انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: احكام شرعي شكار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
علی جان بله این پرنده حرام گوشت هستش .
دوستان پرندگان دانه خوار مانند ماهیهای پولک دار همگی حلال هستند و همه هم انرا میدانند ولی،برای پرندگان داشتن چینه دان و سنگ دان برای اثبات دانه خواری لازم است.
پس تکلیف کلاغ سیاه کاملا مشکی نه نوک قرمز که بش میگن مسمی،کلاغ های سیاه نوک سفید که سنگ دان و چینه دان دارند،تکلیف چیست؟

من به چشم خودم دیدم که این پرندگان موش و ....هم میخورند!
من توی رساله آیت الله سیستانی خوندم که احتیاط واجب بر اینه که از خوردن گوشت انواع و اقسام کلاغ ها و حیواناتی مانند خرگوش و موش که در زیر زمین لانه میسازند خودداری بشه.
با اجازه اساتید
در مورد پرندگان بله داشتن چینه دان اصل هست وای در ادامه همین دستور اومده که پرندگان شکاری(مقصود پرندگان گوشت خوار) همگی حرام گوشت هستند و پرندگان آوازه خوان هم حلال نیستند حالا مکروه یا حرام رو باید نگاه کنم که تا من ببینم و بیان کنم انشاالله دوستان دیگه جواب دادند
(2011-11-08 11:43 PM)alinozad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من توی رساله آیت الله سیستانی خوندم که احتیاط واجب بر اینه که از خوردن گوشت انواع و اقسام کلاغ ها و حیواناتی مانند خرگوش و موش که در زیر زمین لانه میسازند خودداری بشه.

داداشی منظور از خودداری بشه چی هست در رساله ؟ منظور کراهت شدید هست یا حرام بودن
تا اونجا که من اطمینان دارم موش و خرگوش که حرام هست پس با توجه به این فتوای آقای سیستانی کلاغ هم حرام هست دیگه
بعله.احتیاط واجب یعنی به هیچ وجه نباید اینکارو انجام بدی
گاهی مراجع بین 100% و 99% میمونند و اونوقت احتیاط واجب میدند(خیلی بازاری گفتم و خودشون یه کم با منطق و دلیل میگند که من ساده گفتم)
من چند وقت پیش یک ایمیل به بزرگوار ایت الله مکارم شیرازی زدم و 2 سوال از ایشان پرسیدم.
1.راجع به روزه گرفتن در کشور سوئد بود که کاملا جوابم را از ایشان دریافت کردم.
2.در مورد شکار کلاغ که اگر به عنوان افت باشد میتوانیم شکار کنیم یا خیر?که جواب این بزرگوار به طوری بود که بیشتر بروی جواب خیر تمرکز داشت و ایشان فرموده بودند که اگر واقعا و صددرصد افت باشد بلامانع است.
احتیاط واجب یعنی من مرجع تقلیدت بهت میگم نکن و منعت میکنم و حرامه ولی اگر دلت خواست رجوع کن به مرجع تقلید دیگه ببین نظر اون چیه اگر اون گفت مثلا اشکال نداره میتونی به فتوای اون عمل کنی و نه من
این مورد بیشتر زمانی کاربرد داره که مرجع تقلید شما در قید حیات نباشه مثل من که مقلد آقای بهجت هستم و ایشون شکار با تفنگ یاچمه زنی و ساچمه سر تخت برای بادی رو حرام میدوند (بدون دادن احتیات) ولی چون در قید حیات نیستد من به مرجع دیگری رجوع کردم که بلا اشکال میدونه این موضوع رو
مرکز پاسخگویی به سوالات دینی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


کلمه احتیاط واجب که در همه رساله ها آمده یعنی چه؟
یا بهتر بگویم اگر در مسئله ای میگویند که احتیاط واجب آنست که انجام نشود یعنی اینکه اگر انجام بدهیم آن عمل ما مثلا نماز باطل است؟

در احتياط واجب مي توان به آن عمل کرد . مي توان به مرجع اعلم بعدي عدول کرد. مثلا اگر مرجع تقليد گفته باشد بنا به احتياط واجب تسبيحات اربعه بايد سه مرتبه گفته شود و مرجع ديگر گفته باشد يک مرتبه کافي است . مقلد مي تواند سه مرتبه بگويد و مي تواند در اين مسئله عدول کند به مرجعي که يک بار را کافي مي داند و يک مرتبه بگويد.

حمید جان بحث فوت مرجع تقلید و مراجعه به مرجع اعلم دیگر از بحث احتیاط جداست و این مبحث به زنده یا فوت شدن مرجع هیچ ارتباطی نداره Khansariha (8)
سلام
از اینکه میبنم دوستان در این سایت اینهمه به مسایل شرعی اهتمام دارند واقعا خوشهالم

Khansariha (256)
حمید جان بحث فوت مرجع تقلید و مراجعه به مرجع اعلم دیگر از بحث احتیاط جداست و این مبحث به زنده یا فوت شدن مرجع هیچ ارتباطی نداره Khansariha (8)

[/quote]

بسیار ممنون دوست عزیز بله متوجه بودم ولی مثالی به ذهنم نرسید و گفتم که مانند اینکه مرجع شما فوت کرده و به مرجع دیگری رجوع میکنید میتوان در احکام با احتیط واجب هم به مرجع دیگری رجوع کرد که گنگ بیان کردم و شما خیلی بهتر از من بیان کردید با تشکر از شماKhansariha (8)
لینک مرجع