انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: تاکسیدرمی پرندگان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
اینم 1 کبوتر که در مرحله اول باید گوشت از پوست جدا شود البطه سری بعد از

شکار چون پوست حیوان بعد از مدتی صفت میشود وامکان پارگی پوست و سختی کار رو

به همراه داره در مرحله دوم باید سیم کشی انجام داد و بعد هم از اسفنج یا ابر

برای پرکردن پوست حیوان و در اخر دوختن پوست حیوان و از پودر بوراكس برای دوام بیشتر

حیوان تاکسیدرمی شده درضمن فراموش کردم بگم از گل رس برای جمجمه حیوان استفاده

کنید [تصویر: Image022.jpg]


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی عالی هست مسیح جان.
فقط یه سوال راه جدا کردن پوست از گوشت چه جوری هست؟
باید پوست حیوان رو از روی سینه پاره کنی و اروم اروم به کمک ارد گندم گوشت رو ازش جدا کنی ارد گندم


به شما خیلی کمک میکنه دادا جلال
مسیح جان خالی کردن جمجمه رو چه جوری انجام بدم و همچنین گردن؟
خیلی از این کار حال میکنم.
آقا خواهش میکنم این بحث روادامه بدین
هر عزیزی تجربه ای در این مورد داره خواهشا در اختیار ما هم بزارهKhansariha (226)
با سلام .
از دوست خوبمون آقا مسیح خواهش می کنیم تجربیاتشون رو در زمینه تاکسیدرمی پرندگان در اختیار کابران قرار بدن .


تا قبل از این که اقا مسیح بخوان جواب بدن بنده تجربیات خودم رو بیان می کنم
امیدورام مفید واقغ بشه .

آمزش تاکسیدرمی پرندگان .

در کل تاکسیدرمی پرندگان برای شروع به دو بخش تقسیم می شه
1 : پرنده ای که تازه شکار شده و بدنش گرمه و میشه به راحتی پوست رو از گوشت جدا کرد
ولی این روش یه عیب داره و اون هم اینه که زمان بریدن و جدا کردن پوست خونریزی حیوان باعث کثیف شدن پر ها می شه و پاک کردنش خیلی سحته .
2 : در این روش پرنده رو تو فریزر میزاریم و حدودا یک روز قبل از شروع تاکسیدرمی اون رو در میاریم و در یخچال معمولی قرار میدیم که خیلی اروم اروم یخش باز بشه .
زمانی که جسد پرنده به حالت نیمه منجمد در اومد برای تاکسیدرمی آمادست .
این روش این مزیت رو داره که چون جسد نیمه منجمد هست دیگه خونریزی وجود نداره یا خیلی کمه .
یه نکنه در این روش هست و اون اینه که قبل از قرار دادن پرنده در فریزر حالتش رو درست کنین مثلا گردن رو صاف کنین , بال های پرنده رو باز کنین و در کل پرنده به صورت فشرده نباشه .

ادامه در پست بعدی ....
خوب دقایقی دیگه بارسلونا و رئال بازی دارن ( فینال جام خذفی ) .

یه بخش دیگه رو توضیح می دم خدمتتون .
قبل از شروع کار این اقلام رو آماده کنین .
- یک چاقوی تیز ( اگر بتونین تیغ بیستوری از داروخانه تهیه کنین که عالی می شه )
اگر دسته براش نتونستین گیر بیارین مثل قدیما یه لوله خودکار رو داغ کنین و خودتون براش دسته بسازین .
- آرد و یا هر نوع پودری شبیه آرد برای مرحله ی پوست کنی .
- پودر بوراکس .
- سوزن و نخ همرنگ با پرهای پرنده .
- الیاف مصنوعی و یا پنبه ( الیاف مصنوعی بهتره )
- سیم مفتولی ( استحکامش جوری باشه بتونین با دست بهش شکل بدین ) .
- گل رس برای پر کردن جمجمه .
اگر گل رس در دسترس نبود می تونین از خمیر بازی ( مجسمه سازی ) با مخلوطی از نمک هم استفاده کنین که توضیح می دم
از همون خمیر بازی می تونین برای درست کردن چشم هم استفاده کنین اگر کمی سلیقه به خرج بدین .
ادامه دارد ....
تشکر از پارسیان عزیز که خیلی خوب و جامع توضیح دادن ولی در کل پرنده تازه شکار شده برای تاکسیدرمی راحترهستش البطه بنظر من

با ارد و گاز یا باند یا دستمال نخی راحت میشه خون رو مهار کرد که باعث کثیفی پرها نشه منجمد کردن پرنده و بعد تاکسیدرمی

کردن کار هر کسی نیست بخصوص دوستانی که تازه میخوان به این عرصه وارد بشن . و درضمن دوستان چشم مصنوعی هم داخل بازار گیر

میاد من از خیابان طالقانی اصفهان تهیه میکنم .
این قدیمیه اما فقط بخاطر اقا مهدی و بقیه دوستان:
[تصویر: IMG_3732.jpg]
اول یه کم از پوست رو پاره کنید و برای نچسبیدن پر به گوشت و دست آرد گندم بریزید و با حوصله کم کم پوست رو بکنید.پاهارو از جائی که میبینید قطع کنید.تا اول جمجمه رو باید بکنید.
====
[تصویر: IMG_3735.jpg]
گردن رو که قطع کردید باید با حوصله و ظرافت پوست رو بکشید بالای سرش مثل شکل بالا.بعد محتویات جمجمه رو خالی کنید و چشم ها رو دربیارید که اینجا سخترین جاشه!برای خالی کردن باید از پنس استفاده کنید و موقع در آوردن چشم مراقب باشید پلک پاره نشه!
====
[تصویر: IMG_3730.jpg]
پرنده که به این شکل شد باید برید سراغ بال که من اونوقع اینو نمیدونستم!پرهارو بدید کنار و با شجاعت از کتف تا آرنجشو ببرید(فقط پوستشو)بعد گوشتهای داخلشو خارج کنید.
====
حالا باید پربیهای پوست رو جدا کرد که دباغها خوب بلد و یه راهی هم داره که با یه ماده خاص میجوشوننش که تو اینترنت بگردید پیدا میکنید اگه نه کپک میزنه یا کرم میزنه.جوری باید شست که پرها کنده نشه و بعد به آرومی با سشوار خشک کرد.زیاد بذارید آرد گندم روی پوستش بمونه پوست ترک میخوره و پاره پاره میشه!
یه کارشناس فنی که خیلی خیلی غیر فنی بود به من گفته بود حالا همه جاشو نمک بزن تا نپوسه!که برعکس حالا باید همه جا رو پر از پودر براکس کرد و بعد توشو پر کرد.برای پر کردن اسفنج رو به شکل قالب میتونید بذارید و یا پر از پنبه کنید.
====
[تصویر: IMG_3737.jpg]
این شکل بالا اولین تاکسیدرمی من بود که بال ها رو تمیز نکرده بودم!نمک بجای براکس زده بودم!سیم کشیم غلط بود!چشم پیدا نکردم براش.
اما شما باید سیم کشی رو خیلی ظریف انجام بدید.چشم مناسب پیدا کنید.بجای نمک براکس بزنید.
====
باید 4-5 بار امتحان کنید تا یاد بگیرید.در ضمن حالتونم از محتویات باسن مبارکش و جمجمش به هم میخوره و باید دستکش دکتری هم دستتون کنید اگه حساسید.
حیو.ان هم باید تازه شکار شده باشه یا اینکه توی فریزر بوده باشه اگه نه پوستش پاره میشه و نمیشه تاکسیدرمیش کرد.
اگه هم هیچکی نتونست کمکتون کنه دوست عزیزم توی محیطبان به کاربری taxidermist از زنجان میتونه کمکتون کنه.(کوچیکه اقا مسیح)یا علی
با سلام
خوب تیممون هم که باخت .
با تشکر از آقا مسیح .
و اما شروع کار :

پرنده رو که روی میز قرار دادین با دست پرهای جلوی سینه رو جوری کنار میزنین که پوست سینه با راحتی قابل رویت باشه ولی آسیبی به پرها نرسه چون در بعضی از پرنده ها مثل قاخته پرهای روی قفسه سینه خیلی حساسه و سریغ میریزه .
بعد با تیغی که آماده کردیم یه برش از زیر گردن ( منظور محل اتصال گردن به سر ) تا انتهای شکم میدیم . ولی باید خیلی مراقب باشید که برشتون عمیق نباشه تا خونریزی رو به حد اقل برسونین .
بعد هم شروع کنین خیلی آروم آروم از یه طرف سینه به جدا کردن پوست از گوشت . یه این صورت که پوست رو خیلی اروم با یکی از دست ها بالا نگه می دارین و با لبه ی پشتی تیغ یا چاقو پوست رو به ارومی از بدن جدا می کنین و قسمت هایی رو که جدا شدن رو به آرد آعشته می کنین که اون حالت خیسی و چسبندگیش رو از دست بده و کار براتون راحت باشه .
جدا کردن پوست پشت شکم و نزدیک دم یه کمی سخته چون زیرش استخوانه و احتمال پارگیه پوست وجود داره پس تو اون قسمت ها حواستون رو جمع کنین .
به قسمت دم که رسیدین با تیغ یا چاقو بخشی از چربی که به دم وصل هست رو می برین جوری که دم پرنده نریزه و آسیب نبینه .
یه نکته : اگر بتونین پوست روی ران پای پرنده رو بدون این که ببرین با طرافت تا زانو جدا کنین می تونین پا رو از زانو قطع کرده و بزارین روی پوست بمونه وگرنه اگر برش ایجاد کنین باید پا رو هم رو گوشت جدا کنین و مجددا در مرحله سیم کشی وصل کنین به پوست .
می رسیم به قسمت بال ها
در این قسمت هم می تونین به دو روش عمل کنین :
1 : بال ها رو از کتف و محل اتصال به بدن قطع کنین ( فکر می کنم اقا مسیح هم همین کار رو کردن )
که این روش راحت تره ولی بعدا چون گوشت و چربی مونده داخل بالها دچار فساد شده و مشکلاتی به وجود میاد .
2 : با برش ظریفی که در قسمت داخلی بالها و به دور از شاه پرها ایجاد می کنین بخشی از چربی و گوشت بالها رو با طرافت خالی کنین طوری که شاه پرها جدا نشه و فقط استخوان بمونه و بعد باید بدوزین .
این روش سخته ولی با کمی تمرین یاد می گیرین .

و اما بخش تخلیه جمجمه که واقعا حساسه
برای تخلیه حمحمه می تونین از زیر حمحمه که به گردن وصل می شه کار رو انجام بدین و یا از طریق حفره ی چشم ها که تخلیه شده .
یعنی بعد از تخلیه چشم ها از حفره یکی از چشم ها با دقت و ظرافت یه سوراخ ایحاد می کنین به داخل جمجه و مغز رو با دقت خارج می کنین , طوری که به کناره های حفره ی چشم آسیبی نرسه و بعد گل رس یا خمیر بازی رو که اماده کردین داخل حمحه قرار می دین . البته بعد از زدن چودر بوراکس به داخل جمجمه .

در آخر هم می مونه تمیز کاری و جدا کردن چربی های احتمالیه به جا مانده روی پوست و آعشته کردن داخل پوست و جمجمه به پودر بوراکس برای ماندگاری بیشتر .

ادامه دارد ....
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع