1- كوبيدن باروت به معني آسياب كردن آن است . باروت مخلوطي خميري از تركيبات مختلف است كه به صورت ورقه اي با يك روكش گرافيتي خشك شده و خورد شده است . اگر از يك اندازه اي بيشتر خورد شود سطوح بدون گرافيت بيشتر شده و سرعت سوختن باروت بالا مي رود . در نتيجه تمام باروت داخل پوكه يا همان ابتداي لول سوخته و انرژي باروت ، تماما در همان ابتدا آزاد مي شود و در نتيجه خطر انفجار لول در قسمت كپ و خزانه وجود دارد . ولي در باروت استاندارد بخشي از آن داخل لول مي سوزد و در نتيجه ضمن اينكه در طول لول انرژي را به پرتابه (ساچمه ود و چارپاره و ...) انتقال داده، به ابتادي لول هم فشار وارد نمي كند . آن كاري كه شما هنگام جاگذاري ود انجام مي دهيد هواگيري فشنگ است و كوبيدن به شمار نمي رود و كار صحيحي است.
2-ود چاكدار براي الگوي پخش باز تر خوب است مثلا لول سلاح شما فول است و بر حسب نوع شكار مي خواهيد در فواصل نزديكتر پترن باز تري داشته باشيد و ود بدون چاك براي پترن بسته تر و فواصل دورتر مناسب تر است. در فشنگ هاي تراپ براي اينكه طول پوكه به هم نخورد و كم و زياد نشود از ود پايه بلند با كاسه كوتاه تر استفاده مي شود.
ود خوب: جنس پلاستيك آن مرغوب و نرم تر باشد. اگر چاكدار است به معني واقعي باله هاي آن از هم جدا باشند. پليسه اضافه در دور آن نباشد و داخل پوكه فيت باشد يعني نه لق باشد و نه به سختي داخل پوكه برود.
تجربه شخصي:
فشنگ سرمقوايي براي ساچمه هاي درشت تر مناسب است چرا كه در ساچمه هاي ريز ، مقوا باعث خالي ماندن مركز پترن مي شود.
سلام با تشکر از توضیحات rezajf عزیز ......برای اینکه باروت هنگام شلیک به طور کامل سوخته شود بنده روی باروت مقوا میزارم و چند ضربه روی آن میزنم همچنین در فصل زمستان و سرما خیلی خوب جواب میدهد و کشش و برد ساچمه را افزایش میدهد . اما اگر بخواهیم روی باروت ود بگذاریم این ود های نیکا کاملا نمیتوانند روی سطح باروت را کیپ کنند و گاهی اوقات فشنگ دو آتشه میکند پس باید قبل از این که ود را روی باروت بگذاریم با کمک انبردست لبه پایین ود جایی که روی باروت قرار میگیرد را رو به بیرون پخ کنیم که با فشار و کیپ روی باروت قرارگیرد و چنرضربه بزنیم یا فشار بدهیم . همچنین برای شلیک های دور به خصوص شکار مرغابی و غاز که ناچار باید از دور شلیک کرد بهتر است از ود های بدون چاک استفاده کرد چون سبب میشود ساچمه تا مسافت زیادی پراکنده نشود و برای شلیک به کبک و تیهو که از نزدیک بلند میشود از ود چاک دار استفاده کرد ..
باسلام دوست عزیز چاشنی این فشنگ پاکستانی با چاشنی های دیگه فرق داره وسه تا روزنه داره به هنگام احتراق ازهر سه روزنه اشتعال میگیره وباعث سوختن کامل باروت میشه که به نظر من این یه مزیت برا فشنگ هستش
کوبیدن باروت اولین کاری که انجام میده زدن ضربه روی کتف شماست و بعد پترن خراب میکنه و بعد همونجور که اساتیدیدی مثل اقا رضا فرمودن برای تفنگ هم مضره پس;; باروت نباید کوبیده شود بلکه باید ود درست روش جا بگیره و فیت باشه. من خودم بعد کذاشتن ود فقط با تکون دادن مطمین میشم که باروت لقه نمیزنه و بعد ساچمهموقع گریمپ فشارش میده و بسشهاین باعث میشه باروت در زمان معین شده خودش بسوزه و نیروی خودش یک باره ازاد نکنه. ود هم باید اجزه خروج گاز باروت نده که موقع جا رفتن در پوکه تا حدی معلومه که چقدر فیته. نیکا خوبه و جنسش نرمه و در پوکه پوکه فیته البته اگر خواستی زودتر باز بشه باید پایین چاکهارو بزنی یا چاکهارو زیاد کنی. برای فاصله دورتر از هانتر بدون چاک استفاده کردم که در پوکه سفتتر از نیکا جا میره. گذاشتن مقوا روی باروت بنده فقط موقع شارژ چهار پاره و با نمد استفاده میکنم و ساچمهها نیازی ندارن. اگه پوکه درست بادگیری بشه و ود فیت باشه دیگه مقوا روی باروت چکاری انجام میده؟چند روز پیش بنده در مورد ته چین باروت صحبتی کردم که یکی از دوستان اصرار به توضیح داشتن؛ در قدیم که تفنگها محکمتر و پدر و مادردارتر از الان بودن و سنشونم 15سال جونتر از الانشون بود (یعنی جوندارتر) در هوای خیلی سردتر دوتا فشنگ دست پر که روی چاشنیش باروتشو نرمتر میکردن و بعد باروت معمولی رو روی خرد شده میریختن تا سریتر بسوزه و شلیک کنه. خود این کار حساب و کتاب داره فقط دو عدد و بس. دوستان این کار درست نیست و تفنگ عالی و دقت زیادی میطلبه و بسیار بسیار بسیار خطر ناک میتونه باشه. با این اوضاع شکار و تفنگهای امروزی باید این مسایل فراموش بشه. توضیح کوتاهی بود تا اطاعت امر باشه ولی امتحانش ارزشش نداره. پر چونگی کردم. یا علی.
