انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: زاجکاری و مراقبت از زاج
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
تفنگای اروپای رو زاج دستی نزنی بهتره
از قیمت میوفته
اما مهم نیست زاج ایرانی باشه یا خارجی
مهم اینکه کوره رو برا تک شما اماده کنه نه که ازموادی که برای چندتا اسلحه دیگه استفاده کرده واسه شما هم استفاده کنه.
در پایان 350 ظلمه
(2015-01-25 01:43 PM)guilanshekar نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تفنگای اروپای رو زاج دستی نزنی بهتره
از قیمت میوفته
اما مهم نیست زاج ایرانی باشه یا خارجی
مهم اینکه کوره رو برا تک شما اماده کنه نه که ازموادی که برای چندتا اسلحه دیگه استفاده کرده واسه شما هم استفاده کنه.
در پایان 350 ظلمه

باسلام خدمت دوستان

وسپاس ازدوست عزیز بخاطر جواب سوال بنده.دوست عزیزمیشه بیشترتوضیح بدین چراتکی زاج کوره ای بخوره بهتره؟
زاج دستي زود ميپره
زاج پخته ماندگاري بيشتري داره
اگه تك دست ساز بود ميگفتم زاج دستي بزن
ولي اروپاي مثل قالي سليمان هرچي دست نخورده تر بهتره اصيل تر
ولي اگرم ميخوا زاج بزني
بين بد و بدتر بد رو انتخاب كن(پخته)
باسلام خدمت دوستان

وسپاس فراوان ازاستاد عزیزجنابGuilanshekar

اگرمنظورجنابعالی درست متوجه شده باشم میفرمایین زاجی که میخواد به اسلحه بزنه پس مانده زاجکاری اسلحه های دیگه نباشه وچندتاروباهم زاج نزنه وتک تک زاج بزنه بهتره.
استادKhansariha (66) خخخخخ من که هیچ نمی دونم فقط اطلاعات رو با دوستان پاسکاری میکنیم شاید مقبول افتد
بله درست متوجه شدید.
من به واسته علاقم خیلی تو تعمیرگاه ها گیر میکنم
و متوجه شدم که بعضی از بزرگواران از یک کوره برای زاج زدن چند لول و در مراحل مختلف استفاده میکنند
راه فهمیدنشم اینکه لول اینجور تفنگای زاج خورده بعد از یه مدتی به قرمزی میزنه البته عوامل دیگری مثل استفاده از ضد زنگ های صنعتی نامرغوب چینی نیز در این قرمز شدن لول بی تا ثیر نیستند
قال guilanshekar( زاج نزدن تفنگ اروپایی بهتر از زاج زدنش هست)
ضمن سلام و خسته نباشید
امروز اولین زاج زنی به اسلحه رو تجربه کردم،تمامی مراحل رو بدقت انجام دادم.
و نتیجه هم خیلی خوب و باور نکردنی بود. فقط یه یه موردی الان لوله زاج کاری شده خیلی بد جور بوی زاج رو میده (تقریباً بوی شربت آهن)
نمیدونم چطور بو رو از بین ببرم.
در ضمن بعد از زاج کاری روغن تفنگ هم زدم.

دوستان لطفاً راهنمایی کنید.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ثاقب عزیز اولا که ایولله خیلی تمیز و یکدست درآوردی...
بعدشم نگران بو نباش طبیعیه /به مرور زمان بوی زننده ش از بین میره /احتمالا روغن رو خیلی زود زدی که انقدر بوی شدید میده / بازم اگه خیلی از بو ناراحتی همینطور آویزونش کن یه جای تاریک بذار چند روز بمونه /اگرم سلاحتو جمع کردی فعلا تو کاور نذار و بذار یه جای بدون آفتاب تو فضای آزاد که هوا بخوره و بوش خیلی کم میشه/ ولی در کل این بوی زاج و روغن بالاخره حتی به مقدار خیلی کم روی اسلحه میمونه و بقول معروف بوی اسلحه همینه دیگه ...!!!!
Khansariha (232)Khansariha (232)
سلام
فکر کنم بیشتر خراب کاری کردم

طبق دستور العمل روی شیشه زاج عمل کردم و بعد از چند لحظه زاج زدن وقتی رنگش متمایل به آبی شد روغن رو زدم.
یه شیشه کامل زاج تموم شد و روغن هم نصف شد.
یک سوال:
جریان نور نخوردن رو متوجه نشدم !
مگر نور چه مشکلی ایجاد میکنه ؟


ممنون از لطف شما
Khansariha (8)
سلام دوست عزیز اقا ثاقب میخواستم بدونم از چه زاجی استفاده کردید و کلا این کار چقدر هزینه داشته براتون و اگر امکان داره ی مختصری توضیح از مراحل کار بگذارید.
و ایا قبل از زاجکاری برا پرداخت و سمباده زنی و اماده سازی لول کاری لازمه انجام بشه یا خیر.
از دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارند میخوام بپرسم آیا میشه ی کوره درست کرد مثل کوره های نان پزی قدیمی و زاج و به روش کوره ای عمل آورد یا اینکه امکان پذیر نیست.
با تشکر
این لینک ها را نگاه کنید :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



تا جایی که اطلاع دارم معمولاً در زاج کاری گرم ، پودر مخصوص زاج را همراه با چند ماده دیگر همراه آب در ظرفی که زیر آن مشتعل است میریزید و بعد از جوش آمدن محلول اسلحه را مدتی در ظرف میگذارند و ...
کلاً دردسرش زیاد است و تعمیر کاران هم دستمزد زیادی برای این نوع زاج کاری میگیرند.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
لینک مرجع