انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: انواع کارد ها و چاقوهای شکاری و چند کاره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(2013-12-19 02:02 PM)mik نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
چاقوی گربر(سایز کوچک) من به تازکی کمی کند شده برای تیز کردنش چگونه اقدام کنم؟

اتفاقا چاقوی گربرمن هم کند شده ولی جنسش یه جوریه که با روشهای روتینه معمولی تیزنمیشه!
با سلام:
دوست عزیز ،تا روش تان چه باشد !!!من بندرت دیدم فلزات بر اثر سایش ،براده ندهند . قوی ترین فولاد ها ،حداقل با سنباده مرطوب ( پوست اب ) دچار سایش میشوند .بنظر من از سنباده استفاده کنید ولی زاویه سایش را زیر 30-25 درجه نگه دارید .طول میکشد ، ولی اگر لبه چاقو خراب نشده باشد خوب تیز میشود .اینرا هم بگویم خیلی ها برای اینکه ظاهر چاقو خط نیوفتد انرا با زوایای زیاد روی سنگ میکشند که هم تیز نمیشود هم کلا لبه رو خراب میکند ،بنظر من وقتی چاقو رو خریدی استفاده کن بفکر خط و خش نباش
برای مدلهای ویکتورینکس چاقو تیز کن با همین مارک موجوده . بعضی از دوستان هم توصیه فرمودن برای تیز شده تیغه اونو در فریزر قرار بدین . شخصا تا به حال امتحان نکردم .
باسلام :
استفاده از مصقل های مناسب که با مارک های معروف عرضه میشوند ، شاید مناسب ترین گزینه باشد ولی استفاده از سنباده با شماره متناسب با میزان کند شدگی همیشه برای من چاره ساز بوده .
گذاشتن در سردخانه یا فرو کردن نیتروژن مایع یا ............در مورد هر کاردی چاره ساز نیست . کاردهایی با تیغه سرامیکی بدلیل اینکه سرامیک در سرما خود را ترمیم میکند (چیزی شبیه به تبلور بلور نمک یا نبات در مایع مناسبشان ) سرما دوست هستند . البته توجه داشتید سرامیک منظورم چیزی شبیه کاسه و کوزه نیست بیشتر شکل خاصی از کریستالیزه شدن مولکول های کربن واهن و وانادیوم و نیکل و........ باهم است . با تشکر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریا نباشه ولی برای میوه پوست کندن ازش استفاده میکنمKhansariha (219)
سلام چاقوی قشنگی است اما به درد پوست کندن نمیخورد بیشترجنبه تزیین دارد
دوستان یه آدرس بهتون معرفی میکنم....بدک نیست ... یه سر بزنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


Khansariha (214)Khansariha (119)Khansariha (76)Khansariha (76)
سلام
مقاله ای در مورد تیز کردن و نگهداری چافو و کاردهای شکاری دیدم که برام جالب بود .
بقولی تیز کردن کارد و چاقو با توجه به کاربرد ان تحت چهار زاویه مختلف تیز میشود و برای اینکار هم پیشنهاد ساخت دستگاه جالب و ساده ای رو هم داده .
در کل :
زاویه 15 درجه بیشتر برای تیغ و تیزیهای سلمانی استفاده میشود .
زاویه 19 درجه با کاربرد اشپزخانه ای
زاویه 24 درجه که شاید بیشتر به کار دوستان بخورد با ماندگاری بالا در کاردهای شکار و چاقوههای جیبی و ... بکار میرود .
زاویه 29 درجه با کاربری سنگین و اسنفادهای صنعتی مثل بریدن کابل و ...
تقدیم به دوستان
[تصویر: 13049610477439100737.jpg]
سلام بر دوستان گرامی..
میخواستم بدونم بهترین جنس برای ساخت چاقو چیه...ترجیحا از وسایل ماشین باشه که همه جا گیر میاد...تا بشه تهیه اش کرد...از جایی شنیدم که فنر ماشین اما متوجه نشدم کدوم فنرو میگن...( ایا فنر تخت منظورشونه??)
لینک مرجع