انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: محیط زیست
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(2013-02-09 11:48 PM)dadmehr نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5 حیوانی که کمتر دیده می‌شوند



«Okapi»
[تصویر: 231717_960.jpg]
یکی از موجوداتی که نمی توان آن را یک حیوان منحصر به فرد دانست «Okapi» است. این حیوان از مصر باستان آمده است و ترکیبی از زرافه، الاغ، گوره خر است و برای اولین بار در 1887 مشاهده شد. این حیوان همچنین به عنوان یک فسیل نده نیز شناخته می شود و بیش از 10 هزار سال است که روی زمین زندگی می کند اما این روزها شکارچیان به او امان نداده اند و تعداد آن ها هر روز رو به افول است. "Okapi" این روزها بسیار کمتر دیده می شوند و تحت مراقبت های ویژه قرار دارند.

تک تک سلول های بدنم داره داد میزنه که این عکس فتوشاپه اما با یکم سرچ متوجه شدم که واقعیته. واقعا چیز عجیب وا خارق العاده ایه. جلل خالق.
اینم یه لینک دیگه واسه دوستانی که باور نمی کنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه که تو اینهمه مستندی که نشون میدن اصلا حرفی از این حیوون نیست
اتفاقاً حیوون خیلی معروفی هست.
الان هم فقط توی جنگل های مرکزی آفریقا پیدا میشه که خودش رو به ندرت نشون میده و بیشتر توی باغ وحش هاست.
آخرین گزارشی که من از دیده شدنش توی طبیعت خوندم مال6-7 سال پیشه که ازش عکس هم گرفته بودند...
کلاً حیوون خارق العاده ای هست.
من بیشتر مد نظرم این بود که چرا نباید هر مطلبی که در سایت درج می شه بازنگری بشه تا درست و غلط قبل از اینکه در تاپیکی بیاد جدا بشن.
اطلاعاتی که این دوستمون درباره اوکاپی گذاشتن بیشتر افسانه هستن تا واقعیت.
این که اصلش از مصر باستان!! و ترکیبی از الاغ و زرافه و گورخره!! و 10 هزار ساله که بوجود اومده.
در حقیقت اوکاپی و زرافه آخرین بازمانده های خانواده زرافه سانان هستن.سوابق فسیلی اوکاپی به میلیونها سال پیش میرسه.خوشبختانه فعلا در معرض خطر نیست و این به واسطه زندگیش در جنگلهای انبوه آفریقای استوایی به خصوص کنگو هست.بنابراین این حیوون هیچ ربطی به الاغ و گورخر نداره.
نکته جالب درباره اوکاپی وجود تصویری از اون در سنگ نگاره های پارسه(تخت جمشید ) هست که مشخصه این حیوان اون زمان به عنوان هدیه ای از آفریقا برای شاهان هخامنشی فرستاده شده و بنابراین تاریخ کشف اون به خیلی قبل تر از قرن نوزده میلادی می رسه.Khansariha (8)
این موجودات از جمله گونه های موش کور هستند و البته یکی از گونه هایی که به سرعت در حال نابود شدن است. این حیوان تنها در یکی از جزیره های اقیانوس آرام زندگی می کند که آن نیز به مرور در حال از بین رفتن است. «Sao Tome Shrew» حیوانی است که بسیاری به زنده ماندن آن امید ندارند و با توجه به شرایط حال حاضر امکان آن هست که برای همیشه منقرض شوند.
و اما درباره این مطلب... اگه منظور همون حیوون ذکر شده هست که در جزایر سائوتومه یافت میشه پس اقیانوس آرام اینجا چکاره هست؟سائوتومه در اقیانوس اطلس و غرب آفریقاست!!


این حیوان به بزرگترین پستاندار نادر دنیا شهرت دارد و بیشتر در انگلستان دیده شده است. این حیوان دارای ظاهری عجیب با گوش های تیز است و به عنوان یک شکارچی ماهر در پیدا کردن موجودات ریز شناخته می شود. البته تنها 130 گونه از این منطقه وجود دارد و برای آنکه منقرض نشود نیاز به مراقبت های ویژه ای دارد که این روزها از آن صورت می گیرد.

