سلام
بازم خدارو شکر بخیر گذشت ولی اینا قابل توجه کسایی که دستشون تو کاره و نمیخوان پشت سرشون دعا باشه خخ.
من برای این فصل با 1,65 بشدت موافقم و برای سرما هم بهترین وزن باروت 1,80 البته اگر حوصله و دقت زیاد تو کار
باشه دوستان میتونن از 1,55شروع کنن تا حد اخر که1,90 (برای هر تفنگی خوب نیست و زیاده)
تا اندازه درست بیاد دستشون و از ته چین کردن و طبقه ریختن جدا خوداری کنن که با این تفنگهای امروزه کار بسیار
خطرناکیه و ادم با تجربه میخاد. ساچمه هم 32 بگیرن حالا ود و نمد یا نوع چاشنی و و و میاد پشت سر این موارد.
در پرس کردن فشنگ تا باد کردگیش گرفته بشه کم کاری نشه مخصوصا برای چند تیرها. در کل فشنگ دست پر اگر
درست شارژ بشه شما هیچ وقت ناامید نمیشی و تا حوصله و هزینه کافی داری کلا از چیزی بنام عقاب فرار میکنی
زیاد حرف زدم و امید وارمجلو اساتید. شرمنده نشم. یاعلیmkkkk
سلام خدمت استادان من خودم چاشنی های مصرف شده خودمو پر میکنم میخواستم ببینم ایرادی نداره واسه فشنگ و تفنگ مشکلی پیش نمیاد
بنده جزو اساتید نیستم ولی هیچ وقت با این قضیه روبرو نشدم و هیچ تجربه. هم ندارم. اگر میشه توضیح بدین و مسیر کا
بنویسید. ممنونmkkkk
(2014-07-28 02:36 PM)javadgholami نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خدمت استادان من خودم چاشنی های مصرف شده خودمو پر میکنم میخواستم ببینم ایرادی نداره واسه فشنگ و تفنگ مشکلی پیش نمیاد
چطوری ریلودشون میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من زياد ديدم ترقه از اين قرمزا ميزارن و چاشني رو دوباره استفاده ميكنن،
اينم ديدم كه ترقه ميوفته و باروت ميريزه تو خزانه و يا در اسلحه هاي ٢ لول يا تك لول موقع بستن لول و مسلح كردن ترقه عمل ميكنه و يه دفه بوم!!!!!!
در كل انجام نديد بهتره ،واقعا خطرناكه و ارزششو نداره
باسلام من که نگفتم ترقه رو بزارین داخل تفنگ
اینم پر کردن چاشنی
وسایل مورد نیاز یک میخ کوچک و یک لوله و چاشنی استفاده شده برای اول کار
با میخ ضربه میزنیم تا کاسه چاشنی و کله قندیش بیاد بیرون
اینم قطعات داخلی چاشنی زرد و سفید به قول بچه ها
بعد از تمیز کردن قطعات جای ضربه خوردگی کاسه چاشنی رو با گذاشتن روی یک پیچ وزدن ضربه اروم صاف میکنیم حواستون باشه کاسه سوراخ نباشه
بعد میریم سراغ مواد پر کردن چاشنی مواد سمت راست رو ازچاشنی های عمل نکرده گرفتم میگن فلومینات جیوه است ولی خودم نمیدونم وسمت چپی که معلومه از این ترقه های بچه هاست موادشو درمیاریم بیرون با احتیاط چون خیلی حساسه به اندازه دوتا یا سه تا چاشنی بیشتر نشه چون خیلی حساس به استحکاک و گرما هست بیشترش خطر زیادی داره این موادو با یک قطره یا کمتر اب مخلوط کنین با حالت خمیری پیدا
کنه بعد کاسه چاشنی هارو تا نصف یا کمتر پر کنین بزارین یک مقدار خشک بشه نه خیلی زیاد
بعد یک تیکه کاغذ گرد مپل ایناییی که از زیر پانچ میاد بیرون بزارین ته بدنه چاشنی حتما کاغذش نازک باشه مقوا یا چیز دیگه ای نذارین
بعد از کاغذ کله قندی رو بزارین ته بدنه چاشنی به حالتی که سر نوک تیزش رو به بالا و به طرف کاسه چاشنی باشه وکاسه چاشنی رو که هنوز موادش خیلی خشک نشده رو بزارین روش بعد با انبردست اونو فشار بدین بره پایین و بزارین تویه افتاب ته مواد داخلیش خوب خشک بشه بعد استفاده کنین
و مطلب اخر اینکه واسه عواقب چیز هایی که گفته شد اگه خدایی نکرده اسیبی بهتون برسه به عهده خودتونه ولی من خودم تا حالا هرچی پر کردم جواب داده حواستونو جمع کنین موقع کار و اگه عکسام بد بود وسایل مناسب نداشتم واسه پر کردن غلط املایی داشتم منو به بزرگی خودتون ببخشید
با سلام :
دوست عزیز کارتون خیلی حرفه ای است !!!!!!!
ولی خداییش خیلی هم خطرناکه ، دلیلشم اینه که علیرغم همه کارهای احتیاطی که انجام میدهید اصولا چیزی که در ترقه پر میشود ثبات لازم را ندارد . چاشنی یا باروتی که در فشنگها اشتفاده میشود تا سطح قابل قبولی نسبت به گرما ، ضزبه ، هوای گرم و سرد و....... مقاومت نشان میدهند که کاملا هم منطقی است . مثلا فشنگ ها در برابر افتادن روی زمین ( البته از پهلو ) مقاومت نسبی دارند ولی آیا این ترقه ها هم این ثبات نسبی را دارند ؟ درون چاشنی های استاندارد هم فکر نمیکنم فولمینات جیوه باشه چون این ماده خیلی خیلی حساسه . معمولا ازموادی با ثبات بیشتر مثل سینوکسید استفاده میشود
فکر میکنم در منطقه شما چاشنی خیلی بد پیدا میشود ولی اصولا چیز نایابی نیست بهتر است از وسایل استاندارد استفاده کنیم
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این از سر ناچاری هست چون قبلا از یک بنده خدایی باروت گرفنم بدون چاشنی مجبور شدم اینکارو کنم ادم وقتی مجبور بشه خیلی کارا میکنه البته وقتی مواد رو خیس میکنین دیگه خطری نداره چون هرروز محدودیتهای واسه سلاح و مهمات پیش میاد همه علاقه مندان بهش روی میارن شاید سال دیگه باروت دادن چاشنی ندادن گفتم شاید این مطلب به درد عزیزانی بخوره که باروت دارن چاشنی ندارن دیگه کم کم باید به طور کامل خودکفا بشیم خخخخخخخخخخ
اگر بعد از قرار دادن مقوا لقی نباشه مشکلی پیش نمیاد.اما در مورد فشنگ عقاب با تمام ایراداتی که بهش گرفته میشود مطمئن باشید ساچمه هاش آلومینیومی نیستند بلکه مشکل در یک شکل و یک سایز نبودن ساچمه هاستکه با تعویض ساچمه رفع میشود.ولی به نظر بنده مهمتر از مشکل ساچمه عدم تناسب وزن باروت و کیفیت نامناسب ود مورد استفاده میباشد,چون ودهایی که در فشنگهای معروف وجود دارند دارای باله های کاملا باز هستند(به استثنای ودهای ساچمه فولادی که بصورت تیوبی هستند)و تفاوت اصلی آنها در بخش پیستون یا فنر ود هست و ود با چنین ساختاری حداقل بنده که ندیدم!!!!.شما چند نمونه رو با وزن دقیق باروت و ساچمه و ود نیکا پرکنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید.