خوب حالا بیایم سراغ فشنگای ترکیه/دوستان بهترین فشنگ ساخت ترکیه چیه؟راستی فشنگ امریکایی هم توی ایران گیر میاد(از همین معمولی ها .نه از این مگنوم و سوپر مگنوم و چیچی مگنومو.............)خخخخخخخخ. قیمت هاش چنده؟
با سلام
يك عكس خوب از يك زاويه خوب واستون گرفتم كه ميدونم خيلي كمك ميكنه به بعضي از دوستان واسه اينكه بدونن كار غير اصولي و بي دقتي چقدر آسون ميتونه واسه آدم خطر ساز باشه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همونجوري كه تو عكس ميبينيد فشنگ شماره 1 و 2 به صورت غير اصولي و خطرناك پر شده و سطح چاشني بالاتر از سطح چكمه پوكه ديده ميشه و اين فشنگ از پر شدن تا شليك و حتي نگهداريش هم خطرسازه.اينجور فشنگها همونايي هستند كه موقع كريمپ كردن يا اغلب موقع جاگذاري در خصوصا سلاحهاي كمر شكن(تك و دولول)در هنگام بستن سلاح خود به خود شليك ميكنن. فشنگ شماره 3 از نظر جاگذاري چاشني اصوليه و مشكلي نداره.
پس نكته اول:
هيچگاه از مهماتي كه تغيير شكل ظاهري داده در سلاح خود استفاده نكنيد.
نكته دوم:
هرگز سعي در اصلاح اينگونه مهمات(تغير حالت داده) را نداشته باشيد.
سلام دوستان عزیز. میخواستم بدونم کسی تو تهران سهمیه فشنگ واسه ساچمه زنی سراغ داره؟ ممنون.
با سلام و درود
من 2 - 3 مدل چاشني واسه فشنگ ساچمه زني ديدم اگر كسي از دوستان مدلهاي متنوع بيشتري ديده خواهش ميكنم بگه كه بيشتر بدونم و مدلهاي بيشتري رو بشناسم.
چاشنی که مدل ها/رنگها/تعداد شعله ها و کشور های سازنده مختلفی داره.مثلا مدل دوشعله یا چهار شعله/چاشنی های مشکی رنگ ساخت کارخانه وینچستر که اگه دقت کرده باشید توی فشنگای استیل ضلع کور(ساچمه مکعبی که هر ضلع دارای پخ است) به کار میرود که امکان عمل نکردنش صفره.یا چاشنی های قرمز (مایل به صورتی) که کارخونه فدرال میزنه و در فشنگای پرایره استورم مورد استفاده قرار میگیره.فعلا توی کشور ما چاشنی ترکیه ای (نقره ای)هست وایرانی(طلایی یا نقره ای).
با تشکر
سلام
اگه یه فشنگ را شلیک کردیم و چاشنی عمل نکرد چجوری باید عوض کنیمش با توجه به اینکه خطر داره
تشکر اگه منو راهنمایی کنین
در بدو امر ابتدا سر لول رو تا مدت 30 ثانيه به سمت بي خطر نگه داريد چرا كه بعضي چاشني ها تاخيري عمل مي كنند و سپس دوباره سعي كنيد همان فشنگ رو با لول ديگر يا با سلاح ديگر شليك كنيد (احتمالا سوزن اولي ضعيف بوده)
و اگه عمل نكرد باز هم همون پروسه 30 ثانيه رو تكرار كنيد
مرحله بعدي باز كردن فشنگه، اجزاء قيمتي فشنگ ساچمه زن :باروت،ود ، چاشني و ساچمه هستند چرا كه پوكه فراوان و رايگان به دست مياد قيد پوكه رو بزنيد و با يك تيغ تيز اون رو از محل لبه بالايي ساچمه ها ببريد و ساچمه ها رو خالي كنيد ، ود رو در بياريد و باروت رو خالي كنيد حالا با خيال راحت چاشني رو با دستگاه در بياريد و اگه پوكه قابل استفاده بود فشنگ رو با چاشني سالم و باروت و ساچمه تخليه شده مجددا" پر كنيد.
