انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: محیط زیست
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
البته بی ربطه ولی من از فاصله دو سه متری گرگ رو زیاد دیدم البته یه گله گرگ همه کاملا سیاه و البته من هم تو ماشین اشتباه نکنم زمستون 83 که تو مناطق محروم استان زنجان معلم بودم . به معنای واقعی حیوان وحشی و البته بسیار با هوشی هست . زمسنونها میومدن میشستن کنار جاده . راننده ای که مارو میبرد میگفت هربار سالم میرسم صدقه میدم که ماشین خراب نشده و تو جاده نموندم چون این گرگ ها چون غذا تو زمستون نیست میان کنار جاده میشینن که آدم بگیرن . جالبه که از دور به وسایلی با طول زیاد مثل چوب و بیل حساسه و جلو نمیاد ولی اگه بفهمه وسیله تو دستت مالی نیست کارت با کرم الکاتبینه . ولی جدای وحشی گریش حیوون خیلی مفیدیه . اگه گرگ تو منطقه نباشه موش و خرگوش کشاورزا رو به خاک سیاه مینشونن . البته بحث هار بودن و دفاع از جون آدم موضوع جداییه ! یه خاطره هم بگم صبح زود جاده روش یخ بود ماشین ما هم داشت میرفت منم جلو نشسته بودم نمیدونم این حیوون چی دید یه دفعه با سرعت اومد از عرض جاده رد شه رو یخ سر خورد راننده هم زد بهش خورد به دم حیوون بیچاره گرگه دو دور رو یخ جاده دور خودش چرخید ما هم مرده بودیم از خنده .

شرمنده باقالی شد Khansariha (8)
سلام. منم این عکسارو دیدم.این تک لول روس به قول خودش کم یاب یه تک لول ترک هست که من پسر خالم یکی خرید 400 تومن بی ج و ا ز خواست جواز کنه ازاد نشد فروختش لولشم خیلی ضعیفه اصلا به درد نمیخوره
سلام و عرض ادبKhansariha (8)
مرگ یک قلاده پلنگ ایرانی بر اثر برخورد با خودرو در لرستان
۱۷ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: ساعت ۸ شب یکشنبه ۱۳۹۲/۹/۱۷ در کیلومتر ۲۵ جاده خرم آباد – الشتر، محدوده گردنه ایواندر متاسفانه یک قلاده پلنگ ایرانی حین عبور از جاده بر اثر برخورد با یک خودروی سواری کشته شد.پس از وقوع این حادثه راننده خودروی پژو پارس ابتدا با یکی از همیاران محیط زیست و سپس با پلیس راه و عوامل اورژانس تماس گرفته و موضوع را اطلاع می دهد.
پس از آن همیار محیط زیست (آقای حیدری) با اداره روابط عمومی محیط زیست لرستان (هادی رستمی) تماس گرفته و پس از اطلاع اداره کل حفاظت محیط زیست، تیم یگان حفاظت الشتر به عنوان اولین گروه جهت بررسی موضوع در محل حاضر می شوند.
[تصویر: 13866679201.jpg]
طاهر فتح ­الهی رئیس اداره محیط زیست الشتر گفت: پلنگ کشته شده ماده و حدودا ۴ ساله بوده است و در حالیکه قصد عبور از جاده مذکور به سمت منطقه حفاظت شده سفید کوه خرم آباد را داشته با خودرو سواری تصادف نموده که منجر به کشته شدن پلنگ میگردد.
[تصویر: 13866679202.jpg]

پس از آن مهندس بازگیر مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان به همراه محیط بانان منطقه حفاظت شده سفید کوه و کارشناس مسئول حیات وحش عازم محل حادثه میگردند.
مهندس بازگیر در مورد این حادثه گفت: محل برخورد پلنگ با خودرو مابین دو منطقه حفاظت شده سفید کوه خرم آباد و منطقه شکار ممنوع گرین بوده و دلیل عبور پلنگ از جاده، جابجایی حیوان بین دو منطقه بوده است.متاسفانه عدم رعایت ملاحظات زیست محیطی در احداث و مدیریت جادها و عدم توجه رانندگان به تابلوهای هشدار دهنده عبور حیات وحش باعث بروز این حوادث تلخ میشود.مشاهده لاشه یک شغال که آنهم در اثر برخورد با خودرو تلف شده بود در فاصله کمی از محل کشته شدن پلنگ نیز دلیلی بر معضل مذکور است.
[تصویر: 13866679203.jpg]
البته رفتار مسئولانه راننده خودرو در تماس با همیاران محیط زیست، پلیس و اورژانس و تلاش وی برای نجات پلنگ درحالیکه می توانست محل را ترک کرده و به راه خود ادامه دهد، قابل تقدیر است.محسن امیری کارشناس مسئول محیط زیست لرستان در مورد اطلاعات بیومتری پلنگ تلف شده گفت: طول این پلنگ ۲ متر و ۱۳ سانتی متر، وزن ۴۲ کیلوگرم، سن آن حدود ۴ سال و جنسیت آن ماده بوده که سینه های پر از شیر حیوان نشان می دهد ماده پلنگ دارای توله بوده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


