درود
دوستان داشتم تو آرشیو عکسهای قدیمیو مرور میکردم گفتم شمام تو لذتش شریک باشید
10/12 سال پیش،با پروانه میر شکاری یکی از دوستان،یاد گذشته ها با همه صفاش بخیر
از کیفیت بسیار پایین عکسها پوزش میخوام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش عجب گرازی زدی متاسفانه گوشتشون الود هست ارمنیا میدونن چکارش کنن تو لرستان یهمچین گرازی به ادم حمله میکنن کافیه صدا بشنوه نزدیکش باشه
(2015-06-16 10:45 PM)gorjimahalle نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدون شرح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوست عزیز، این دندونارو خوب میشناسم تو قمصر به اینا میگن گاوکوهی، رنگ خاکی داره و تا ۲۵۰ کیلو رشد میکنه، این گرازها بر عکسه جسه بزرگشون عاشقه انگور هستند، چه گوشتی خوردین نوشه جان
(2015-05-10 09:41 PM)jango نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش عجب گرازی زدی متاسفانه گوشتشون الود هست ارمنیا میدونن چکارش کنن تو لرستان یهمچین گرازی به ادم حمله میکنن کافیه صدا بشنوه نزدیکش باشه
دوست عزیز من لرستانم و تو طبیعت زیاد با گراز روبرو شدم ولی حمله نکردن خیلی کم پیش میاد گراز حمله کنه
معمولا حیوانات به ادم حمله نمیکنن مگر مزاحمتی ایجاد بشه حالا موقع غذا یا مسیر حرکت و یا خاطر بدی از انسان داشته باشن ولی اگرم بزنن خوب میزنن. نباید ریسک کرد.
سلام دوستان و اساتید
منم گراز رو با اسلاگ میزنم البته برای فاصله های خیلی نزدیک یعنی کمتر از 30 متر
چارپاره 9تایی دست پر با باروت 170 رو بیشتر میپسندم
من برای اسلاگ با توجه به قطر داخلی سر لول تفنگم دادم تراشکاری یک قالب اسلاگ کروی به قطر 16 میلی متر درست کردم که یه چیزی بین کالیبر 16 و 20 هستش
فشنگ فابریک ساچمشو خالی میکنم و اسلاگ رو داخل ود میذارم
دقت بهتری نسبت به اسلاگ بازاری گرفتم
ببخشید زیاد صحبت کردم
یکی از دوستان در مورد آلوده بودن گوشت گراز صحبت کردن دوست عزیز فقط کافیه بعد از تکه تکه کردن گوشت به مدت یه ماه یا بیشتر فریز بشه و خوب پخته بشه
ایام به کام