انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: احكام شرعي شكار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به فتوای مقام معظم رهبری (حفظه) :
شکار کردن با سگ
اگر سگ شکاری حیوان وحشی حلال گوشتی را شکار کند پاک و حلال بودن آن حیوان 6 شرط دارد
1- سگ بطوری تربیت شده باشد که هر وقت آن را برای شکار بفرستند برود و هر وقت از رفتن جلوگیری کنند بایستد، ولی اگر در وقت نزدیک شدن به شکار نایستد مانع ندارد.
2- صاحبش آن را بفرستد و اگر از پیش خود دنبال شکار رود و حیوانی را شکار کند خوردن آن حیوان حرام است.
3- کسی که سگ را میفرستد باید مسلمان باشد یا بچه مسلمان باشد که خوب و بد را بفهمد و اگر کافر یا کسی که اظهار دشمنی با اهل بیت پیغمبر(ص) می کند سگ را بفرستد ، شکار سگ حرام است.
4- وقت فرستادن سگ نام خدا را ببرد.
5- شکار به واسطه زخمی که از دندان سگ پیدا کرده بمیرد ، پس اگر سگ شکار را خفه کند یا شکار از دویدن و ترس بمیرد حلال نیست.
6- کسی که سگ را فرستاده ، وقتی برسد که حیوان مرده باشد یا اگر زنده است به اندازه سر بریدن آن وقت نباشد و چنانچه وقتی برسد که به اندازه سربریدن وقت باشد مثلا حیوان چشم یا دم خود را حرکت دهد ، یا پای خود را به زمین بزند چنانچه سر حیوان را نبرد تا بمیرد حلال نیست.
ظرفی را که سگ لیسیده یا از آن ظرف آب یا چیز روان دیگری خورده ، باید اول با خاک پاک ، خاک مال کرد و بعد بنا بر احتیاط واجب دومرتبه در کر یا جاری یا با آب قلیل شست و همچنین ظرفی را که آب دهان سگ در آن ریخته بنا بر احتیاط واجب باید پیش از شستن خاک مال کرد.
سلام دوستان
این مطلب رو توی اینترنت پیدا کردم ، خودم بلد نبودم اما خیلی برام جالب بود.

چرا باید ظرفی که سگ به آن دهان زده را خاکمال کرد؟

علت این که چرا ظرف غذای سگ را باید خاک مال کرد و این که چرا خاک ونه آب را باید در مقایسه ی ویژگی های آب وخاک جستجو کرد. چند علت می توان برای آن در نظر گرفت که عبارتند از:

1-از آن جایی که خاک یک ماده ی غیر سیال است،پس احتمال آلودگی مکان های دور از محل زندگی مردم بسیار کم می شود؛ در صورتی که در مورد آب این امر متفاوت بوده و آب می تواند به دلیل نفوذ پذیری و سیال بودن، انتشار عامل بیماری زا را افزایش دهد.پس اگر ویروس و یا باکتری وارد خاک شودمحدوده حرکتی آن نسبت به آب بسیار ناچیز می باشد.

2-مزیت دیگر خاک،خشک وچسبنده بودن است که این امر باعث مرگ بسیاری از ویروس ها می شود؛چرا که بر خلاف آب ،خاک،محیط مناسبی برای زنده ماندن ویروس ها واکثر باکتری ها نمی باشد.عدم رطوبت باعث از بین رفتن ویروس ها و تعدادی از باتری ها به خصوص باکتری های بیماری زا می شود.این امر در آب کاملاً معکوس می باشد و این عوامل میتوانند در آب برای زمان طولانی زنده بمانند.

3-علت دیگری که خاک را بر آب برتری می دهد،این است که خاک، دارای آنزیم های تجزیه کننده مانند پروتئاز، لیپاز ها، کربوکسیلازها، هیدرولیز کننده یDNA وRNA و چندین نوع دیگر آنزیم می باشد.از آن جا یی که یک باکتری یا ویروس دارای ساختمان مرکب شامل انواع ترکیبات هیدرولیز شونده مانند پروتئین ،چربی وکربوهیدات می باشد. لذا مجاورت این ترکیب ها با آنزیم های موجود در خاک می تواندباعث هیدرولیز آن ها و از بین رفتن این ترکیبات شود.بنابر این آنزیم های موجود در خاک می تواند عامل مهمّی در غیر فعّال کردن عوامل بیماری زا باشد.

چرا باید عمل خاکشویی را 7 بار انجام داد؟

اگر یک ماده یا محلول به تناوب رقیق شود، بعد از چند بار تکرار عمل رقیق سازی،مقدار ماده ی اولیّه به نسبت درجه ی رقیق سازی به سمت صفر پیش می رود.اگر در هر بار رقیق سازی،نسبت ماده ی باقی مانده به ماده ی رقیق کننده 1به10 یا 1به20 و ... باشد،بعد از 7 بار رقیق سازی،مقدار ماده ی اولیه در آن به صفر نزدیک می شود.این نوع رقیق سازی در میکروبیولوژی و بیوشیمی بسیار کاربرد دارد.پس استفاده از عدد 7 در خاک شویی می تواندبه خاطر رقیق شدن عامل ویروسی و یا باکتریایی محتوای بزاق در ظرف باشد.

اخیرا در اروپا تحقیقاتی انجام شده که ثابت میکند قدرت میکروب زدایی خاک چندین برابر قویترین شوینده ها از قبیل دترجنت ها
میباشد
وجود چندین دلیل علمی در استفاده از خاک برای از بین بردن عوامل آلوده کننده که 14 قرن پیش بدون تجهیزات آزمایشگاهی و علمی پیشرفته صورت گرفته تکامل بالای مکتب ارائه دهنده آن را به انسان و جهان نشان می دهد.
(2011-09-05 06:48 PM)searcher نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان
این مطلب رو توی اینترنت پیدا کردم ، خودم بلد نبودم اما خیلی برام جالب بود.

چرا باید ظرفی که سگ به آن دهان زده را خاکمال کرد؟

علت این که چرا ظرف غذای سگ را باید خاک مال کرد و این که چرا خاک ونه آب را باید در مقایسه ی ویژگی های آب وخاک جستجو کرد. چند علت می توان برای آن در نظر گرفت که عبارتند از:

1-از آن جایی که خاک یک ماده ی غیر سیال است،پس احتمال آلودگی مکان های دور از محل زندگی مردم بسیار کم می شود؛ در صورتی که در مورد آب این امر متفاوت بوده و آب می تواند به دلیل نفوذ پذیری و سیال بودن، انتشار عامل بیماری زا را افزایش دهد.پس اگر ویروس و یا باکتری وارد خاک شودمحدوده حرکتی آن نسبت به آب بسیار ناچیز می باشد.

(موافقم)

2-مزیت دیگر خاک،خشک وچسبنده بودن است که این امر باعث مرگ بسیاری از ویروس ها می شود؛چرا که بر خلاف آب ،خاک،محیط مناسبی برای زنده ماندن ویروس ها واکثر باکتری ها نمی باشد.عدم رطوبت باعث از بین رفتن ویروس ها و تعدادی از باتری ها به خصوص باکتری های بیماری زا می شود.این امر در آب کاملاً معکوس می باشد و این عوامل میتوانند در آب برای زمان طولانی زنده بمانند.

(موافقم
خاک باعث جذب آب درون سلولی میکروب ها شده و باعث از بین رفتن انها میشود در مورد ویروسها کمتر به خاطر اینکه ویروس ها توانایی این را دارند که در شرایط سخت زیست خود را به حالت اسپور یا فرم غیر زنده در بیاورند (هنوز در بدن مومی های فراعنه مصر اسپور ویروسها یافت میشود که با وارد کردن به محیط کشت مناسب فعال شده و به فرم زیستی در میایند))

3-علت دیگری که خاک را بر آب برتری می دهد،این است که خاک، دارای آنزیم های تجزیه کننده مانند پروتئاز، لیپاز ها، کربوکسیلازها، هیدرولیز کننده یDNA وRNA و چندین نوع دیگر آنزیم می باشد.از آن جا یی که یک باکتری یا ویروس دارای ساختمان مرکب شامل انواع ترکیبات هیدرولیز شونده مانند پروتئین ،چربی وکربوهیدات می باشد. لذا مجاورت این ترکیب ها با آنزیم های موجود در خاک می تواندباعث هیدرولیز آن ها و از بین رفتن این ترکیبات شود.بنابر این آنزیم های موجود در خاک می تواند عامل مهمّی در غیر فعّال کردن عوامل بیماری زا باشد.