پا نوشت : ای کاش میشد توله های زبان بسته را پیدا کرد و از مرگ حتمی نجات داد
آقا دیگه شورشو از مزه بردن.من نمیدونم اداره محیط زیست شمال کشور چیکار میکنه؟؟کسی هم نیست جلوی این نامرد ها رو بگیره.از حلال گرفته تا حروم پرنده های مهاجر رو شکار میکنن.بازار رستوران های شمال هم که داغه.فسنجون با گوشت اردک و خوتکا و........................[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
سلام به همه دوستان ...
امروز يك اس ام اس برام اومد كه خيلي زياد بوي نابودي ميانكاله رو ميداد ، خدا رحم كنه ...
[تصویر: 13867838861.jpg]
افزایش وحشتناک شمار موش و کلاغ در تهران

تهران، پایتخت مشکلات است. شاید خیلی ها تهران را به آلودگی هوا و ترافیک شناخته باشند، اما تهران مشخصات دیگری هم دارد. مردم پایتخت با 30میلیون موش و ده ها هزار کلاغ هر روز زندگی می کنند. در این خصوص اقدمات شهرداری تهران هیچ کمکی به کنترل جمعیت این دو مزاحم نکرده است و هر روز جمعیت آنها بیشتر و موش ها چاق تر می شوند. عدم رفتار مناسب شهروندی از سوی مردم و ریختن زباله ها به جوی ها و خیابان ها باعث رشد تعداد کلاغ ها و موش ها شده است. به گفته شهردار سابق منطقه یک تهران که منطقه اشرافی هست، حدود یک سوم زباله های این ناحیه از داخل جوی ها جمع آوری می شود. از طرف دیگر کلاغ ها هم زباله خوار هستند و البته غذای مورد علاقه شان موش است. مردم برای موش ها غذا تولید می کنند و کلاغ ها موش ها را می خورند. چرخه خطرناکی که در تهران به وجود آمده است و مسوولان خبری از آن ندارند.
مرتضی مغازه یی، در خیابان ولیعصر دارد. او دراین مورد گفت: «گاهی اوقات که بیکار می شویم و در پیاده رو ایستادیم، این موش ها را می بینیم که به دنبال غذا روی زمین می آیند و به سرعت به جای خود برمی گردند. تعدادشان زیاد شده است. قبلااین همه نبود و حتی به این بزرگی هم نبودند.» این نظر خیلی از مردم خیابان ولیعصر است. علاوه بر موش ها، کلاغ های تهران هم به خاطر کاشت بیش از اندازه درختان کاج زیاد شده اند. کلاغ موجود زباله خواری است که می تواند همانند موش از هر چیزی تغذیه کند. زیاد شدن تعداد کلاغ ها با توجه به آلودگی هوای تهران که اجازه زندگی به پرنده دیگری را نمی دهد نگران کننده است. این در حالی است که چند سال پیش حتی کلاغ ها هم از دست آلودگی تهران دست به مهاجرت زدند اما حالابه تازگی با راه اندازی دریاچه های شهری و کاشتن درخت تعداد آنها زیاد شده است.