و این یکی.ومبت ها کیسه دارانی بومی استرالیا هستن نه انگلستان.این که در حال حاضر به شدت در معرض خطره درسته ولی پستانداران زیادی هستن که هم از این نادرترن هم بزرگتر!!

امدوارم دوستان از این به بعد دقت بیشتری در انتقال مطالب بکنن تا خدای نخواسته اطلاعات غلط رو رواج ندیم.Khansariha (8)
پلنگ، خرس و گوزن پنج میلیون؛ سمندر صد تا دویست هزار تومان!


در زمان برگزاری دادگاه سلاخان خرس‌های سمیرم، نخستین معضلی که از دید کارشناسان و دوستداران حیات وحش مطرح می‌شد، جریمه‌های ناچیزی بود که برای شکار گونه‌های بسیار ارزشمند، کمیاب و حتی گاه در معرض انقراض در نظر گرفته شده است؛ جریمه‌هایی که گاه اگر ده برابر هم شوند، به پای نرخ یک تفنگ شکاری دم دستی هم نمی‌رسند!

به گزارش «تابناک»، شکار گونه‌های کمیاب و ‌گاه در معرض انقراض حیات وحش کشور از جمله موضوعاتی است که حتی برای کسانی که آشنایی چندانی با مسائل زیست‌محیطی ندارند، مهم است، چراکه مگر می‌شود خبر شکار شوکاهای باردار را خواند، تصاویر دردناک سلاخی توله خرس‌ها را دید، از افسانه‌های بزرگترین ببر جهان که منقرض شده یا شیری که در قرون متمادی روی پرچم کشورمان نقش گرفته بود ولی امروزه تنها در سیرک برخی نقاط یافت می‌شود، شنید و نگران نشد؟

ایران به عنوان سرزمینی با تنوع گسترده آب و هوایی که در مرز ارتباطی قاره‌های بزرگ جدا شده از پانگه‌آ (تمامی قاره‌ها بر اثر حرکت صفحات تشکیل دهنده پوسته زمین، از خشکی بزرگی جدا شده‌اند که پانگه‌آ نام داشت؛ تصویر مقابل) قرار گرفته، نه تنها از تنوع زیستی گسترده‌ای بهره می‌برده است، بلکه همواره به عنوان موطن گونه‌های منحصر به فردی شناخته می‌شده که متأسفانه بسیاری از آن‌ها نتوانسته‌اند در مقابل سه دسته عوامل (محیطی، ذاتی و انسانی) منجر به انقراض دوام آورده و امروز خودنمایی کنند.
[تصویر: 237599_510.jpg]
گربه پالاس

نگاهی به آثار کشف شده در کشورمان، از بزرگترین کرگدن جهان («ایرانوتروم» که نام سرزمینمان در آن گنجانده شده است) گرفته تا فیل‌هایی که بسیار بزرگ‌تر از انواع امروزی بوده‌اند، از شترمرغ که سیمرغ را حاصل نگاه اسطوره پرورانه به آن دانسته‌اند (شترمرغ ساکن فلات ایران مدت‌های طولانی است که منقرض شده ولی به تازگی نوع وارداتی آن را به ذهن مردمان بازگردانده است؛ هرچند از جنبه غذایی!) تا ببر و حتی به نوعی شیر ایرانی که با سرنوشت تلخشان تا اندازه بسیاری آشنایی داریم، همه و همه خسارتی را یادآور می‌شوند که نه تنها ‌جبران‌شدنی نیست، بلکه به نوعی مایه سرافکندگی گذشتگان بوده و زنهار بزرگی برای حفاظت از ثروت‌های موجود خواهد بود؛ به شرطی که نیم نگاهی به گذشته انداخته و در آینده به افق‌های بزرگتری بیندیشیم.
[تصویر: 237588_325.jpg]
گوزن زرد ایرانی

