انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ماهیگیری و تجربیات دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوست عزیز شما ذرت برزیلی رو 20 دقیقه در آب بجوشون بعد داخل ظرف پلاستیکی بریز 1 قاشق غذا خوری برای 2 لیوان ذرت سرکه داخل ظرف بریز در ظرف رو ببند بعد جایی بزار که تا خود غروب کامل در معرض تابش نور خورشید باشه تا 6 روز درست میشه
(2014-06-09 08:08 PM)lockal نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دوست من جهت درست کردن ذرت تخمیری این ذرت دونه درشت برزیلی رو میشه از کجا تهیه کرد


سلام بر شما
اكثر مغازه هاي قصابي دارند. اما سفت نيستند و زياد نبايد تحت عمل تخمير قرار گيرد. همينطور در جواب آرش عزيز بايد عرض كنم بهتر است هر دو ذرت در ظروف مختلف تخمير و استفاده گردند. ذرت هاي درشت كه در قصابي بفروش مي رسند كمتر تخمير شوند و يا اصلا تخمير نشوند و صرفاً در آب و عسل به مقدار كمي جوشانده شده و همراه كمي آب نگهداري شوند. ذرتي كه كوچك و سفت مي باشد كه در عطاري ها و مغازه ها يافت مي شوند بايد ابتدا به مدت چند روز فقط خيس بخورد سپس به مدت زيادي جوشانده شود و به مدت زيادي نيز زير آفتاب مرحله تخمير را طي كند و درب آن كاملاً سفت باشد (هر روز درب ظرف را به آهستگي باز كنيد تا گازهاي ناشي از تخمير خارج گردند در غير اينصورت وضعيت بطري خطرناك مي شود) سعي كنيد ظرف را در پشت بام نگهداري كنيد تا در صورت انفجار ناشي از گاز زياد كه به ندرت رخ مي دهد، كثيفي در منزل ايجاد ننمايد. بهترين حالت استفاده از ذرت تخميري استفاده از فنر يا طعمه پاش با محتويات گندم و جو تخميري مي باشد.
(2014-06-10 09:15 AM)kavian نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2014-06-09 08:08 PM)lockal نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دوست من جهت درست کردن ذرت تخمیری این ذرت دونه درشت برزیلی رو میشه از کجا تهیه کرد


سلام بر شما
اكثر مغازه هاي قصابي دارند. اما سفت نيستند و زياد نبايد تحت عمل تخمير قرار گيرد. همينطور در جواب آرش عزيز بايد عرض كنم بهتر است هر دو ذرت در ظروف مختلف تخمير و استفاده گردند. ذرت هاي درشت كه در قصابي بفروش مي رسند كمتر تخمير شوند و يا اصلا تخمير نشوند و صرفاً در آب و عسل به مقدار كمي جوشانده شده و همراه كمي آب نگهداري شوند. ذرتي كه كوچك و سفت مي باشد كه در عطاري ها و مغازه ها يافت مي شوند بايد ابتدا به مدت چند روز فقط خيس بخورد سپس به مدت زيادي جوشانده شود و به مدت زيادي نيز زير آفتاب مرحله تخمير را طي كند و درب آن كاملاً سفت باشد (هر روز درب ظرف را به آهستگي باز كنيد تا گازهاي ناشي از تخمير خارج گردند در غير اينصورت وضعيت بطري خطرناك مي شود) سعي كنيد ظرف را در پشت بام نگهداري كنيد تا در صورت انفجار ناشي از گاز زياد كه به ندرت رخ مي دهد، كثيفي در منزل ايجاد ننمايد. بهترين حالت استفاده از ذرت تخميري استفاده از فنر يا طعمه پاش با محتويات گندم و جو تخميري مي باشد.

منظور از قصابی یعنی جایی که همین گوشت گاو گوسفند میفروشند؟؟؟؟
(2014-06-10 09:22 AM)lockal نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظور از قصابی یعنی جایی که همین گوشت گاو گوسفند میفروشند؟؟؟؟

بله دوست من
قصابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قصابی که ذرت بفروشه دیدن داره مثل این میمونه صرافی بستنی بفروشه خیاطی میوه
بابا یه گشت تو عمده فروشای نخود لوبیا شهرتون بزنید ذرت برزیلیم گیرتون میاد هرچند خودم از کنسرو نتیجه بهتری گرفتم تازه حسنش اینه همیشه در دسترسه و ترکیبشم یکسانه و تا حالا روی ریسه هم مشکلی نداشته حتی خیلی وقتا بعد خارج کردن ماهی از اب هم هنوز ذرت روی ریسه هست
احتمالا منظور دوستمون kavian ذرت های فله دون شده و تازه ای هست که تو اکثر فروشگاهای پروتئینی موجود می باشد.
اونی هم که شما hellboy عزیز میگید یا ذرت خشک شدست و یا کنسروی که همراه حبوبات بفروش میره.
این ذرت فله رو که فروشگاهها میفروشند فریز شدست و نرم
اگر تمخیرش کنیم خیلی نرم و له نمیشه؟
(2014-06-10 12:32 PM)lockal نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این ذرت فله رو که فروشگاهها میفروشند فریز شدست و نرم
اگر تمخیرش کنیم خیلی نرم و له نمیشه؟
------------------
لوكال جان توضيح دادم در چند پيام بالاتر
قصابي ها ذرت هاي كيلويي بسيار مناسب و درشتي بصورت فريز شده مي فروشند كه بسيار عالي مي باشد.
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
سعی میکنم همه موارد رو انجام بدم و نتیجه رو بعدا میگم .
مرسی از وقتی که گذاشتین
بحث جديد: « ارتفاع طعمه از كف آب براي ماهي كپور »
تجربه شخصي شما در ارتباط با بهترين فاصله طعمه از كف آب براي صيد كپور، چه بوده است؟
صفر سانت (بويله و فيدر) يا حدود 10 الي 20 سانت (ريسه هاي انشعابي كامل كف خواب و بويله پاپ آپ) و يا بيش از 20 سانت (ريسه هاي انشعابي با زاويه 45 درجه و شناوري)
لینک مرجع