اقدامات شهرداری چه بوده است؟
اسماعیل کهرم، مشاور رییس سازمان محیط زیست جمعیت موش ها را حدود 30 میلیون قطعه می داند و درباره آنها به «اعتماد» گفت: «اکثر پزشکان معتقدند موش ها 27نوع بیماری دارند که برای مردم و محیط زیست می توانند بسیار خطرناک باشند. در سرشماری که نزدیک به سه سال پیش توسط شهرداری تهران انجام شد تعداد آنها را سه برابر مردم تهران تخمین زده بودند. یعنی امروز حدود 30 میلیون موش در زیر خیابان های تهران زندگی می کنند. موش ها در هر جایی که حرکت می کنند از خود اثری به جای می گذارند که موش دیگری اگر از آن ناحیه رد شود، متوجه حضور همنوع خودش می شود. این از مخرب ترین نوع حیوانات برای شهر است.
رضا، فروشنده یی در خیابان انقلاب است، او درباره موش ها گفت: نخستین باری که این موش ها را دیدم به چند سال قبل برمی گردد، خیلی اندازه معقولی داشتند و زیاد هم نبودند. اما چند روز پیش که یکی از آنها را دیدم، ترسیدم، موش بسیار بزرگی بود که مدت زیادی در پیاده رو می چرخید. به نظرم باید هر چه سریع تر برای کنترل جمعیت آنها اقدام شود.امیرحسن جعفری، قائم مقام ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در گفت وگو با «اعتماد» درباره موش های تهران گفت: «شهرداری تهران اقدامات مشخصی که در دنیا برای کنترل موش ها وجود دارد را انجام می دهد. شهرداری به سه روش مبارزه فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی موش ها را نابود می کند. در مبارزه شیمیایی از سم هایی استفاده می کنیم که موش بعد از چند روز می میرد، زیرا اگر موش ها متوجه شوند که غذایی آنها را به سرعت از بین می برد از آن استفاده نمی کنند. به همین خاطر ما برای این مساله از سم های تاخیری استفاده می کنیم. آنها زیرزمین بعد از چند روز دفن می شوند که هیچ گونه آلاینده و خطری برای محیط زیست ندارد. در روش فیزیکی شهرداری عده یی را مسوول گشت زنی کرده است تا با سیمان حفره ها و شکستگی ها را درست کنند و به نوعی زیستگاه موش را از بین ببرند. در روش مکانیکی هم از تله و تفنگ بادی استفاده می کنیم که برای تفنگ بادی نیروی انتظامی با مردم همکاری می کند.»

موش ها و زباله ها غذای مورد علاقه کلاغ ها
کهرم درباره حضور کلاغ ها در شهر گفت: «برای کنترل جمعیت کلاغ ها باید کمتر زباله تولید کنیم. هر چقدر زباله بیشتر باشد این پرنده هم بیشتر است. البته کلاغ به اندازه موش برای محیط زیست آسیب به حساب نمی آید، اما ممکن است در بعضی نقاط به دنبال فرزند خود بگردد که باعث آسیب به انسان ها می شود. آسیب کلاغ ها بیشتر به این خاطر است که از هر چیزی تغذیه می کند. البته این را باید گفت که به خاطر هوای تهران پرنده های دیگر کمتر می توانند زندگی کنند.»کارشناسان جانورشناس معتقدند که اگر پای یکی از کلاغ ها در اثر تصادفی بشکند یا آسیب ببیند، کلاغ های دیگر به محض اینکه صدایش را شنیدند، به طرفش می آیند، زخمش را تسکین داده و به او کمک می کنند تا پرواز کند. اگر کسی برای خارج کردن جوجه ها به لانه کلاغ ها نزدیک شود، پدر و مادر آنها با فریاد، کلاغان دیگر را به کمک می طلبند و البته کلاغ ها برای شکار موش ها از هر تله یی استفاده می کنند زیرا موجود مورد علاقه شان است.

