انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: حمله حیوانات به انسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
دست آقای هانتر درد نکنه
اون روش نشستن رو تست کردم و عالی جواب داد.
سگه سر جاش واساد یه چند تا پارس کرد و رفت!!!!!
دوست عزیز دل و جراتتون منو کشتهKhansariha (8)خخخخخخخخخ
درسته ما یه چیزی گفتیم شما رفتیم عملیش کردینKhansariha (256)ولی خارج از شوخی من این ترفندو امتحان کرده بودم وجواب هم گرفته بودمKhansariha (214)
راستی خدا رو شکر سگش هاری نداشت چون اونا هیچی حالیشون نمیشه و این بیماری خیلی خطرناکه و در صورت گاز گرفتن سگ هار خودش بعد چند ساعت میمیره و شما هم باید حتما تا 48 ساعت به مراکز درمانی مراحعه کنید و واکسنشو بصورت مجانی دریافت کنید در حالیکه قیمت تموم شده ی این واکسن برای دولت 180 هزار تومان استKhansariha (8)
اگر شما واکسنو بعد 72 ساعت نزنید یه چیزی میشین مثه زامبی ها و خون اشامای توی فیلمها مثه خوده نمسسیس خخخخخخخخخ،دوست دارید به هه چی حمله کنید و راه حلشم یه دونه نوراپی نفرینه و خلاص.
البته تو ایران تا حالا این مورد اتفاق نیوفتاده، ولی یه فیلم از هند به ما نشون دادن که طرف هار شده بودوواکسنو نزده بود واونا با زنجیر بسته بودنش وسه نفر مسلح بالا سرش بودن اونم هی تقلا میکرد واخر هم یه دکتر با یه امپول ...........Khansariha (172)
(2011-12-10 03:47 PM)Hunter نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز دل و جراتتون منو کشتهKhansariha (8)خخخخخخخخخ
درسته ما یه چیزی گفتیم شما رفتیم عملیش کردینKhansariha (256)ولی خارج از شوخی من این ترفندو امتحان کرده بودم وجواب هم گرفته بودمKhansariha (214)
راستی خدا رو شکر سگش هاری نداشت چون اونا هیچی حالیشون نمیشه و این بیماری خیلی خطرناکه و در صورت گاز گرفتن سگ هار خودش بعد چند ساعت میمیره و شما هم باید حتما تا 48 ساعت به مراکز درمانی مراحعه کنید و واکسنشو بصورت مجانی دریافت کنید در حالیکه قیمت تموم شده ی این واکسن برای دولت 180 هزار تومان استKhansariha (8)
اگر شما واکسنو بعد 72 ساعت نزنید یه چیزی میشین مثه زامبی ها و خون اشامای توی فیلمها مثه خوده نمسسیس خخخخخخخخخ،دوست دارید به هه چی حمله کنید و راه حلشم یه دونه نوراپی نفرینه و خلاص.
البته تو ایران تا حالا این مورد اتفاق نیوفتاده، ولی یه فیلم از هند به ما نشون دادن که طرف هار شده بودوواکسنو نزده بود واونا با زنجیر بسته بودنش وسه نفر مسلح بالا سرش بودن اونم هی تقلا میکرد واخر هم یه دکتر با یه امپول ...........Khansariha (172)

شما نوشتید سگ هار بعد گاز گرفتن میمیره . ولی مردن سگ هار ربطی به گاز گرفتنش نداره . بیماری هاری بعد از حد اکثر 1 هفته جاندار رو قربانی می کنه . و چون سگ هار هر موقع آدم رو گاز بگیره حد اکثر بعد 1 هفته می میره مردم فکر می کنند که مرگ سگ هار به خاطر گاز گرفتن آدمه .
یه سوال هم واسه من پیش اومد . سگه اینقدر قاط بوده که 3 نفر مسلح بالای سرش بودن . حالا چه طور گذاشت دکتر بهش آمپول بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز بنده به خاطر اینکه شما مطمئن شوید سگ هار است و به مرکز درمانی مراجعه کنید موضوع عام و باور مردمی ان را نوشتم در حالیکه بعد از گاز گرفتن سگ چه هار باشد و یا نه واکسن را تزریق میکنندKhansariha (8)
واما در مورد مسئله ی دوم سگ قاط نمیشود دوست عزیز انسان است که کنترل خود را از دست میدهد و مانند وحشی ها به همه حمله میکند و اگر درمان نشود راهی جز مرگ ندارد.
این هم عکسه بنده خدایی که هار شده و مچ ها و دستان او بسته میشود.چون شخص میخواهد به همه حمله کند و با اینکارش همه را الوده میکند و به خاطر همین 3 نفر مامور داره
[تصویر: rabicdc010.jpg]
[تصویر: rabi.jpg]

این از سایت پزشکی واستون گرفتم شاید خالی از لطف نباشه
هاری یک بیماری ویروسی کشنده است که مخصوص گوشتخواران اهلی و وحشی بوده و انسان و سایر حیوانات خونگرم پستاندار به طور تصادفی و غالباً از طریق گزش به آن مبتلا می شوند.

این بیماری به دلایل ذیل دارای اهمیت می باشد:

۱ ـ میزان کشندگی بـــــــالا ( صددرصد) به طوری که پس از ظهور علایم بیماری چه در انسان و چه در حیوان درمان پذیر نبوده و بیمار محکوم به مرگ می باشد.
۲ ـ افزایش روند موارد حیوان گزیدگی انسانی که بناچار سالانه مبالغ زیادی صرف خرید سرم و واکسن ضد هاری جهت درمان و پیشگیری می گردد.
۳ ـ تلفات و خسارات اقتصادی زیاد
۴ ـ و …

عامل بیماری:
ویروسی است بی هوازی و نروتروپ یعنی تمایل به سیستم عصبی دارد و وقتی به سیستم عصبی مرکزی حمله نماید تقریباً همیشه موجب مــــــرگ میزبان می گردد.
ویروس هاری در حرارت ۵۰ درجه سانتی گراد در مدت ۱۵ دقیقه و در حرارت ۶۰ درجه در مدت ۳۵ ثانیه و در حرارت ۱۰۰ درجه سانتی گراد در مدت چند ثانیه از بین می رود.
بنابراین برای ضدعفونی وسایل آلوده کافی است چند دقیقه آنها را بجوشانید و یا از فنل و الکل استفاده نمایید.


مخازن بیماری:

کلیه حیوانات خونگرم پستاندار چه وحشی و چه اهلی اعم از گوشتخوار ـ علفخوار ـ جوندگان و از پرندگان ( خفاشها ) به این بیماری حساس می باشند.


راههای سرایت بیماری :

۱ ـ اصلی ترین راه سرایت بیماری از طریق گازگرفتن به وسیله حیوانات می باشد. در مورد گربه و گربه سانان از طریـــــق پنجه کشیدن انتقال بیماری صورت می گیرد، زیرا گربه دایماً مشغـــــــول لیسیدن پنجه ها یش می باشد و پنجه ها آلوده به بزاق می شوند و در موقع پنجه کشیدن می تواند ویروس را از طریق خراش به انسان منتقل نماید.

۲ ـ راه پوست:
بیماری هاری از راه پوست سالم قابل سرایت نیست، ولی اگر کوچکترین خراش یا زخمی در پوست وجود داشته باشد قابل سرایت می باشد.
۳ ـ راه مخاط ها :
سگها و گربه های به ظاهر سالم که در اواخر دوره نهفتگی بیماری هاری هستند می توانند ویروس را از طریق لیسیدن مخاط لب ـ چشم و بینی به صاحبان خود منتقل نمایند.
۴ ـ انتقال از راه دستگاه گوارش:
انتقال بیماری از این طریق بعید به نظر می رسد، ولی باید از خوردن گوشت و سایر فرآورده دامهای مبتلا به هاری خودداری نمود.

علایم بیماری در حیوان:

دوره کمون یا نهفتگی در سگ و گربه ۲ تا ۳ هفته و گاهی چند ماه است. مهمترین علایم تغییر در رفتار و عادات حیوان می باشد ، به گونه ای که حیوان بیش از اندازه به صاحب خود انس می گیرد و به گوشه ای پناه می برد و بالاخره در اثر فلج اندامی و دستگاه تنفسی تلف می شود و یا در بیشتر مواقع حیوان مضطرب و کم کم به صورت وحشی و درنده درآمده و به هر کس و هر حیوان که سر راه او باشد حمله می کند ـ کف از دهانش سرازیر شده و به علت عدم امکان بلع بر اثر گرسنگی ـ تشنگی و سرانجام بر اثر فلج دستگاه تنفسی می میرد.

