انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ماهیگیری و تجربیات دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان کسی از دریاچه تار و هویر خبر داده ماهی میزنه یا نه
چون الان فصل کشاوزی هست موتور های دیزل خیلی روشن هستن و صدای زیادی دارن باید منتظر باشیم تا فصل کشاورزی تموم شه شب بریم بشینیم
(2015-06-17 10:05 AM)hellboy نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دادا من پالنگان ماهیگیری کردم و چند تا از دوستان دیگه که توی همین فریم هم عکساش هست هم توضیحات کامل بازم سوالی بود در خدمتم

دم شما گرم دادا منم خیلی وقت پیش رفتم اما حالل دوباره بعد چندین سال فرصتی دست داده با یکی از دوستان بریم پالنگان میخواستم بپرسم شما که تازگیا رفتی کجاهاش قزل بهتر میزنه وجای کمپینگ مسافرا نباشه و خلاصه بکر و قزلاش دست نخورده باشن.اون دره بالای روستا که پر درخته چطوره؟ یا پایین دست شیلات بهتره ؟
و اینکه شما از چه طعمه هایی استفاده کردی و بهترین نتیجه رو گرفتی؟
پیشاپیش ممنون از اطلاعاتت

رودخانه زیبای سوسن سرخاب بهار 94
[img] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
[تصویر: 123.jpg]
[تصویر: 121.jpg]
دوستان کسی اگر از دریاچه ولشت تار و هویر خبری داره ما رو بی خبر نزاره
سلام
hellboy
عزيز ممنونم از پاسختون ...تو طرف ما از بويله استفاده نمي شه .(يعني طعمه پاشي با بويله نداريم)
از هرچي دم دستم باشه : آرد گندم (بربري) ، آرد برنج ، آرد نخود ، تخم مرغ ، شكر (يا مرباي گل) ، شير يا ماست (ماست نرم تر مي كنه) ، حبوباب خيس خورده چرخ شده ، رنگ خوراكي....در كل يه پفي رو داره.

آرد ذرت كه استفاده مي شه آرده يا خودتون درست مي كنين ، ناخالصي هم داره.؟
از كجا بفهمم جنس تخته محكمه ؟(شرمنده كه سوالم خنده دار بود)
گفتين بويله 16 برا ايران بهتره ؟

آقا چون بحث بويله و طعمه بود ، يه مطلب رو بگم ....نميدونم برا بويله جواب بده يا نه ...تو ظرفي كه مي خوايين خمير درست كنين يه خورده كنجد بريزيد ، آروم لهش كنيد ...بعد خمير رو درست كنيد....يه بوي نرم و عجيبي داره ...واقعا محشره ....
موفق باشيد
دوستان سلام
محمود فیشر عزیز این ماهی های سفید رودخانه ای با چه طعمه و سیستمی گرفتید؟
سلام به همه دوستان محمود فیشر دمت گرم خیلی حال کردم با عکس هات راستی بهترین طعمه ای که میشه باهاش کپور تو سد گرفت رو هم بگو تا ما اماتورهاهم بی نسیب نمونیم
Khansariha (8)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يك روز عالي ماهيگيري . . .
وزن ماهي ها به ترتيب :
1.500 كيلو
5.600 كيلو
3.800 كيلو
5.200 كيلو

لازم به ذكر است كه كليه ماهي ها رهاسازي شدند :
فيلم رهاسازي ( چون حجم زياد بود يكي رو ميزارم فقط ) :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2015-06-17 03:59 PM)lvlahdi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
hellboy
عزيز ممنونم از پاسختون ...تو طرف ما از بويله استفاده نمي شه .(يعني طعمه پاشي با بويله نداريم)
از هرچي دم دستم باشه : آرد گندم (بربري) ، آرد برنج ، آرد نخود ، تخم مرغ ، شكر (يا مرباي گل) ، شير يا ماست (ماست نرم تر مي كنه) ، حبوباب خيس خورده چرخ شده ، رنگ خوراكي....در كل يه پفي رو داره.

آرد ذرت كه استفاده مي شه آرده يا خودتون درست مي كنين ، ناخالصي هم داره.؟
از كجا بفهمم جنس تخته محكمه ؟(شرمنده كه سوالم خنده دار بود)
گفتين بويله 16 برا ايران بهتره ؟

آقا چون بحث بويله و طعمه بود ، يه مطلب رو بگم ....نميدونم برا بويله جواب بده يا نه ...تو ظرفي كه مي خوايين خمير درست كنين يه خورده كنجد بريزيد ، آروم لهش كنيد ...بعد خمير رو درست كنيد....يه بوي نرم و عجيبي داره ...واقعا محشره ....
موفق باشيد

سلام
دادا در ساخت بویله ترکیب مواد مهمترین فاکتوره نمیشه هرچیزیو استفاده کرد علت پف کردن هم فکر کنم ماست یا شیر باشه که بهتره حذف بشه
توی کتاب ماهیگیری که واسه این سایت نوشتم چند ترکیب خوب واسه ساخت بویله هست که سرچ کن و دانلود کن و درست کن ایشالا جواب میده
یکی از اشکالات کارتون استفاده از چند نوع ارد و مخلوط کردن اوناست که بهتره یک ارد پایه استفاده کنی من با ارد سمولینا نتیجه بهتری گرفتم در ضمن ارد نخود و برنج ترکیب رو شکننده میکنن برای طعم بهتر هم از پودر ژله استفاده کنی خوبه یا اسانس شیرینی پزی
جنس تخته اگه مواد یک باشه کاملا زار میزنه هرچند خرید تخته زیاد واجب نیست چون هم گیر نماد هم گرونه
سایز 16 کوچیکه و برای ایران با سایز کپور متوسط کافیه از گلوی بچگیمون یکم کوچیکتر میشه
در مورد کنجد یکی از ترکیبات بعضی بویله هاست بجز اون از زیره سبز یا پودر شاهدانه هم میشه استفاده کرد
[تصویر: IMAG0009.jpg]
[تصویر: IMG-20150603-083231.jpg]
[تصویر: IMG-20150603-083241.jpg]
لینک مرجع