انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ماهیگیری و تجربیات دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ممنون ازدوستان به خاطر راهنمایی هاشون.
راستی شما سر ماهی رو هم میخورید من خیلی هارو دیدم میخورن

ما ی سد نزدیک روستا داریم به اسم میدانک که از روستاهای شهرستان کمیجان(استان مرکزی)هستش امروزکه رفتم واسه ماهیگیری ی پیره مرد مازنرانی اونجا بود میگفت کل رود و سدهای کشور رو واسه ماهیگیری رفتم خیلی جالب ماهی میگرفت ی تور1متری باقطر30سانت رو می بست به نخ چوب ماهیگیری وپرتش میکرد بعد1دقیقه که میکشید بیرون یه ماهی گنده در می اورد البته منم چند تایی کپور500تا900گرمی گرفتم که همش هم رها کردم
مازندرانی منظورمه اشتباه تایپی بود
(2015-05-21 12:19 AM)ahmadloo نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ممنون ازدوستان به خاطر راهنمایی هاشون.
راستی شما سر ماهی رو هم میخورید من خیلی هارو دیدم میخورن

سلام دوست عزیز.Khansariha (8)

اولا هر ماهی نه,بستگی داره چه ماهی باشه. ولی کلا تو شمال خوردن کله ماهی(مخصوصا ماهی سفید) عادیه که البته به شخص بستگ داره. نمی دونم دیگه ماهیاشون فرق داره یا چی.
البته واسه بعضیا خوردن کله ماهی مسخره میاد.Khansariha (226) جدا از شوخی شنیدم کلی فسفر داره واسه مغز خوبه.Khansariha (219)Khansariha (256)
آقای احمدلو اون یارو که تور مینداخت ماهی نمیگرفت بهتره بگیم ماهی تورشو میگرفت.اون تور که بهش تور نامریی میگن اگه دست نااهلش بیفته فاتحه ماهی های اون منطقه خوندست.
درمورد کله ماهی هم در ادامه صحبت های بارزویه عزیز عرض کنم که من همیشه میخورم.برای درست کردنش ابتدا از زیر گردن ماهی تا لب پایینی ببرید بعد تمام ابشش هارو بکنید چون محل تجمع شن هست.بعد چشم هارو دربیارید و خوب آب بکشید.یا بخارپز کنید بهش ابلیمو یا آب نارنج بزنید یا سرخ کنید.بعد تا وقتی گرمه نوش جان کنید چون مثل کله پاچه هست سرد بشه سنگین میشه.من بخارپز بیشتر می‌پسندم کلا بیشتر ماهی بخارپز میخورم و اون قسمت از گوشت ماهی که به کله چسبیده و با کله دور میریزن خوشمزه ترین قسمت ماهیه!!!ارزش امتحان کردن داره
اون دسته از دوستانی که میرن منجیل به هوای سید زردپر باید خدمتشون بگم که طعمه استثنایی اون منطقه سوسیس هست و ماهی ها علاقه فراوانی بهش دارن من و گروهم تو یه سفر صید خوبی داشتیم عالی و خاطره انگیز بود برای همه Khansariha (8)
اینم اختراع جدید ماKhansariha (219)Khansariha (69)
طعمه (لانسه ی اردک ماهی و شایدم باراکودا درشب!)
مواد لازم سرنگ 50cc * چراغ چشمک زن داخل شیطونک* سیم بکسل * قلاب 3شاخ نروژ(mustad) , و نمک و فلفل به مقدار لازمKhansariha (180)خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


... فقط حق کپی برداری فراموش نشه ! البته قابلی نداره ها!!!Khansariha (180)Khansariha (180)Khansariha (180)
قبلا یه چیز بود بهش میگفتن فسفر.
هنوزم ازونا میفروشن؟
سلام داداش امیر گلKhansariha (8)

آره هنوز دارن. اما نورش بعد از چند ساعت ضعیف میشه و برای استفاده مجدد ،باید بزاریش تو فریزر یه چندساعتی بمونه تا دوباره شارژ بشه و ... استفاده کنی و ضمنآ کارایی این (ابر اختراع ) ما رو هم ندارهKhansariha (180)Khansariha (180)
آقا ایول.Khansariha (219)Khansariha (48)

واقعا فریزر میذاشتی شارژ میشد؟! حیف شدن.خخخخخ

توش یه چیزی مثل چوب کبریت بود که میشکستیش نور میداد. اون چیزه تو فریزر جوش میخورد یا نه فقط نورش شارژ میشد؟
خخخخخخخخخ
آره داداش بعد از شارژ مجدد تو فریزر .... با دست که خمش میکنی، دوباره نورش مثل روز اول میشهKhansariha (256)
سلام

گاوماهی گرد _ Round Goby Khansariha (119)
لطفا در مورد اين گونه مزاحم (موقع صيد كپور) راهنمايي كنيد ...عاشقه كرمه .....جا دندون هاي مباركش هم رو خمير مي مونه.
ممنون
لینک مرجع