انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ریلود فشنگ گلوله زنی و اطلاعات مربوط به ان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
ممنون کامران خان ،شما همیشه به این حقیر لطف دارین ،شما بدون سپاس عزیزی خخخخخخ

حسین حقیقی
(2016-03-09 11:48 PM)کوهنورد نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام :
از شما حسین عزیز تشکر میکنم بخاطر این جمع بندی درست و فنی . حیف بود فقط سپاس بزنم Khansariha (8)
در مورد اون لاکی که جدیدا در فشنگهای ایرانی بکار میبرند و نقش آببندی داره (خصوصا دارندگان برنو که اقدام به اصلاح فشنگهای سهمیه ای مینمایند ) جایی میخوندم که علاوه بر نقش آببندی ، برای کثیف نکردن لوله و عدم اختلال در کار سلاح ، یک خصوصیت مهم داره که در حرارت تبخیر میشه . اگر میشه عزیزانی که از این نوع فشنگ ها در اختیار دارند یک تست انجام بدن تا ببینیم ایا در نوع ایرانی هم این لاک قابلیت تبخیر داره یا خیر .
با تشکر از همه عزیزان

سلام جناب كوهنورد
در مورد اين لاك ها كه حسابي بنده رو اذيت كرده خدمتتون عرض كنم كه در فشنگ هاي ساخت وطن علاوه بر نقش آببندي يك نقش بسيار مهم تر ايفا ميكنه كه نگهداشتن مرمي سر پوكه هستش!!! بنده بعد از خارج كردن مرمي و پاك كردن لاك هم از روي مرمي هم دهانه پوكه به راحتي و با فشار دست مرمي را داخل پوكه ميكنم و خارج ميكنم!!! اين يعني اينكه سر پوكه به درستي سايز نميشه داخل كارخانه سازنده. اما در مورد تبخير شدن اين لاك بعد از شليك مقدار كمي در روي پوكه باقي ميمونه كه البته بنا بر تجربه بنده داخل لول رو هم كثيف ميكنه. چون فشنگ هايي كه بنده اصلاح ميكنم و اين لاك را كامل پاك ميكنم كمتر لوله را كثيف ميكنن. و دركل اگر اين لاك را كارخانه در راستاي صرفه جويي مصرف نكنه به شخصه بسيار خوشحال خواهم شد
مرمی رو بر اساس ضخامت همون لاک جا میزنن و سر پوکه هم با همون اندازه ست شده نه اینکه بدرستی سایزش نکرده باشن فشنگای روسی کلاشینکفم اینطورین اون چسبارو در پاک کنین مرمی یکم توی اوناهم روان میشه
با سلام .
در بحث ریلود فشنگ گلوله زنی دو نوع چاشنی مورد استفاده قرار میگیره که در شکل زیر مشخصه
[تصویر: -چاشنی-و-محفظه-ان.jpg]
چاشنی باکسر که کپسول چاشنی متشکل از یک کلاهک و سندان و مواد حساس به ضربه که در یک مجموعه جمع شده اند
و دیگری چاشنی بردن که تشکیل شده ار کلاهک و مواد حساس به ضربه که سندان ان جدا بر روی پوکه قرار دارد
با توجه به موارد عرض شده بالا پوکه های مورد استفاده این دو چاشنی با هم متفاوتند و هر نوع پوکه چاشنی مخصوص خودشو میطلبه
پوکه های بردن خور که با دو روزنه به محفظه باروت ارتباط دارند
و پوکه های باکسر خور که با یک روزنه به محفظه باروت راه دارند
[تصویر: -چاشنی.jpg]
[تصویر: primer1.jpg]
[تصویر: WP-20160402-11-43-57-Pro.jpg]
البته پوکه های هستند در بعضی از کالیبرها که هر دو نوع چاشنی به اونها میخوره که کمی در طراحی با این دو نوع پوکه متفاوته
معمولا فشنگهای نظامی از نوع پوکه ای که چاشنی بردن میخوره طراحی میشه مثل کلاش 54*7/62 ام یک و....
فشنگهای شکاری و تجاری از باکسر استفاده میکنند مثل وینچستر یا RWS ,...
اینم یک فشنگ با مرمی 130گرین هرونادی تا به حال من با این مرمی شلیک نکردم
در یک فرصت مناسب یک گروپ با این سری هم قرار میدم ببینم سازگار هست یا نه
[تصویر: WP-20160402-11-46-08-Pro.jpg]
با سلام جناب راک این پوکه خود سی صفر شیش هست که ریلود کردین یا با پوکه 270سی صفر شیش پر کردین ؟

حسین حقیقی
با سلام.
فشنگ ریلود شده پوکه RWSدر کالیبر 270 هست با مرمی 130گرین هرونادی هست
پوکه دوم که در تصویر هست که تاج روش حک شده و برای سال 1345 هست پوکه 06-30 (ام 1)هست که 270 روش لود شده و شلیک شده باید اماده بشه برای پر کردن مجدد
جناب حقیقی شما چاشنی پوکه های سیلر رو چطور خارج میکنید؟چون بردان هست.راستی پوکه فشنگ مهام برای ریلود استفاده کردید یا شنیدید که استفاده بشه؟ ست ریلود جنابعالی لی من هست قیمت این ست که ظاهرا جمع وجور وکار راه اندازه چقدر در میاد؟
خودتون میگین چاشنی ها باردن هستند!! یا کسی بهتون گفته ؟ چون چاشنی ها باردن نیستند و باکسرن ،پوکه فشنگ مهام چون باردن هستند براحتی بیرون نمیان و تدابیر خاصی برای خارج ساختنش وجود داره و در مورد ریلود پیش از اینکه چاشنی استفاده بشه دیدم که سری شو با سری دیگه ریلود کرده باشن ،ست ریلود من لیمن نیست بلکه لی هست منکه هفتصد خریدم نمیدونم دیگه قیمت واقعیش چقدر هست ارزونتره یا نیست.

حسین حقیقی
با سلام
برای بیرون کشیدن چاشنی بردن وسیله ای هست به نام بردنکش که عکس اونو قرار میدم
در عکس طریقه کار با اون هم مشخصه
[تصویر: .jpg]
[تصویر: -کش-با-پوکه.jpg]
[تصویر: -کشی.jpg]
[تصویر: -چاشنی.jpg]
ممنون جناب راک از تصویر باردن کشی که گذاشتید.

حسین حقیقی
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
لینک مرجع