2014-07-15, 09:48 PM
جوشاندن چند خاصیت داره دوست عزیز
1. مهمترین خاصیتش اینه که دوام فیزیکی بویله حفظ میشه. یعنی توی آب دیرتر خودش و وا میده و تو مدت زمان نگهداری هم خوب میمونه.
2. بعضی مواقع از تخم مرغ استفاده میکنید که جوشاندن باعث پخته شدن و بهینه شدن پروتئنش میشه.
3. از فساد مواد داخل بویله جلوگیری میکنه.
4. بوی ادویه های استفاده شده را بهتر میکنه.
بهترین کار هم اینه که خودتون خمیر درست کنید و یا خمیر ورز آمده را بصورت چونه از نانوایی بگیرید و آمادش کنید و بویله درست کنید.
ولی در مورد خمیر آماده و پخته شده بهتره خمیر معمولی را با آب خیلی کم انقدر ورز بدید که خوب چسبنده بشه.
اگر از خمیر نان باگت استفاده کنید خیلی بهتره.
میتونید خمیر و کمی خشک کنید و با زرده تخم مرغ و زردچوبه خوب ورزش بدید تا دوباره خمیر بشه. حفظ رطوبت و ورز دادنش خیلی مهمه تا خوب چسبنده باشه. زیادی هم خشک باشه می افته.
اگر هم خیس باشه و شل باید بعد از به قلاب زدن کمی صبر کنید تا سطحش خشک بشه.
زیاد در مورد ماهیگیری اطلاعات ندارم و بیشتر تجربیه. اگر جایی اشتباه کردم دوستان راهنمایی کنند.
یه مساله دیگه جدول سایز استاندارد قلاب کسی از دوستان داره برام قرار بده؟
1. مهمترین خاصیتش اینه که دوام فیزیکی بویله حفظ میشه. یعنی توی آب دیرتر خودش و وا میده و تو مدت زمان نگهداری هم خوب میمونه.
2. بعضی مواقع از تخم مرغ استفاده میکنید که جوشاندن باعث پخته شدن و بهینه شدن پروتئنش میشه.
3. از فساد مواد داخل بویله جلوگیری میکنه.
4. بوی ادویه های استفاده شده را بهتر میکنه.
بهترین کار هم اینه که خودتون خمیر درست کنید و یا خمیر ورز آمده را بصورت چونه از نانوایی بگیرید و آمادش کنید و بویله درست کنید.
ولی در مورد خمیر آماده و پخته شده بهتره خمیر معمولی را با آب خیلی کم انقدر ورز بدید که خوب چسبنده بشه.
اگر از خمیر نان باگت استفاده کنید خیلی بهتره.
میتونید خمیر و کمی خشک کنید و با زرده تخم مرغ و زردچوبه خوب ورزش بدید تا دوباره خمیر بشه. حفظ رطوبت و ورز دادنش خیلی مهمه تا خوب چسبنده باشه. زیادی هم خشک باشه می افته.
اگر هم خیس باشه و شل باید بعد از به قلاب زدن کمی صبر کنید تا سطحش خشک بشه.
زیاد در مورد ماهیگیری اطلاعات ندارم و بیشتر تجربیه. اگر جایی اشتباه کردم دوستان راهنمایی کنند.
یه مساله دیگه جدول سایز استاندارد قلاب کسی از دوستان داره برام قرار بده؟