سخن از پاسداشت میراث جانداری است که خیلی خیلی پیشتر از انسان ساکن کره خاکی بوده، ولی به مرور قافیه را به انسان هوشمند باخته، چراکه نه تنها مستقیم‌ توسط این عامل تهدید به انقراض می‌شود، بلکه‌ غیر مستقیم نیز با از بین رفتن پناهگاه‌ها و عرصه حیات و تولید مثل توسط انسان، گام به گام با نابودی نزدیک‌تر شده و به تدریج کمیاب و نایاب شده و فرجامی رقم می‌خورد که مطلوب هیچ کس نیست؛ حتی شکارچیان!
[تصویر: 237601_813.jpg]

روباه شنی

جدای از این نگاه ناامید کننده، حفظ گونه‌هایی که ‌مانده‌اند، بسیار ضروری‌تر از احیای جانورانی است که فلات ایران را بدرود گفته‌اند و لازمه این امر در وهله نخست، تکیه بر تجربیات موفق دیگر کشورهاست؛ تجربه‌ای مانند مجازات‌های بسیار سنگین و کمرشکن برای کشتار پاندا در چین، با توجه به اینکه برخی آیین‌های بومی مردمان چشم بادامی بر فواید بیشمار برگرفته از این خرس گیاه‌خوار استوار شده است.
[تصویر: 237590_132.jpg]
اینجاست که در وهله نخست حفظ شرایط موجود، بیشترین اولویت را از آن خود خواهد کرد که آن میسر نخواهد شد، مگر با وضع جریمه‌های بسیار سنگین برای خاطیان؛ چه آنان که با تله‌گذاری یا شکار به گونه‌های گوناگون حیات وحش دست درازی می‌کنند و چه افرادی که با تخریب محیط زیست‌ غیر مستقیم این تهدید را بر پیکره میراث باستانی طبیعت روا می‌دارند.
[تصویر: 237600_688.jpg]
گور ایرانی

در چنین شرایطی، بسیار روشن است که جریمه در نظر گرفته شده برای صید و شکار این مخلوقات خداوند، می‌تواند بهترین معیار برای سنجش کارکرد کنونی ما و پیش بینی آینده محیط زیست کشورمان باشد.

این در حالی است که روز گذشته، برخی جزییات تازه‌ترین نرخ نامه مصوب شورای عالی حفاظت محیط زیست منتشر شد تا تصور دوستداران محیط زیست ـ به ویژه با تورمی که در سال اخیر دیده‌ایم ـ با واقعیت مصوب در نشست مسئولان، به مانند سال‌های قبل هیچ همخوانی نداشته و موجبات شگفتی فراهم شود.
[تصویر: 237593_522.jpg]
شاه روباه
عجیب‌ترین نکته این مصوبه آنجاست که بر مبنای پیشنهادی استوار شده که سازمان حفاظت محیط زیست در نیمه ماه نخست تابستان امسال (چهاردهم تیر) به کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست ارائه کرده و البته تأیید هیأت دولت را به همراه داشته؛ اما کیست که نداند نرخ‌های امروزی هیچ شباهتی حتی به روزهای پایانی تابستان هم ندارند و اصلا مبنای انتخاب جریمه به این شکل منطقی نیست.
[تصویر: 237591_783.jpg]

سیاه گوش

اوج بی‌منطق بودن ماجرا را هنگامی درخواهیم یافت که دست‌کم ارزش یکی از موجودات نامبرده در آن را بتوانیم برآورد کنیم؛ مثلا بدانیم که وقتی هنوز ‌پلنگ‌های باقی مانده در کشورمان را سرشماری نکرده‌ایم، تعیین جریمه، آن هم پنج میلیون تومانی، بسیار اشتباه است، چراکه بر خلاف باور عمومی، بیشتر جانوان منقرض شده تا آخرین عدد کشته یا هلاک نشده‌اند، بلکه برهم خوردن محیط زیست این جانوران، ممکن است سبب شده باشد که جفت گیری نکرده و در ‌‌نهایت نسلشان برافتد!
[تصویر: 237604_905.jpg]
مرال

