ساخت جاده در جنگل ابر، مرا فریب دادند تا نامه ۱۵۱ نفری به رئیس جمهوری را امضا کنم اما از دولت می‌خواهم با ساخت جاده موافقت نکند.

کمال‌الدین پیرموذن در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، با بیان اینکه کسانی که برای نامه درخواست از رئیس جمهوری برای ادامه ساخت جاده در جنگل ابر امضا جمع می‌کردند نمایندگان استان‌های شمالی بودند، افزود: من هیچ اطلاعی از متن دقیق نامه نداشتم و بدون اینکه مسیر را بدانم با اعتمادی که به همکارانم داشتم آن را امضا کردم.

وی بابیان اینکه طبق اصل ۵۰ قانون اساسی صیانت از عرصه‌های طبیعی و محیط زیست از وظایف ذاتی نمایندگان است و افزود: عضو فراکسیون محیط زیست مجلس هستم و ارزش خاصی برای محیط زیست و جنگل قائلم؛ بنابراین کاملا با این اقدام مخالفم.

پیرموذن تاکید کرد: اگر روند قطع درختان در شمال کشور ادامه یابد تا ۶۰ سال آینده دیگر هیچ درختی در این مناطق وجود نخواهد داشت و متاسفانه برخی اصلا به این موضوع اهمیت نمی‌دهند.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: من نمی‌توانم امضای خود را پس بگیرم اما در جلسه‌ای به خانم ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست کشور مخالفت خود را با این اقدام اعلام و از دولت محترم هم درخواست می‌کنم که با چنین اقدام ضد محیط زیستی موافقت نکند. امیدورام هرآنچه به مصلحت اهالی این منطقه است ملاک عمل دولت قرار گیرد.
(2014-11-13 12:43 AM)yoli نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خرس قهوه ای خشمگین
[تصویر: 14158265871.jpg]
[تصویر: 14158265872.jpg]

دوستان عارضم به خدمتتون
که
همونطور که میدونید ما ادمیزاد جماعت رو امپول رو معمولا از باسن میزنن بهمون
حالا دلیل و علتش رو نمیدونم
ولی من اون ایام قدیم تو یک جای دوری کار میکردم امپول زن گروه بودم.
معمولا اینها که خدا از باسن بهشون برکت داده بود
خیلی سخت بود فرو کردن این نوک سوزن از بس چربی داشتن Khansariha (248)

اگر مثل حقیر هم اغفال شده باشید و برای شکار و احتمالا مثل من کوله کشی برین دیدید
که پای حیون پوست و چربی ضخیمی داره...............

حالا دقت کنین این دارت ها رو به کجای این خرس بامزی زدن!!!!
البته منکر کم اثر بودن دارو نیستم
چه بسا اگر اون دور و اطراف رو خوب میگشتن
حتما بوته ماری جوانایی یا خشخاشی،........
چیزی پیدا میکرن و مخلوط با اب میزدن به حیون بیچاره
حتما اقلا فضا میرفت و از عصبانیتش کم میشد........... Khansariha (214)

به خدا بعضی چیزها اصلا جای دفاع نداره.........
حالا که ما ادم بدها شدیم
این محیط بانها ناجیان طبیعت ایران زمین
بزارین بگیم از کم کاریهاشون
چرا نگیم؟
مرگ ۱۲ عقاب صحرایی و شاهی به دلیل مسمومیت در یاسوج

بازم تو بوق کرنا کنن که شکارچی ها با سالی 5 تا کبک نسل کشی میکنن......به جای اینکه پروانه شکار ندین پروانه این جور مرغداری ها رو لغو کنید.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ردپای پلنگ در جنگل‌های آستارا
رئیس اداره محیط زیست آستارا گفت: کارشناسان محیط زیست بندر مرزی آستارا، وجود پلنگ در جنگل‌های شمالی شهرستان را تأیید کردند.

شهروز قلی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، خاطرنشان کرد: طی چند ماه اخیر گزارشات مردمی از روستاهای بالادست شهرستان مبنی بر تلف شدن مشکوک دام‌ها به یگان حفاظت محیط زیست آستارا رسید که در پی آن مأموران یگان و کارشناسان محیط زیست جهت بررسی بیشتر به محل‌های مذکور اعزام شدند.

