2011-11-27, 02:17 PM
دوستان میخواستم تجربیاتم از استفاده از انواع طعمه ها رو بگم(البته تاا ونجا که یادم بیاد)
1- خمیر نان(نان تازه که خمیرش کنیم):کپور،بنی،همری،آمور،شیر،شیربت،سونگ،برزم(زردپر)وگتان،سفید رودخانه ای،شلج(نوعی ماهی شکاری شبیه سونگ ولی کوچکتر)
لوتک(شبیه کپور ولی کوچک،سفید)،قزل آلا،بیاح!
2- کرم خاکی:کپور،بنی،همری،شیربت،سونگ،برزم(زردپر)وگتان،سفید رودخانه ای،شلج،لوتک،اسبله
3- روده ی مرغ:شیربت،اسبله،سونگ،شلج،سفید رودخانه ای،شانک
4- سیب زمینی آبپز:کپور،شیربت،برزم و گتان
5- انگور:کپور،برزم و گتان
6- ماهی:سونگ،شیربت،اسبله،مارماهی
7- دل،جگر مرغ:شیربت،سونگ،سفید رودخانه ای
8- گنجشک:سونگ،شیربت
9- قاشقک،لانسه:قزل آلا،شلج
10- ملخ،جیرجیرک و سوسک:شیربت،کپور
11- بویله:کپور
12- سوسیس:قزل آلا،سفید رودخانه ای
13- گوجه:کپور،شیربت
14- هندوانه:شیربت
دوستان تا اونجا که به خاطرم بود انواع طعمه هایی رو که استفاده کردم و ماهی هایی که صید شد رو نوشتم،البته دیگه لاک پشت(معمولی،گوشت خوار)،خرچنگ و.... رو ننوشتم
هر کدوم از این طعمه ها روش خاصی داره و البته بعضی ها هم فصل خاص که اگه وقت کردم واستون قرار میدم
مخلصیم،موفق باشید
1- خمیر نان(نان تازه که خمیرش کنیم):کپور،بنی،همری،آمور،شیر،شیربت،سونگ،برزم(زردپر)وگتان،سفید رودخانه ای،شلج(نوعی ماهی شکاری شبیه سونگ ولی کوچکتر)
لوتک(شبیه کپور ولی کوچک،سفید)،قزل آلا،بیاح!
2- کرم خاکی:کپور،بنی،همری،شیربت،سونگ،برزم(زردپر)وگتان،سفید رودخانه ای،شلج،لوتک،اسبله
3- روده ی مرغ:شیربت،اسبله،سونگ،شلج،سفید رودخانه ای،شانک
4- سیب زمینی آبپز:کپور،شیربت،برزم و گتان
5- انگور:کپور،برزم و گتان
6- ماهی:سونگ،شیربت،اسبله،مارماهی
7- دل،جگر مرغ:شیربت،سونگ،سفید رودخانه ای
8- گنجشک:سونگ،شیربت
9- قاشقک،لانسه:قزل آلا،شلج
10- ملخ،جیرجیرک و سوسک:شیربت،کپور
11- بویله:کپور
12- سوسیس:قزل آلا،سفید رودخانه ای
13- گوجه:کپور،شیربت
14- هندوانه:شیربت
دوستان تا اونجا که به خاطرم بود انواع طعمه هایی رو که استفاده کردم و ماهی هایی که صید شد رو نوشتم،البته دیگه لاک پشت(معمولی،گوشت خوار)،خرچنگ و.... رو ننوشتم
هر کدوم از این طعمه ها روش خاصی داره و البته بعضی ها هم فصل خاص که اگه وقت کردم واستون قرار میدم
مخلصیم،موفق باشید