(2012-11-28 10:05 PM)cordoba نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خدمت دوستان
بهترین روش سرو اردک ماهی چیه؟
شکم رو خالی کنم ، کبابش کنم چطوره؟
سلام آقا رضا
اردک ماهی یا به قول ما (شوک) رو بهتره قبل از سرخ کردن چند ساعت با یکمی نمک وابلیمو بخوابونی و به قطعه های بزرگ برش بدی تو تابه با روغن زیاد سرخش کنی طلایی رنگ که شد بعد روغن اضافی رو میگیری چند تا گوجه گوشتی رو حلقه میکنی دورش میچینی یگمی هم با اون تفتش میدی آب گوجه که گرفت به ماهی سرخ شده تمومه آماده خوردنه
اگه هم اردک ماهی ها ریز هستند بهتره بعد پاک کردن چرخشون کنی با یکمی پیاز وجعفری ریز شده وتخم مرغ کتلت ماهی درست کنی
نوش جان
(2012-11-28 10:05 PM)cordoba نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خدمت دوستان
بهترین روش سرو اردک ماهی چیه؟
شکم رو خالی کنم ، کبابش کنم چطوره؟
یه ندا بده کجا برای اردک ماهی میرید شاید منم بیام .یکم ماهیگیری خونم آمده پایین
دروود !
دوستان در رابطه با تيغ هاي زياد كپور هم يه راه حل ارائه كنيد لطفاً . . .
پيشاپيش ممنون.
ارادت !
تصویر زیر مربوط است به رکورد ماهی قزل آلای خال قرمز بومی ایران که در دریاچه سد کرج صید شده است که من با اجازه دوستم دکتر چغاجردی و از وبلاگشون نقل میکنم
این ماهی به طول ۹۳ سانتیمتر و وزن بیش از اا کیلوگرم توسط یک ماهیگیر آمریکایی به نام چارلی پروکتور در روز چهارشنبه چهارم خرداد ۱۳۴۵ صید شده و بزرگترین قزل آلای بومی صید شده مستند و اندازه گیری شده به صورت رسمی در ایران است.
گزارش اصلی این خبر که در صفحه ۱۰ شماره ۸۰ مجله شکار و طبیعت به تاریخ تیر ماه ۱۳۴۵ چاپ شده است
دوستان که تجربه ماهیگیری در دریای جنوب رو دارند : چه طعمه ای بهتره که استفاده بشه ؟ روده مرغ خوبه ؟
(2012-12-11 09:41 PM)kavehatm نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان که تجربه ماهیگیری در دریای جنوب رو دارند : چه طعمه ای بهتره که استفاده بشه ؟ روده مرغ خوبه ؟
دوست عزیز شما یا باید مرکب بگیری یا میگو هردوتاش جواب میده .
مرکب رو باید نواری ببری و4تا 6 ساعت بزاری تو آفتاب که یه مفدار بو بگیره.بعدشم بزن جواب میده.
(2012-12-11 10:18 PM)yaserfisher نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2012-12-11 09:41 PM)kavehatm نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان که تجربه ماهیگیری در دریای جنوب رو دارند : چه طعمه ای بهتره که استفاده بشه ؟ روده مرغ خوبه ؟
دوست عزیز شما یا باید مرکب بگیری یا میگو هردوتاش جواب میده .
مرکب رو باید نواری ببری و4تا 6 ساعت بزاری تو آفتاب که یه مفدار بو بگیره.بعدشم بزن جواب میده.
هیچ فکر نمی کردم که سوالم در مورد دریای جنوب رو کسی در شمالی ترین جای ایران جواب بده !
منظورت از مرکب همون ماهی مرکب هست دیگه ؟ درسته ؟
صید قزل آلا باتور دنده ریز رودخونه ماهیچال الیگودرز
دوست عزیز ببخشید اینجوری میگم ولی واقعا تاسف برانگیزه.هر چیزی آداب مخصوص به خود داره.این تاپیک ماهیگیری هست نه صید.اینجا روش هایی مثل تور سم برق دینامیت و .... مترود هست.ماهیگیری یک تفریح و لذت وصف ناپذیره.حتی در خیلی از موارد و جاهای دنیا به عنوان بگیر و رها کن انجام میشه.دیگه امروز منابع آبی رودخانه ای ما توان تحمل ضربات این روش هارو نداره.بخدا نداره