مبارزه شیمیایی با موش ها
مبارزه شیمیایی مکمل سایر شیوه های مبارزه با موش همواره مد نظر برنامه ریزان و سیاستگذاران امر مبارزه بوده است اما آنچه تاکنون این شیوه مبارزه را از مسیر اصلی و جایگاه واقعی خود دور کرده تاکید بیش از اندازه روی این شیوه مبارزه و به فراموشی سپردن دیگر شیوه ها است. سموم موش کش در شهر تهران از نوع ضد انعقادی نسل جدید با ماده موثر برودیفاکوم به دلایلی توصیه می شود. برودیفاکوم نسبت به سایر سموم ضد انعقادی نیمه عمر طولانی تری در بدن موش دارد، برودیفاکوم برای موش ها سم قوی به شمار رفته به طوری که نتیجه مصرف یک وعده از آ‎ن سم منجر به مرگ جونده خواهد شد. برودیفاکوم در محیط مقاوم بوده به طوری که در معرض تابش مستقیم خورشید تا 30 روز بدون تغییر باقی می ماند. برودیفاکوم نسبت به سایر سموم خطر کمتری برای انسان دارد.
سم کلرات از نسل دوم ترکیبات کشنده جوندگان بوده و موثر در مواردی است که مقاومت به مشتقات وارفارین و کلرو فاسینون مشاهده می شود، حاوی بایترکس ماده ناسازگار با ذائقه انسان است.
سم فاکورات: این سم ساخت کشور ایتالیا بوده و دارای رتبه بندی درجه یک از سازمان بهداشت جهانی است (جهت مبارزه با موش). ماده اصلی سم موش کش فاکورات ماده ضد انعقاد برودیفاکوم بوده که علیه جوندگان مقاوم به سایر ضد انعقادها کاملاموثر است. در ترکیب حبه های موش کش فاکورات ماده موثر برودیفاکوم 005/0 گرم و ماده جذب کننده در آن تا 100 گرم موجود است. جعفری، قائم مقام ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبت هایش درباره نژاد این موش ها و مقدار وزن آنها گفت: «مردم به اشتباه به این موجودات موش می گویند اینها رت هستند و نژاد آنها این گونه درشت هیکل است. وزن آنها بیشتر از 600 -500 گرم نیست. قرار است به زودی با تشکیل گروهی مطالعاتی تعداد دقیق موش های تهران تخمین زده شود تا اقدامات مناسب و مطمئنی را انجام دهیم.»

راه حل نهایی چیست؟
اما کهرم، مشاور رییس سازمان محیط زیست درباره علت بزرگ شدن موش ها می گوید: «موش ها از تنها چیزی که می ترسند، آنفلوآنزاست که احتمال دارد بچه های آنها به آن مبتلاشوند. به همین خاطر سعی می کنند که با افزایش وزن خود، حرارت بیشتری در بدن شان بماند که سرما نخورند. زمانی که آقای بافنده شهردار منطقه یک تهران بود اعلام کرد که یک سوم زباله های این منطقه را از داخل جوی ها جمع آوری می کنند. اگر کمی دقت کنیم متوجه می شویم که منطقه یک تهران اشرافی ترین منطقه تهران است. رفتار شهروندی و شهری مردم خود ما با ریختن زباله ها به داخل معابر باعث افزایش این موجودات می شود. ما برای آنها غذا می ریزیم و آنها هم رشد می کنند و تکثیر می شوند. موش های تهران به خاطر اینکه از سرمای تهران در امان بمانند دچار یک جهش ژنتیکی شده اند. شهرداری هیچ موفقیتی نداشته است، باید رفتار شهروندان را درست کرد تا بتوانیم جمعیت موش ها را کنترل کنیم. این را باید بدانیم که هیچ وقت از دست موش ها در امان نخواهیم ماند. وقتی در افغانستان تله موش چهار هزار ساله پیدا می شود، باید به دنبال روش های جدیدی برای کنترل آنها باشیم.»//34



منبع: روزنامه اعتماد

ارادتمند Khansariha (8)
ممنون از انتشار این خبر Khansariha (8)
ولی بنظر من نظر مشاور محترم محیط زیست جناب آقای کهرم در خصوص شکار موشها توسط کلاغها کمی دور از واقعیت هست یعنی به این اندازه که بیان شود نیست بیشتر علت ازدیاد این پرنده همانطور که گفته شده ریختن زباله از سوی ما و نداشتن دشمن متعارف در چرخه حیاطشان هست البته کلاغها عاشق هر اشغال گوشتی و از جمله گوشت موش هستند در این شکی نیست و برای خوردن گوشت له شده موشی که زیر چرخ ماشینی در اتوبان افتاده خود را به آب آتش و کشتن هم میزنند (بارها شاهد این ماجرا بودیم)‌ ولی بعنوان شکارچی مطرح نیستند چون اگر بودند الان شاهد 30 میلیون موش در تهران نبودیم خخخخ. Khansariha (214)
سلام و درود Khansariha (8)

30 ميليون موش در تهران !!!!!!!!!

