سلام جناب hosseindm
بهتر ین کار لازم اینه که دوباره شارژ بشن و تولید کننده تنها کارش ایجاد سرگرمی و اشتغال خانگی برای شکار چی جماعت هسته.
خخخخخخخخخخ ولی شما بهترین اندازه ساچمه برای پرکردن استفاده کردی که خوراک کبک و تیهو وکبوتره. سوال::شما با این
نوع فشنگها که خودتون شارژ کردین تا چه فاصله جواب گرفتی؟ ایا باروت و ود هم تعویض کردین و میزون ؟mkkkk
(2014-08-05 10:41 AM)karbakhsh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام جناب hosseindm
بهتر ین کار لازم اینه که دوباره شارژ بشن و تولید کننده تنها کارش ایجاد سرگرمی و اشتغال خانگی برای شکار چی جماعت هسته.
خخخخخخخخخخ ولی شما بهترین اندازه ساچمه برای پرکردن استفاده کردی که خوراک کبک و تیهو وکبوتره. سوال::شما با این
نوع فشنگها که خودتون شارژ کردین تا چه فاصله جواب گرفتی؟ ایا باروت و ود هم تعویض کردین و میزون ؟mkkkk
سلام
هنوز فرصت نشده امتحان کنم و در مورد تعویض باروت و ود تغییری داده نشده .
شما استادی ومن اول راه ولی کاش با وجود باز شدن فشنگ مابقی اجزا هم ردیف میشدن مخصوصا باروت اندازی میکردین
اخه بعضی از عقابها ضربه سنگینی میزنن. Mkkkk
سلام
دادا ود مورد استفاده کیفیت لازم رو نداره و بهتره تعویض بشه نکته بعد چون شما مجبورین سر فشنگ رو ببرین و فشنگ کوتاه میشه پس ساچمه کمتری باید قرار بدین در نتیجه میزان باروت برای ساچمه جدید زیاده و باید کم بشه چون باعث ناهماهنگی پترن میشه
نه داداش اگه یه کارایی بکنی هیچ چیزی کم و زیاد نمیشه.من خودم چنتا ود نیکا خریدم و 60 تا فشنگ عقابی که از پارسال داشتم رو همه رو باز کردم و از اول پرکردم.ود هاشونو تعویض کردم و وزن باروت رو از 1.5 به 1.65 رسوندم.بعضی از دوستان اون قسمت لبه ای فشنگ رو برش میزنن وتغییرات ایجاد میکنن.این کار باعث میشه پوکه کوتاه بشه و همه چیز به هم میخوره.باید بقچه رو کامل باز کرد سپس لبه های جمع شده رو صاف کرد و اضافی لبه رو برش داد و سر فشنگو جمع کرد.اینجوری هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ نسبتی به هم نمیخوره.مثل عکس هایی که گذاشتم.[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
(2014-07-29 12:05 PM)javadgholami نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این از سر ناچاری هست چون قبلا از یک بنده خدایی باروت گرفنم بدون چاشنی مجبور شدم اینکارو کنم ادم وقتی مجبور بشه خیلی کارا میکنه البته وقتی مواد رو خیس میکنین دیگه خطری نداره چون هرروز محدودیتهای واسه سلاح و مهمات پیش میاد همه علاقه مندان بهش روی میارن شاید سال دیگه باروت دادن چاشنی ندادن گفتم شاید این مطلب به درد عزیزانی بخوره که باروت دارن چاشنی ندارن دیگه کم کم باید به طور کامل خودکفا بشیم خخخخخخخخخخ
با سلام :
خداییش نمیتونم تحسین نکنم کارت رو داداش !!!!! ولی خطرش رو هم نمیتونم انکار کنم . تو این بازار که هر روز یه چیزی نایاب میشه ، فکر نکردید با آموزش این روش خفنی !!! از فردا ترقه هم نایاب میشه و نیروی انتظامی دست میزاره روش ؟ !؟!؟!