وی به بازدید دو مرحله‌ای اکیپ‌ها و کارشناسان از جنگل‌های هیرکانی در روستاهای خانبلاغی، مشند، چملر و شاغوله اشاره کرد و افزود: با بررسی ردپای موجود در مسیرهای تردد حیوان و نحوه دریده شدن دام‌ها، صحت حضور پلنگ و گرگ در منطقه تأیید شد.

قلی نژاد اضافه کرد: برای مشاهده دقیق این جانوران برنامه‌هایی از قبیل استقرار یگان، حضور مکرر کارشناسان و نصب دوربین‌های تله‌ای در شرایط اقلیمی مناسب در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه همکاری شوراها، دهیاران و اهالی در انجام مطالعات دقیق و تحقیقات در این خصوص مثمرثمر بوده است، خطاب به دامداران و جنگل نشینان گفت: در راستای حفاظت از دامها، از بردن دام‌ها به جنگل جلوگیری کرده و از تردد در مسیرهای بیراهه و مالرو به شدت بپرهیزید.

رئیس اداره محیط زیست آستارا از عموم اهالی منطقه درخواست کرد، جهت حفاظت از جان و مال خود از هرگونه شکار و تیراندازی به این حیوانات خودداری کنند و پس از مشاهده با شماره تلفن 44832213 – 013 یگان حفاظت محیط زیست و شماره همراه 09111852251 مسئول یگان تماس بگیرند و هرگونه تصمیم گیری در این خصوص را به مأموران اداره محیط زیست محول کنند.

وی یادآور شد: زیستگاه اصلی این حیوانات، جنگل های هیرکانی است و در شرایط خاص همچون تجاوز به قلمرو و یا در خطر قرار گرفتن توله‌ها ناگزیر درصدد حمله به انسان یا احشام برمی‌آیند.

به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با بیش از 86 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان، 189 کیلومتری رشت و همجواری استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است. این شهرستان به دلیل دارا بودن طبیعت بکر و خدادادی از قبیل پناهگاه حیات وحش لوندویل، پارک جنگلی بی بی یانلو، تالاب استیل، تالاب آق و جنگل‌های هیرکانی به عنوان یکی از مهمترین زیستگاه‌های حیوانات و پرندگان وحشی محسوب می‌شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


خدا رحم كنه ! آخر چي قراره بشه ؟؟؟!!!
درودKhansariha (8)Khansariha (8)Khansariha (8)
با این کارشون فقط کاری می کنن که دیگه یک تعداد شکارچی مجاز بودن همون ها هم دارن میشن غیر مجاز احتمالا اگر این کار هم کنن مردم که دیوانه نشدن برن پول یک ماشینو بدن بابت تفنگ های آشغال موجود در بازار ایران اون هم فقط داخل خونه بزنن به دیوار هر روز یک نگاهی بهش بندازن یک پنجم همون پول رو میدن بنلی آکبند غ-ی-ر-م-ج-ا-ز دم در خونه تحویل میگیرن تمام . حالش رو هم می برن واقعا روی چه حساب نظر میدن؟؟؟؟؟؟؟Khansariha (290)Khansariha (290)Khansariha (290)
زیاد جای نگرانی نیست.البته باید با این ایده برخورد بکنیم و با استدلال درست و با حرف منطقی و محترمانه در تمامی محافل جوابشون را بدیم تا خودشون هم متوجه اشتباهشون بشن.Khansariha (256)
ولی از طرفی نباید زیاد هم نگران اجرایی شدنش باشیم.Khansariha (399)
به این پاراگراف دقت بکنید(ازتوی متن برداشتم)
وی در پایان افزود: بخش حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی این پیشنهاد است و امیدوارم مجلس نیز با توجه به همکاری بسیار خوبی که تاکنون داشته در زمینه تصویب قوانین لازم همکاری‌ داشته باشد.
یعنی عمرا به نتیجه برسه،چون به محض این که یکی از ارگان های مربوطه این مورد را بشنوه و کار زیر دستش بیاد متوجه عدم عقلانیت و قانونیت این ایده عجیب میشن و عملی نخواهد بود.
موفق باشینKhansariha (8)Khansariha (8)Khansariha (8)
یعنی ملت کلیکسیونر هستند دیگه؟Khansariha (226)
اقا قبول خخخخ ولی این قانون که میگه هر کس فقط 3 تا اسلحه میتونه داشته باشه رو ور دارند Khansariha (214)
لینک مرجع