انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ماهیگیری و تجربیات دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستانKhansariha (8)
سد دامغان ماهی کپور
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دادا صید خوبی داشتین سد دامغان کپور های خوبی داره احتمالا با تغییر روش موفق به صید بزرگتری خواهین شد موفق باشین
در مورد استفاده از ژله یا پودر شربت درسته که مشکلاتی داره اما باز از استفاده از اون خالی از لطف نیست و اگه ناچار بشین از هیچی بهتره
دوستان این طعمه ذرتی که استفاده میشه، همین ذرتای کنسرویه؟؟؟؟
(2014-06-08 09:05 AM)mehrdadmn نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این طعمه ذرتی که استفاده میشه، همین ذرتای کنسرویه؟؟؟؟

سلام
بله از کنسرو میشه هم برای طعمه هم طعمه پاشی استفاده کرد و بهتره از کنسروی استفاده بشه که ته ذرت رو نگرفتن اینجوری دوام بیشتری داره
برای ذرت قلابمخصوص هم هست که طلایی رنگه و بهتر جواب میده اما در صورت موجود نبودن قلاب پایه کوتاه با رنگ مات هم خوبه
ذرت رو میشه هم به قلاب کشید و هم مثل بویله به نخ کشید که من خودم از این روش نتیجه بهتری گرفتم
برای شناور شدن بهتر هم میشه از شناور کن که طرح ذرته استفاده کرد که نتیجرو بهتر میکنه
دوستان اگه ممكنه مقداري در رابطه با طعمه پاشي هم صحبت كنيد ، مثلاً همين ذرت رو با چه روشي طعمه پاشي كنيم . . .
سلام
دادا توی همین تاپیک به کرات توضیح کامل داده شده یکم بگردین پیدا میکنید
(2014-06-08 09:05 AM)mehrdadmn نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این طعمه ذرتی که استفاده میشه، همین ذرتای کنسرویه؟؟؟؟

---------------------------
سلام دوست من
البته ذرت هاي كنسروي يا ذرت شيرين در تابستان و آب گرم اثربخش هستند و در آب هاي خنك تر بهتر است از ذرت تخميري استفاده بشه كه بدليل سفت تر بودن، ماندگاري بالاتري دارند (بدليل استفاده از ذرت خشك).
(2014-06-06 12:04 PM)kingzax نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درسته دوست عزیز.
ولی برای شیرین کردن طعمه باید از شیرینی طبیعی با ماندگاری بالا استفاده کرد نه شکر و شربت. حتی المقدور قندش باید زنجیره سبکتری داشته باشد. اگر بتونید تایگر ناتس پیدا کنید که بهتر از اون وجود نداره.
کپور به پروتئین و بوی تند خوب جواب میده . مثل مخلوط دارچین و تخم مرغ. یا وانیل. سوسیس با ادویه زیاد. همچنین رنگ خیلی مهمه.
ولی در مورد پودر ژله اصلا این کار و نکن چون ژلاتین خمیرت و تکه تکه میکنه. در بویله جوشانده هم باعث وارفتن بویله میشه.

اگر یک شربت شیرین درست بکنم و بجای آب برای خمیر شدن استفاده کنم چی؟؟؟؟

مثلا این ترکیب: نان فانتزی + تخم مرغ + غذای ماهی + شربت شیرین

بنظرتون این جواب میده؟؟
(2014-06-09 07:47 AM)kavian نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2014-06-08 09:05 AM)mehrdadmn نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این طعمه ذرتی که استفاده میشه، همین ذرتای کنسرویه؟؟؟؟

---------------------------
سلام دوست من
البته ذرت هاي كنسروي يا ذرت شيرين در تابستان و آب گرم اثربخش هستند و در آب هاي خنك تر بهتر است از ذرت تخميري استفاده بشه كه بدليل سفت تر بودن، ماندگاري بالاتري دارند (بدليل استفاده از ذرت خشك).

سلام
دوست من جهت درست کردن ذرت تخمیری این ذرت دونه درشت برزیلی رو میشه از کجا تهیه کرد
با سلام خدمت شما دوستان
می خواستم طرز تهیه ذرت تخمیر شده رو توضیح بدین من هر کاری می کنم حتی بعد از چند ماه بازم مثل سنگ سفته وهیچ بوی نداره ( مثل گندم تخمیری )
ذرت خشک رو میشورم و بعد داخل ظرف اب معدنی با یه ذره شکر و اب میریزم میزارم جلوی افتاب بمونه
از این ذرت برای آمور می خوام استفاده کنم
خیلی خیلی ممنون
لینک مرجع