با این مقدمه دقت کنید که بر خلاف کروکدیل دریاچه خشک شده هامون که نمی‌دانیم منقرض شده یا در حال انقراض است، تمساح پوژه کوتاه (گاندو) ساکن آبراهه‌ها و سد پیشین در سیستان و بلوچستان، سیصد عدد برآورد شده و به محدوده خطر بحرانی نرسیده اما یک سیلاب گلالود (که در آن منطقه کم سابقه نیست) می‌تواند بچه تمساح‌ها را خفه کرده و...؛ با چنین شرایطی حفظ جان یکی از درنده‌های رودخانه‌ای منحصر به فرد کشورمان (که برخی اژدهای شاهنامه را برگرفته از آن می‌دانند) چند می‌ارزد؟ ده میلیون یا بیشتر؟
[تصویر: 237602_933.jpg]
گربه شنی

بیایید به یوز ایرانی برسیم که بسیاری اوقات آوازه جهانی اش مایه بالندگی بسیاری از ما شده است؛ همان موجودی که از فرط استثنایی بودن بین سگ‌سان بودن یا نسبت دادنش به گربه سانان تردید بوده و به نوعی حد واسط خلقت به شمار می‌آید؛ گرانترین جانور در جدول جریمه‌ها که اگر کنایه به خودروسازان نباشد، نرخی معادل بهای ارزان‌ترین خودروی تولید داخل برایش در نظر گرفته شده اما آخرین سرشماری‌ها و حدس و گمان‌های منتشره درباره آن، حکایت از این‌ دارد که حاصل سال‌ها نگاه محافظتی ویژه به آن، کاهش نزدیک 50 درصدی جمعیت آن بوده است!
[تصویر: 237603_782.jpg]
خرس سیاه بلوچی

بیایید به نرخ جریمه در نظر گرفته شده برای خرس‌های ایرانی هم نگاهی بیندازیم؛ خرس قهوه‌ای به رغم آنکه آمارهای مطرح درباره آن به سال‌ها پیشتر بر‌می‌گردد، با پنج میلیون تومان و خرس سیاه (بلوچی) که نمی‌دانیم منقرض شده یا خیر، شش میلیون تومان ارزش گذاری شده است؛ در شرایطی که اگر نرخ در نظر گرفته شده برای این جواهر‌های باقی مانده را با نرخ یک رأس گاو معمولی قیاس کنیم، قطعا از بررسی دیگر موارد مطرح‌ در جدول انصراف خواهیم داد!
[تصویر: 237605_367.jpg]
جبیر

از این جانوار که بگذریم، نرخ گوزن بی‌نظیر ایرانی، گور باستانی، شوکا، مرال، سیاه گوش، گربه پالاس، روباه شنی، جبیر، فوک، عقاب، شاهین، دلفین، لاک پشت، قرقاول، کبک و... آنقدر ناچیز است که یک گوسفند نحیف یا پروار، یک سگ شناسنامه دار، یک میمون وارداتی و مواردی اینچنین، دست کم در مقام قیاس با این نرخ نامه، گرانتر خرید و فروش می‌شوند!
[تصویر: 237595_177.jpg]
سمندر لرستان

برای نمونه تجسم کنید که نرخ در نظر گرفته شده برای سمندر کوچک جثه اما چشم نواز لرستانی با نرخ یک لجن خوار آکواریومی برابری می‌کند؛ با چنین شرایطی آیا افراد کم اطلاع ترغیب نخواهند شد که یک سمندر افسانه‌ای در آکواریوم خانه شان داشته باشند که می توان پز ایرانی بودنش را هم داد؟!
[تصویر: 237606_824.jpg]
کوکر طلایی


اینجاست که چاره‌ای جز افسوس خوردن نخواهیم داشت اما بد نیست ‌از مسئولان امر بخواهیم که نرخ نامه‌شان را دست کم با بهای لوازم دور و اطرافشان هماهنگ‌تر کنند؛ با نرخ میزشان، یخچالشان، خودنویسشان و یا حتی پول توجیبی فرزند دلبندشان!