(گمون نکنم آنزیم توانایی بقا در خاک رو به صورت آزاد داشته باشه و یا در بدم باکتری های خاک زی وجود داره و یا کاتالیزور های شیمیایی مورد نظر بودهKhansariha (226))

چرا باید عمل خاکشویی را 7 بار انجام داد؟

اگر یک ماده یا محلول به تناوب رقیق شود، بعد از چند بار تکرار عمل رقیق سازی،مقدار ماده ی اولیّه به نسبت درجه ی رقیق سازی به سمت صفر پیش می رود.اگر در هر بار رقیق سازی،نسبت ماده ی باقی مانده به ماده ی رقیق کننده 1به10 یا 1به20 و ... باشد،بعد از 7 بار رقیق سازی،مقدار ماده ی اولیه در آن به صفر نزدیک می شود.این نوع رقیق سازی در میکروبیولوژی و بیوشیمی بسیار کاربرد دارد.پس استفاده از عدد 7 در خاک شویی می تواندبه خاطر رقیق شدن عامل ویروسی و یا باکتریایی محتوای بزاق در ظرف باشد.

(بله از این شکل رقیق سازی فراوان استفاده میشه و با اندازه گیری دقیق به اعداد منطقی و صحیحی هم میشه رسید)

اخیرا در اروپا تحقیقاتی انجام شده که ثابت میکند قدرت میکروب زدایی خاک چندین برابر قویترین شوینده ها از قبیل دترجنت ها میباشد

(این دیگه از اون حرفها بودKhansariha (290))

وجود چندین دلیل علمی در استفاده از خاک برای از بین بردن عوامل آلوده کننده که 14 قرن پیش بدون تجهیزات آزمایشگاهی و علمی پیشرفته صورت گرفته تکامل بالای مکتب ارائه دهنده آن را به انسان و جهان نشان می دهد.

دوست خوبم گفتی که از نت برداشتی این مطلب رو من نظر شخصیم رو بیان کردم و اگه ایرادی هم گرفتم از نویسنده مطلب بود و نه شماKhansariha (8)
دوستان عزیز ممکنه راهنمایی بفرمایید که آیا گوشت بلبل خرما و دارکوب حلاله یا حرام؟
(2011-09-10 09:51 AM)farshad46pi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عزیز ممکنه راهنمایی بفرمایید که آیا گوشت بلبل خرما و دارکوب حلاله یا حرام؟

سلامدوست عزیز
بلبل خرما حلاله اما دارکوب حرامه
Hellboy جان از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز .
آیا کاکلی همون دارکوبه یا یه پرنده دیگه هستش .اگه ممکنه یه عکس از این پرنده بزارید. چون من تو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی از دوستان اونو شکار کرده بود البته عکسشو نزاشته بود ببینم چه شکلیه .
سلام
اقا فرشید توی تاپیک زیرعکسش هست که بهش چکاوک هدهدی هم گفته میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخلصیمKhansariha (219)Khansariha (8)
دست شما درد نکه دوست عزیز .
خیلی از راهنماییتون ممنونم.
با سلام خدمت دوستان عزیزی که اینچنین پیگیر شکار و رعایت احکام شرعی هستند که از سوی خداوند متعالی که این همه نعمت حلال در اختیار بشر گذاشت و او را از خوردن حرام منع کرد هستند
بارها دیدم که تاپیکها که بعضی از دوستان به تیر خلاص اشاره کردند.......فقط جهت یاداوری عرض می کنم با توجه به تحقیقات بنده در اسلام چیزی به عنوان تیر خلاص نداریم.......شکار رو به محض اینکه بالاسرش رسیدیدن ذبح کنید ...حتی اگر جان نداشت و به ظاه مرده بود.......بارها برای خودم پیش امده تا رسیم دیگه جونی نمونده بود ولی وقتی سر بریدم یکهو پرهای دمش رو باز کرد ...گویا هنوز ته جونی مانده بود..............دوستان توجه کنند با یک مقدار توجه بیشتر از شکار حلال لذت ببرند....تیر خلاص هیچ جایگاهی در احکام نداره و فقط ذبح شرعی طبق قوانین ذکر شده باعث می شه بدور از هرگونه مشکل از گوشت ان شکار استفاده کنید...........
دوستان اقا جاوید گفتند این پرنده حرام گوشت هست مثل اینکه برای اطمینان میپرسم حرام گوشته یا نه؟
حواصیل سفید:
[تصویر: Great-White-Heron.jpg]
لینک مرجع