علایم بیماری در انسان :

دوره نهفتگی در انسان معمولاً بین ۲ تا ۸ هفته و گاهی کمتر از ۵ روز و به طور نادر تا یکسال و بیشتر نیز دیده می شود.

علایم بیماری هاری در انسان :

این بیماری شامل چند مرحله است.

در دوره مقدماتی بیماری که ۲ تا ۳ روز قبل از ظهور علایم اصلی است افسردگی، بی قراری، خستگی، بی اشتهایی ، تف اندازی، سوزش و خارش و گاهی درد در محل گزش دیده می شود؛ پس از این دوره انسان نسبت به تمام محرکهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و بویایی واکنش نشان می دهد. کوچکترین صدا یا نور او را به شدت متشنج می کند و خود را به در و دیوار می زند؛ اطراف دهان او را کف می پوشاند و بیمار عطش فراوان دارد، ولی به علت انقباض عضلات گلو قادر به نوشیدن آب نمی باشد و با دیدن یا شنیدن صدای آب به شدت تحریک می شود و همچنین عبور هوا نیز از روی صورت باعــــــث تحریک بیمار می شود.
پس از آن بیمار بر اثر انقباضات شدید عضله قلب و فلج دستگاه تنفسی فوت می نماید.

اقدامات لازم جهت فرد حیوان گزیده:

۱ ـ خارج ساختن و تمیز نمودن ویروس هاری از محل زخم:

تا حد مقدور در ساعات اولیه پس از گزش باید لابلای زخم را حداقل به مدت ۵ تا ده دقیقه با آب تمیز و صابون عمیقاً مورد شستشو قرار داد. این عمل مهمترین قسمت پیشگیــــــری از هاری به حساب می آید و می توان ادعا کرد که بیش از ۵۰ درصد پیشگیری از بیماری مربوط به رعایت این مسأله است.
۲ ـ خارج کردن صابون از لابلای زخم‌:
با استفاده از شیلنگ و فشار آب باید کف صابونهای باقیمانده را از لابلای زخم خارج نمود، زیرا باقیمانده صابون می تواند مواد ضدعفونی کننده را بی اثر نماید.
۳ ـ ضد عفونی نمودن زخم:
زخم را بعد از شستشو باید با الکل ۶۰ تا ۷۰ درجه یا محلول بتادین یک درصد و یا سایر مواد ضدعفونی نمود (زخم را هیچ وقت نباید پانسمان نمود زیرا میکروب هاری بی هوازی است و بر اثر پانسمان رشد آن سریع خواهد شد).
۴ ـ ارجاع فرد به مراکز بهداشتی درمانی جهت تلقیح واکسن و سرم
و پیگیری جهت تکمیل نوبتهای واکسن (که این مسأله باید با پیگیری، آموزش و حساسیت کامل دنبال گردد) ضمناً وضعیت واکسیناسیون توأم یا ثلاث فرد مجروح باید مورد بررسی قــرار می گیرد. اگر واکسیناسیون کامل باشد فقط یک نوبت واکسن به عنوان یادآور کافی است، در صورتی که مجروح بر ضد کزاز قبلاً ایمن نشده باشد. اولین نوبت واکسن و همچنین سرم ضدکزاز به مقدار مورد نیاز با نظر پزشک به وی تزریق می شود و مطابق دستور عمل نوبت های بعدی واکسن را ادامه می دهیم.

واکسن هاری
واکسن هاری از کشت سلولی تهیه می شود و آن را می بایست در ۵ نوبت در روزهای: صفر ـ ۳ ـ‌۷ ـ ۱۴ ـ ۳۰ به صورت عضلانی و حتماً در عضله دلتوئید بازو تلقیح نمود. در اطفال کمتر از ۲ سال واکسن در ناحیه فوقانی و جانبی ران تزریق می شود. هرگز نبایستی واکسن را در عضله سرین تلقیح کرد.
اگر فردی مورد گزش سگ قرار گیرد و سگ در دسترس باشد باید آن را به مدت ۱۰ روز بسته و تحت مراقبت قرار داد و در این مدت اگر علی رغم تأمین آب و غذای کافی حیوان تلف شد، به احتمال زیاد حیوان هار بوده و بایستی واکسیناسیون هاری تا نوبت آخر ادامه پیدا کند، ولی اگر بعد از ۱۰ روز حیــــوان سالم ماند نتیجه می گیریم سگ هار نیست و از ادامه واکسیناسیون یعنی نوبتهای ۱۴ و ۳۰ خودداری می نماییم .