برای دیدن جدول جریمه ها به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید

مدیریت محترم در صورت غیر مرتبط بودن به محل مناسب انتقال دهد
دوست عزیز مطلب جالبیه.در تاپیک اخبار مرتبط با شکار و محیط زیست هم درباره اش اطلاع رسانی شده و باید بگم وضعیت بسیار غم انگیزیه.بدبختی اینجاست که کسانی این جریمه ها رو تعیین می کنن که حتی فرق پلنگ رو با یوزپلنگ نمی تونن تشخیص بدن و یا سایر جانوران! Khansariha (226)
اصلا و.ل کن این حرفا رو... حیات وحش به چه دردمون می خوره؟ Khansariha (367)
سلام دادمهر عزیز
مطلب بسیار جالبی بود .خودم هم وقتی اونو تو تابناک خوندم متاثر شدم. ای کاش یکی این مطالب رو برای مسولین تشریح میکرد تا بدونن نرخ هایی که برای حیوانات در نظر گرفتن چقدره!
یوزی که حریف سگ گله نشد...Khansariha (226):

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، این یوزپلنگ نابالغ در قسمت جنوب غربی این ذخیره‌گاه زیستکره، توسط سگ‌های گله از پا درآمده است.

منطقه حفاظت شده توران، بخشی از مجموعۀ حفاظتی توران (پارک ملی، پناه گاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده) در استان سمنان است که در سال‌های اخیر، همواره با معضل بزرگ دام‌های اهلی روبرو بوده است.

در این منطقه، تعدادی آغل قدیمی وجود دارد که پیش از معرفی این منطقه به عنوان منطقۀ حفاظت شده ساخته شده‌اند. بر اساس قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست چرای دام در محدوده منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش، با رعایت قوانین و مقررات مربوط و در حد ظرفیت قابل برداشت مراتغ، امکان پذیر است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.




وجود گله‌های گوسفند و سگ‌های نگهبان آنها، علاوه بر ناامنی منطقه برای حیات‌وحش، موجب بروز تعارض‌هایی مانند کشته شدن حیوانات توسط سگ‌های گله می‌شود.

علاوه بر این، وجود گله‌های گوسفند مازاد بر ظرفیت منطقه، تهدیدی جدی برای مراتع و پوشش گیاهی منطقه محسوب می‌شود که علاوه بر کاهش جمعیت علفخواران وحشی منطقه که به عنوان طعمۀ گوشتخواران شناخته می‌شوند، فرسایش خاک و بیابانی شدن مراتع را نیز در پی خواهد داشت.

در پارک ملی توران نیز علیرغم غیر قانونی بودن چرای دام در پارک های ملی هنوز 8 آغل دامداری با داشتن پروانه چرا مستقر هستند.

منبع:mashreghnews.com
سلام Khansariha (8)
جات جان دو بره آهو از استخر
ارسال شده در مرداد ۲۷, ۱۳۹۲
دبیده بان حقوق حیوانات: رییس حفاظت محیط زیست سبزوار از نجات دو بره آهو که در استخر کشاورزی یکی از روستاهای این شهرستان گرفتار شده بودند خبر داد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، محمد علی عمارلو اظهار داشت درپی دریافت گزارشی از یک همیار محیط زیست ، یگان حفاظت این اداره از سقوط ۲ رأس بره آهوی نر و ماده در داخل استخر کشاورزی روستای ملوند مطلع شدند.
وی افزود محیط بان منطقه با حضور در محل حادثه بره آهوها را از این استخر بیرون کشیدند . آهوان گرفتار بر اثر تلاش زیادی که برای جلوگیری از غرق شدن کرده بودند با پاهای زخمی نجات یافتند.
عمارلو خاطر نشان ساخت بره آهوان یاد شده پس از تیمار و استراحت چند روزه در زیستگاه اصلی خود رها سازی شدند .
رییس حفاظت محیط زیست سبزوار درخاتمه از همیاران محیط زیست، تقدیر و تشکر کرد.
[تصویر: 13768033061.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام وعرض ادبKhansariha (8)
پلنگ کشان شنیع توسط سگ های شکاری؛ بزرگ ترین گربه سان کشور در معرض خطر جدی
[تصویر: 13807579151.jpg]
دیده بان حقوق حیوانات: با رفتار شنیع تفنگ به دستان، یک پلنگ بالغ توسط سگ های شکاری از پا در آمد.
به گزارش دیده بان حقوق حیوانات این برای برای چندمین بار است که در یک سال گذشته فیلمی که از کشتن پلنگ تهیه شده منتشر می شود. این پلنگ کشان شنیع که توسط سگ های گله انجام شده، تفاوتی ماهوی با سایر پلنگ کشی ها دارد. طبق اسناد موجود، نه تنها از جانب این پلنگ هیچ گونه تهدید و خطری متوجه بشر نبوده و هیچ رمه و دامی کشته نشده، بلکه پلنگ کشی صرفا برآمده از خصلت عجیب تفنگ به دستان است: کشتن هر آنچه حرکت می کند!
به گفته منابع محلی این فیلم مربوط به منطقه ای در خراسان شمالی بوده که در زمستان گذشته تهیه شده است. برخی از افرادی که در فیلم مشاهده می شوند توسط افراد بومی قابل شناسایی هستند.
به گفته متخصصان در هر هفته بیش از یک پلنگ در ایران کشته می شود به نظر می رسد با توجه به شرایط خاص این گونه ارزشمند، برخورد قاطع با کشتارگران و برنامه ریزی ویژه جهت جلوگیری از کشتار پلنگ ها به بهانه های مختلف نیازمند عزم جدی مسوولان باشد.
دو سال قبل با انتشار فیلمی از کشتار سه خرس قهوه ای در مرکز ایران در این پایگاه خبری منجر به اقدام سریع مسوولان در شناسایی و دستگیری جانیان ظرف ۲۴ ساعت شد.
از انتشار این فیلم متاسفیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام و عرض ادبKhansariha (8)
برگزاری همایش ملی یوزپلنگ ایرانی: شنبه، پارک پردیسان/ سرنوشت یوزپلنگ آسیایی در دست ایرانیان
ارسال شده در مهر ۱۲, ۱۳۹۲
[تصویر: 13809195611.jpg]
دیده بان حقوق حیوانات: مراسمی تحت عنوان «همایش ملی یوزپلنگ ایرانی» ۱۳ مهرماه جاری در سالن همایش های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست، واقع در پارک پردیسان تهران بر گزار می‌شود.به گزارش دیده بان حقوق حیوانا ت در این همایش که با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست برگزار می شود، نتایج نهایی پروژه پایش جمعیت یوزپلنگ آسیایی اعلام خواهد شد. این آمار براساس نتایج برنامه پایش ملی یوزپلنگ آسیایی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ توسط انجمن یوزپلنگ ایرانی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی و پانترا در زیستگاه های اصلی یوزپلنگ در ایران اجرا شده است، اعلام می شود.از دیگر برنامه های این همایش می توان به سخنرانی مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست، تقدیر از حامیان یوزپلنگ آسیایی در یکسال گذشته و تقدیر از بیش از ۱۵ محیط بانان نمونه زیستگاه‌های یوزپلنگ اشاره کرد.این همایش در حالی برگزار می شود که در تازه ترین نتایج بررسی های مستمر صورت گرفته توسط انجمن یوزپلنگ ایرانی مشخص شده است که تلفات یوزپلنگ به دلیل شکار توسط انسان در ایران در دهه حاضر درحال افزایش می باشد. پایش زادآوری یوزها در مناطق مختلف و همچنین نظرات کارشناسان دال بر “روند رو به کاهش” جمعیت یوزپلنگ در ایران، بخصوص در سالهای اخیر به رغم تلاشهای حفاظتی داشته و به نظر می رسد این شرایط یوزپلنگ را در پرمخاطره آمیزترین دوران خود از لحاظ جمعیت قرار داده است. از همین رو، ضرورت دارد حفاظت از یوزپلنگ در ایران مورد ارزیابی و تقویت جدی از سوی سازمانهای دست اندرکار قرار گیرد. انجمن یوزپلنگ ایرانی درقالب برنامه‌های خود در جهت ایجاد حساسیت عمومی نسبت به این گونه ارزشمند و ایجاد انگیزه در دست اندرکاران امر حفاظت یوزپلنگ آسیایی این همایش را برگزار خواهد نمود.این همایش در تاریخ شنبه ۱۳ مهرماه جاری از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح در محل سالن همایش‌های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست به آدرس، اتوبان حکیم غرب، پارک پردیسان برگزار خواهد شد.لازم به ذکر است، شرکت در این مراسم برای عموم آزاد و رایگان خواهد بود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لینک مرجع