میشه یه امتحانی با کبریت هم بکنی ببینی میشه یا نه ؟ اگر بشه فکر کنم از ترقه بهتر باشه یعنی پایداری و عدم حساسیت به ضربه و گرما در کبریت خیلی بیشتره پس ایمنی بیشتری هم داره . راستی شاه پسر نگفتی این فشنگها رو با چه تفنگی شلیک میکنی ؟؟؟
با عرض سلام خدمت کوهنورد عزیزاگه ترقه نایاب شد یه چیز دیگه جایگزینش میکنیم ایرانیها تویه این زمینه استادهستن درمورد کبریت باید بگم چون حساسیتش کمتر از ترقه هست اسلحه های که سوزنشون ضربه محکمی نداره نمیتونه خوب شلیک کنه شاید به چکاندن دوباره احتیاج پیدا کنه درمورد ترقه باید بگم فقط موقعی که دارین تخلیش میکنین از داخل اون بسته بندیش از ابزار فلزی نباید استفاده کرد از یک وسیله چوبی یا پلاستیکی مثل خلال دندان باید استفاده کردو هنگامی که با اب مخلوط کردین (به مقدار خیلی کم) که به صورت خمیری در اومد هیچ خطری نداره حتی ضربه خیلی محکم روش تاثیری نداره اما اگه خشک بشه خیلی خطرناکه من قبلا یک مقدار خیلی کم باروت کبریت باهاش مخلوط میکردم بخاطر کمتر شدن حساسیتش چون باهاش چاشنی تفنگ سر پر درست میکردم عالی جواب میداد .این چاشنی هارو با همه نوع سلاح زدم خوب جواب داده مثل تک لول نخجیر پنج تیر برتا دولول اکار تک لول روس و این پنج تیرهای ترکی اینارو واسه این نوشتم چون به بیشتر رفیقام دادم واسه امتحان راضی بودن شما هم میتونین امتحان کنین روی سلاحتون فقط بزارین بعد از مونتاژ مواد داخلش خوب خشک بشه بعد امتحان کنین حتی چاشنیهای روکه عمل نمی کردن رو من باز کردم اول یک قطره اب از سمت سوراخش که کاغذ داره میریختم داخلش بعد که مواد داخلش خیس می شد بعدبازش میکردم خیلی راحت
جناب mirlohi
من یک با از سر ستاره برای این کار استفاده کردم و خیلی خوب نشد البته یه فشنگ برای این تجربه کمه شاید چون پوکه سرمقوا داشتم زیاد وسواس نگذاشتم و دقت لازم در کار نبود. حالا شما که بتعداد انجام دادین پترن و قدرت و دقت فشنگی که عکساشو گذاشتین ایا از نظر شما که صاحب نظرید خوبه و جواب میده؟ با این اوضاع که همه شاهین یا ترکی گیر شون نیومده اینار باعث راه افتادن کار دوستان دیگه هم میشه و خدا پدر بیامرزی دنبالشه. اگر محبت کنید و عکس ود نیکا که تهیه کردین با بسته بزارین من یکی ممنونتم. چون میگن تقلبی هم امده! ! ! ! ! ! من 50 تا فشنگ عقاب سرمقوا و ستاره مال سال 89 دارم خدایی وقتی با تولید امسال و پارسال مقایسه میکنم خیلی بهترن. mkkkk
فشنگای قدیمی همین طور که فرمودید 100 درصد بهتر از فشنگای جدید هستن.فشنگ سر مقوایی رو نمیشه زیاد روش مانور داد و اصلاح شون کرد ولی سربقچه ای به راحتی قابل اصلاح هستش.اگه نسبت ها رعایت بشه فشنگ پس از تعویض ود یا کم و زیاد کردن باروت و ساچمه با حالت فابریکش زمین تا آسمون فرق میکنه و پترن بهتری میده.قدرت فشنگ ها هم واقعا بالا میره.استاندارد ترین نسبت 1.6 گرم باروت و 32 گرم باروت هستش.البته میشه این روش رو به 2 صورت دیگه تغییر داد.مثلا در فشنگ تراپ استاندارد این نسبت 1.2 گرم باروت و 24 گرم ساچمه هستش و یا در فشنگای شاهین که امسال سهمیه گرفتم این نسبت رو به 1.8 گرم باروت و 36 گرم ساچمه افزایش دادن.اگه همه این موارد دقیق رعایت بشه الگوی پخش خوبی بدست میاد و گرنه ............. البته برد این 36 گرمی ها با 32 گرمی ها یکیه چون به هر اندازه ای که باروت زیاد میشه ساچمه هم زیاد میشه.در فشنگای 36 گرمی درصد برخورد بالاتره و این فشنگا بیشتر در سلاح های 5 تیر پرون که به گاز باروت بیشتری نیاز دارن استفاده میشه.ود نیکا سبز رنگه که 2 نمونه تو بازار هست.ود چاکدار و ود بدون چاک.ود بدون چاک برد ساچمه هارو کمی زیاد تر میکنه.از چپ به راست.ود بدون باله که برای پرکردن فشنگ با چهارپاره 9 تایی استفاده میشه.دومی ود بدون چاک از یه مارک متفرقه هستش که اصلا تعریفی ندارن.سومی ود نیکا باله دار چاک دار و چهارمی ود نیکا بدون چاک[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
سلام
در مورد ود نیکا من ود امسال رو با ود دوسال پیش که داشتم مقایسه کردم یکی بود کیفیتشون هم خوبه من امسال بسته دویستایی ود نیکا رو گرفتم 7000تومن
سمت راست تصویر ود دوسال پیش سمت چپ ود امسال