تذکر : اگر فردی با ۴۸ ساعت یا بیشتر تأخیر مراجعــــــه نماید می توانیم دوز اولیه واکسن را به دو برابر افزایش دهیم.

سرم هاری :
سرم هاری که در حال حاضـــر مورد استفاده قرار می گیرد از پلاسمای انسانی تهیه شده و هیچ نوع مخاطره ای در برندارد و احتیاج به تست نیز ندارد.
مقدر آن ۲۰ واحد به ازای هر کیلوگرم وزن و در عضله باید تلقیج نماییم. بهتر است نصف سرم را در داخل و اطراف زخم و نصف دیگر را در عضله تلقیح نماییم.
در چه مواردی علاوه بر واکسن سرم نیز مورد نیاز می باشد:

۱ ـ گزش توسط حیوانات وحشی
۲ ـ اگر حیوان اهلی باشد ولی متواری شده باشد
۳ ـ اگر فرد دارای زخمهای عمیق و متعدد به ویژه در ناحیه سر، صورت، گردن و نوک انگشتان باشد.

تذکر مهم : کلیه موارد حیوان گزیدگی چه اهلی و چه وحشی را باید هار تلقی نمود و بیمار را باید فوراً تحت اقدامات پیشگیری قرار داد؛ این موضوع به قدری اهمیت دارد که اگر حیوان گزنده مثل سگ دارای قلاده و واکسیناسیون کامل نیز باشد، می بایست اقدامات پیشگیری و درمان را برای فرد سریعاً انجام داد یعنی داشتن سابقه واکسیناسیون حیوان مانعی برای انجام « سرو واکسیناسیون » فرد نیست.

وظایف گروه های بهداشتی در زمینه پیشگیری هاری‌:

۱ ـ آموزش عموم مردم در مراجعه به موقع در هر نوع حیوان گزیدگی:

با توجه به اینکه اکثر مرگ و میر های انسانی بر اثر عدم اطلاع و آگاهی در مراجعه به موقع و سریع جهت واکسیناسیون اتفاق افتاده و برخی فکر می نمایند که تنها سگها بیماری را منتقل می نمایند آموزش این مطلب که کلیه حیوانات وحشی مثل گرگ ، شغال، روباه و … و کلیه حیوانات اهلی مثل سگ، گربه، الاغ، گاو، گوسفنــــد، شتر و … می تواند بیماری را منتقل نماید، بسیار مهم است.
۲ ـ آموزش مسایل پیشگیری از هاری در سطح مدارس با ترغیب دانش آموزان به مقاله نویسی، نقاشی و اهدای جوایز به آنها و جلوگیری از نزدیک شدن و آزار و اذیت آنها به سگها
۳ ـ کاهش موارد حیوان گزیدگی در سطح منطقه
۴ ـ خودداری از نگهداری سگ و گربه در منزل مگر در موارد استثنایی که در این صورت باید حتماً سگ قلاده داشته و واکسیناسیون او کامل باشد.
۵ ـ شناسایی سگهای صاحبدار بدون قلاده و همکاری با مأمورین دامپزشکی جهت واکسیناسیون و قلاده گذاری آنها
۶ ـ خودداری از تردد سگهای صاحبدار در معابر عمومی و جلوگیری از تماس آنها با سگهای ولگرد
۷ ـ همکاری با مأمورین بخشداری و شورای اسلامی روستا در اهمیت اتلاف سگهای ولگرد
۸ ـ جمع آوری زباله و خودداری از ریختن زباله و پس مانده های غذایی در اطراف منازل و معابر عمومی
۹ ـ دادن تذکر کتبی به افرادی که به هر نحو موجبات حیوات گزیدگـــی را به دفعـــات فراهم می نمایند.
۱۰ ـ اطلاع سریع از بروز هر گونه تغییر رفتار در حیوان به مأمورین دامپزشکی و مرکز بهداشت
۱۱ ـ شستشوی محل جراحت فرد حیوان گزیده با آب و صابون و ضدعفونی کردن آن و ارجاع فوری آن به مرکز بهداشت شهرستان جهت واکسیناسیون
۱۲ ـ نظارت بر ادامه واکسیناسیون فرد مجروج با بررسی کارت واکسیناسیون و در صورت عدم مراجعه، پیگیری، آموزش، راهنمایی سپس اعلام سریع آن به مرکز بهداشتی و درمانی.
Khansariha (256)
مهمترین و حساس ترین موقع هنگام حمله سگ اون لحظه لی هست که سک تا چند سانتی شما میاد و نباید تکون بخورید در صورتی که شاید هم حمله کنه نشستن بهترین راه هست که ریسکشم بالایه
هانتر جان مطلبتون بسیار جامع و عالی بود
مرحباKhansariha (8)
هانتر جان از مطالب مفیدت متشکرم . ولی اتفاقا سگ دقیقا قاط میشه . نه تنها سگ بلکه تمام حیوانات هار . یه روباه هار چند سال پیش به باغبون ما حمله کرد ولی خدا رو شکر چکمه پاش بو و هیچ چی نشد . شما فکرش رو بکن روباه که اینقدر ترسو هستش . حالا اگه سگ هار بشه . . . .
(2011-12-12 11:51 AM)foad-bonellis نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هانتر جان از مطالب مفیدت متشکرم . ولی اتفاقا سگ دقیقا قاط میشه . نه تنها سگ بلکه تمام حیوانات هار . یه روباه هار چند سال پیش به باغبون ما حمله کرد ولی خدا رو شکر چکمه پاش بو و هیچ چی نشد . شما فکرش رو بکن روباه که اینقدر ترسو هستش . حالا اگه سگ هار بشه . . . .

بله فواد جان این ویروس روی تمامی پستانداران خونگرم تاثیر دارد.
اصلا بحث من هم سر این موضوع بود.دوستان میگفتند چطور باید با سگ مقابله کرد و بنده عرض کردم سگ هار و کلا حیوان هار هیچ راه حلی ندارد مگر ساچمه یک یا چهارپارهKhansariha (8)
ممنون از دقت نظر شماKhansariha (8)
از در اختیار گذاشتن اطلاعات مفیدتون متشکر .
ولی بازم یه سوال ؟ مگه پستاندار خونسرد هم داریم ؟.....شوخی کردم . می دونم منظورتون چیه . می خواستید بنویسید تمام خونگرم ها مثل پستانداران .

چند تا گل مثل خودت واسه اینکه این شوخی رو یه وقت به دل نگیرین .Khansariha (8)Khansariha (8)Khansariha (8)
خب دوست عزیز هانتر به نکات خوبی اشاره کردند ...بیماری هاری که ان شالله هیچ وقت نصیب کسی نشه.....
شکارگاهی هم که بنده می روم سگهای ولگرد زیادی داره.....همیشه سعی کردم محتاط باشم چون بعضی اشتباهات ممکنه یا اخرین اشتباه خدائی نکرده یا پیرو ان سخترین تجربه رو به ارمغان بیاره.....هیچ وقت به اینکه تفنگ دارم و حالا بگذارم سگ نزدیکم بشه ..خب نهایتا می زنمش اکتفا نکنید....ممکنه موقع شلیک هزار تا اتفاق بیافته..این رو بخصوص برای دوستانی می گم که از تفنگ بادی استفاده می کنند ..تفنگ شما هر چقدر هم که قوی باشه....و شما بارها قدرت اون رو تست زده باشید ...ولی ممکنه در یک اتفاق اونطور که باید و شاید تیر به نقطه حساس نخوره و یا حتی بر اثر دست پاچگی تیر به سگی که به شما حمله می کنه نخوره یا بخوره و کاری نباشه و سگ هم هار باشه و دیگه واویلا..
اولین کار اینکه از دور به سمتش و نه خودش تیر اندازی کنید......اگر سگه فقط سرو صدا باشه و به قول خودمونی هارت و پورت ..با اولین شلیک پا به فرار می گذاره.....ولی اگر شلیک کردید و دیدید سگ مصمم تر شد برای حمله...یا سریعا به داخل ماشینتون برید و یا در اولین نقطه بلند نزدیک خودتون..اعم از بالای درخت....یا هر چیز دیگه بروید....دیگه بعدش با توجه به حالات رو رفتار سگ می توانید تصمیم بهتری بگیرید .....
در پناه حق باشید سلامت و تندرست
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
لینک مرجع