به نظر من اولين قدمي كه بر ميداريد اين باشه كه اين كار رو به يك آدم مطلع و با تجربه واگذار كنيد و از دست كاري اين فشنگها جدا خود داري كنيد.
اما صرفا به جهت يادگيري و با اجازه از اساتيد بزرگ زماني كه يك فشنگ ساچمه زني عمل نميكنه دو حالت داره :
1-چاشني عمل كنه و صداي ترقه مانند بده يا دود كنه اما باروت فشنگ مثلا به علت نم كشيدن عمل نكنه (همونجوري كه ميدونيد باروت فوق العاده نم گيره و به سرعت رطوبت رو به خودش جذب ميكنه.در اين مورد باز هم با كمي احتياط در فضاي باز ابتدا سر فشنگ رو با يك وسيله نسبتا نوك تيز مثل يك پيچ گوشتي با فاصله از سر و صورت باز كنيد ساچمه هاش رو خارج كنيد،بعد از خارج كردن ساچمه عملا فشنگ قدرت خودشو از دست ميده و خطرش خيلي كمتر ميشه.در مرحله بعدي ود(ليواني) رو در مياريم و باروت رو خالي ميكنيم و اگه بخواهيم مثل يك فشنگ معمولي مجددا ريلود ميكنيم.
2-سوزن سلاح به چاشني ضربه بزنه اما چاشني عمل نكنه و صداي ترقه مانند شنيده نشه.اين فشنگ چون از حالت پايدار خارج شده يعني ضربه به چاشني وارد شده و فاصله پولك بيروني با تاج چاشني كه داخل چاشني قرار داره كم شده، نگهداري و حمل اين فشنگ همراه با بقيه فشنگها كار اشتباهي هست و در صورتي كه كوچكترين ضربه اي به چاشني وارد بشه امكان عمل كردن مجدد هست.پس در چنين موردي در صورتي كه سلاح ديگه در دسترستون هست اول با يك سلاح ديگه فشنگ گذاري كنيد و چند بار امتحان كنيد چون بارها واسه من پيش اومده كه چاشني عمل نكرده اما با سلاح ديگه با راحتي همون فشنگ شليك شده.اما در صورتي كه با سلاح ديگه شليك نشد در فضاي باز و به دور از سر و صورت، سر فشنگ رو از بالاترين قسمت با 1 كاتر يا چاقوي تيز ببريد و ساچمه هاش رو خالي كنيد.بعد از اون ود(ليواني) رو خارج كنيد و سپس باروت رو خالي كنيد و براي شارژ براي يك فشنگ ديگه استفاده كنيد.دليل اينكه اينگونه فشنگها رو از بالا ميبريم و مثلا با پيچ گوشتي باز نميكنيم واسه اينه كه واسه بازكردن قسمت بالاي فشنگ با مثلا پيچگوشتي فشار بيشتري روي فشنگ بابت گرفتن فشنگ با دست و زور بردن واسه باز كردن متحمل ميشيم و اين فشار بازم خطرناكه اما واسه بريدن اين فشار به مراتب كمتره.
جا داره كه بازم تاكيد كنم
دقیقا.اگه بدنه کاملا بریده بشه بهتره.چون فشار کمتری به فشنگ وارد میشه.بهتر اینه که پوکه رو کاملا پاره کنید و اجزا آن را بیرون بکشید و درون یک پوکه سالم(از قبل چاشنی گذاری شده)قرار دهید.در بعضی از موارد چاشنی عمل میکنه ولی به علت نم کشیدن باروت فشنگ عمل نمیکنه.
سلام به همگی ببخشید دوستان اگه فشنگهامون روتو یه جای سرد وخشک نگه داری کنیم مشکلی واسه باروت یاچاشنی فشنگ پیش میاد یانه چون ما یه انباری داریم که سرده وخشک فشنگارو اونجا نگه میدارم واگه احیانا فشنگی رطوبت محیط یا شرجی وبارانی باروتشو نمناک کنه وبعد بدون دستکاری فشنگ اونو یه مدت یه محیط گرم یا جلو افتاب یا کنار شوفاز بزاریم قابل استفاده هست یانه ممنونم/ یاحق/