با اين وجود محيط زيست بايد زودتر اقدام خودش رو شروع كنه چون موش رشد جمعيت سريعي داره و زماني زيادي طول نخواهد كشيد تا با جمعيت دو برابري فعلي مواجه شويم . كار از كلاغ و شكار با تفنگ و گربه هاي تنبل گذشته .
یک جفت موش می تواند در ۵ زایمان ۷-۱۵ نوزاد در یک سال بدنیا بیاورد و همین نوزادان در حدود ۵ هفته ای که باشند خودشان بارور می شوند. در یک محیط خلاء ، یک جفت موش از لحاظ نظری می توانند صدها هزار و یا شاید میلیون ها فرزندان در یک سال تولید کنند. باید خدارا شکر کرد که در شرایط عادی میزان مرگ و میر نوزادان موشها حدود ۹۵ درصد در ابتدای دوران زندیگیشان است.
هنر یا جنایت ؟؟؟
فکر میکنید تصویر زیر چگونه به وجود امده است ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


احتمالا درست حدس زده اید بله این زمانی لانه یک کلونی از مورچه ها بوده است . که توسط فردی با ریختن آلومنیوم مذاب به این شکل درامده است . و تمامی ساکنان آن به طرز غم انگیزی کشته شده اند . Khansariha (367)
حکایت تلخ کشتار پلنگ ایرانی در ماه جاری که از استهبان شروع شده و بعد به لرستان رسیده بود، روز گذشته با مرگ یک قلاده پلنگ دیگر در بافق پیگیری شد تا آذرماه ۹۲ را تبدیل به کابوسی برای دوستداران حیات وحش کشور کند؛ اما این ایستگاه آخر نبود؛ امروز پلنگ دیگری کشته شد و بیم آن می‌رود که تا پایان ماه، اخبار تلخ بیشتری در راه باشد.

به گزارش «تابناک» به نقل از دیده‌بان محیط زیست و حیات وحش ایران، پس از کشته شدن سه قلاده پلنگ ایرانی در استهبان، خرم آباد و بافق در کمتر از پانزده روز، در کمال ناباوری از شهرستان تایباد در استان خراسان رضوی خبر می‌رسد یک قلاده پلنگ ماده به دست افراد محلی به طرز وحشیانه‌ای کشته شده است.

این ماده پلنگ ابتدا توسط سگ‌های گله تعقیب و گرفتار شده، سپس با رسیدن چهار ‌چوپان‌، با ضربات متعدد چوپ و سنگ کشته می‌شود.


در تصاویر دریافتی از لاشه این گونه ارزشمند کشور، کاملا مشخص است که جمجمه و فک پایین پلنگ بر اثر ضربات اجسام سخت کاملا خرد شده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


محمد مظلوم پناه، رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد در این باره گفت: صبح روز پنجشنبه ۱۳۹۲/۹/۲۱ یکی از همیاران محیط زیست از اهالی روستای «سوران» گزارشی از کشتار یک پلنگ به دست تعدادی از چوپانان روستا ‌به اداره محیط زیست داد. به دنبال این گزارش بلافاصله ضمن هماهنگی با مقام قضایی، رهسپار این روستا‌‌ شده و با همکاری پاسگاه انتظامی «استای» چهار ‌متهم در این رابطه شناسایی دستگیر و به پاسگاه منتقل شدند.


وی افزود: هر چهار تن در مراحل نخست بازجویی، منکر هر گونه اقدامی شده و نسبت به موضوع اظهار بی‌اطلاعی نمودند. در ادامه بازجویی‌های تخصصی توسط نیروی انتظامی، دو ‌تن از متهمان به کشتار یک پلنگ در ارتفاعات روستای سوران اعتراف کرده و دو متهم دیگر نیز اظهار داشتند که در جریان حادثه نظاره‌گر بوده‌اند.

مظلوم پناه ادامه داد: متهمان در جریان بازجویی‌ها اعتراف نموده‌اند که پلنگ به دام‌هایشان حمله نکرده؛ اما سگ‌های گله، پلنگ را یافته و حیوان را تعقیب کرده‌اند. چوپان‌ها همچنین اعتراف کردند که خود را به محل درگیری سگ‌ها با پلنگ رسانده و حیوان را با ضربات چوب دستی و سنگ از پای درآورده‌اند.



رئیس اداره محیط زیست شهرستان تایباد با اعلام این ‌که هر چهار متهم به همراه پرونده تخلف به دادگاه معرفی شده‌اند، افزود: پس از اعلام مکان کشته شدن پلنگ در ارتفاعات توسط متهمان، ‌به محل رفته و پس از مدتی جست‌وجو، لاشه پلنگ را پیدا کردیم. شکستگی جمجمه و برخی اندام حیوان در اثر برخورد با اجسام سخت در بررسی اولیه لاشه آشکارا مشخص ‌و خون زیادی از پلنگ رفته بود.

پس از این ماجرا، لاشه این پلنگ برای بررسی بیشتر به اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی منتقل شد.
لینک مرجع