2012-04-07, 09:59 AM
متاسفانه دیدیم از این جهت متاسفانه که گفت هر هفته 1 پلنگ ایرانی کشته میشه!!گراز هم در گشنگی همه چیزخار میشه
(2012-04-07 12:16 AM)kolak نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2012-04-06 10:52 PM)ARROW نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کرم تریشین تنها بوسیله گوشت خوک به انسان منتقل میشود. کرم تریشین به ماهیچه هاى بدن نفوذ کرده ، و به آسانى از بین نمى رود، و یک گرم گوشت خوک ممکن است هزارها عدد از این کرم همراه داشته باشد، و یک تریشین ماده تقریبا 1500 کرم جوان مى زاید، این کرم مى تواند به قلب نیز نفوذ کرده ؛ تولید سکته هاى قلبى نماید، پختن گوشت ، این کرمها را نابود نمى سازد زیرا وقتى گوشت را حرارت مى دهند، مواد سفیده اى گوشت ، منعقد مى شود، و کرم در وسط این اجرام منعقد از آسیب حرارت مصون مى ماند، این قسمتهاى منعقده که کرمها را در وسط خود محفوظ کرده اند، در معده حل نمى شوند و به روده ها مى رون....بعد ازون هم وابیلا .آرو عزیز امکانش هم هست که کرم تریشن باشه چون این انگل اکثر درجوندگاندیده میشه وبیشتر به بافت های نرم بدن حمله میکند
(2012-04-06 05:46 PM)crossbow نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2012-04-06 05:07 PM)choliche نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان محض اطلاع عرض كنم كه انگلي به اسم تريشنلا وجود دارد كه ميزبانش جوندگانه از جمله تشي پس زياد به خوردن آن مبادرت نكنيد يه باره كه كار از كار ميگذره و باعث آب شدن عضلات تو انسان ميشه يكي از دلايل ممنوعيت گوشت گرازم همينه چون موش ميخوره
دوست عزیز انگل تیریشین به راحتی موقهٔ سلاخی و شکم کردن حیوان مشخص و برای مبتلا نشدن احتمالی به این انگل گوشت حیوان رو باید ۳۰ روز در دمای ۱۰- درجه بذارید و موقعی که میخواهید اونرو بپزید حتما مغز پخت بشه
دوست عزیز تیریشین تو گوشتشه یا جگرش.من موقع سلاخی متوجه یک کرم و کیست در جگر خرگوش شدم.ولی تو گوشتش اصلا چیزی نبود و تمیز بود