با سلام
دوستان عزيز من يك نمونه فشنگ ترك با مارك كام (com) داشتم كه امروز فشنگ رو براي بررسي بيشتر باز كردم تا تفاوتش را با فشنگهاي شاهين و استرلينگ ببينم كه بعد از باز كردن و وزن كردن ميزان باروت و ساچمه هاش به اين نتيجه رسيدم
وزن باروت : ١.١ گرم !!!!
وزن ساچمه: ٣٧ گرم ساچمه سايز ٥( فشنگ سايز٥)
ميخواستم بدونم كسي از دوستان تا حالا تجربه استفاده از اين نمونه فشنگ را داشته ؟
چرا ميزان باروتش كم و وزن ساچمه هاش اينهمه زياده با توجه به اينكه فشنگ ٣٤گرمي بود؟
با ودي به اين شكل!!!!
متشكرم
از اينكه حجم عكس زياده پوزش ميخوام، با موبايل فرستادم حجمش را كم نتونستم بكنم.
سلام منم فشنگ استرلینگ ایتالیایی دارم که باروتش همین شکل وهمین رنگیه ولی میزانش رونمیدونم ساچمه2ومیزان32گرمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نگرفتم قضیه چیه ؟
فشنگ 34g
سرب37gتازه1g باروت
فکر کنم برادران ترک ما از این طریق میخوان به ما مصرف کنندگان اصلی لوازم ترک بفهمونن که ما به انرزی اتمی دست پیدا کردیم
(2014-12-26 12:32 AM)barbud نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام منم فشنگ استرلینگ ایتالیایی دارم که باروتش همین شکل وهمین رنگیه ولی میزانش رونمیدونم ساچمه2ومیزان32گرمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استرلینگ به سبگ تیرهای ایتالیای هست برادر
مال ترکیه هست
مالدینی رو که میشناسی ؟ پسر عموشونه خخخخخ
سلام جناب guilan shekarنخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم هرچیز رو که شما تا به حال ندیدید دلیل بروجود نداشتنش نیست iTALYروی چکمه پوکه مشاهده میفرماییداین فشنگامال امروز ودیروز نیست اگه مایل باشیدچارپاره استرلینگ ترکم دارم عکسشوبذارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در مورد کوبیدن باروت برداشتها متفاوته و ممکنه واسه دوستانی که میخونن و با تا بحال فشنگ پر نکردن ابهاماتی ایجاد کنه مثلا کوبیدن باروت از نظر اقا رضا اسیاب کردن هست و از نظر من فشرده کردن باروت درون پوکه هست طوری که کمترین فضای خالی ممکن بین ذرات استاندارد باروت وجود داشته باشه (صد البته با رعایت نکات ایمنی)و از طرفی هم موقع گذاشتن ود دوباره تا جای ممکن ود را روی باروت فشرده میکنم که تا حد ممکن باروت بین پوکه و ود محصور بشه که خوب در اصطلاح وقتی برای دوستان توضیح میدم این کارها رو کوبیدن میگم که با کوبیدن مورد نظر اقا رضا و بعضی دوستان تفاوت داره .دوستان دقت کنن این دو منظور اشتباه نشه
البته در مورد اسیاب کردن باروت هم اصلا موافق نیستم چون در درجه اول اگه این کار لازم بود خود کارخونه سازنده باروت با ذرات ریزتر تولید میکرد و خطرات این کار هم جای خود داره.