انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: آشپزی با گوشت شکار حلال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
علی آقا ایولا واقعا از ادبیات نوشتارتون خوشم اومد خخخ خداییشم راست میگین اون دم مردن آدم فکرش کار نمیکنه بشینه کنار غذاش یه لیمو و نوشابه و سبزی خوردن بزاره خخخخ فقط به میزان ضرورت و نجات از مرگ کفایت میکنه و بیشتر و استمرارش دیگه معنی نداره
در جواب پوست کردن گنجشک دوست عزیزمونم عرض کنم
همانطور که دوستان فرمودن ششما میتونین گنجشک و یا پرنده کوچیک مثل اون رو تویه آب داغ (نه زیاد داغ ها)قرار بدین و بعد از چند دقیقه پرهاشو بکنید بخاطر حرارت اب داغ چربی زیر پوست آب میشه و موقع پر کندن اگه یه مقداری بیشتر فشار بیارین براحتی پوست جدا میشه و پرنده شما کاملا تمیز و سالم پر میشه
Khansariha (8)Khansariha (399)
بابا این پاستوریزه بازیا چیه
پدر بزرگم میگفت سگ و بامشی جه بگذر هرچی بزویی بلف
یعنی جز سگ گربه هرچی زدی گوشتشو بخور

گراز هم زدی اگه شکار خودت باشه وقتی گوشتشو میخوری اینقد بهت حال میده که انگار چلو کباب بختیاری خوردی
ولی پدر بزرگ من می گفت حرام حرامه و حلال حلاله
Khansariha (8)
پدربزرگ شما بزرگوار بود ولی بعضیا کمتر رعایت میکنن بعضی ها بیشتر
منم 3 4 بار گوشتشو خوردم
دوستای ارمنی داشتم که از گوشت گراز استفاده میکردن
میگفتن هر گوشتی مریض نیست اول کبدشو میدیدن بعد یه قسمتی از رون یا پهلو رو با کارد پاره میکردن و بازرسی میکردن بعد که از سلامت گوشت اطمینان پیدا میکردن میخوردن تاحالا هم براشون مشکلی پیش نیومد
دفعه های اول نخوردم اما بعد این که یه بار امتحان کردم متوجه شدم طعم خیلی خوبی داره
همینطور که دوستمون گفت خیلی چربی داره و بهش طعم خوبی میده
دوستان محترم تاپیک به انحراف نکشونید.
حلال خدا تا قیامت حلاله و حرام خدا تا قیامت حرام.
اگه حرف خدا مهمه نخورین اگر شکم و نفسی مهمه بخورین ولی عواقبش پای خودتون .والسلام.
دوستان لطفا ادامه ندنKhansariha (8)
(2012-01-20 07:40 PM)shang نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهرداد عزیز 1سوال فنی:
بدنه حلبی رو سوراخ میزنی؟

سلام دوست عزیز
شرمنده سوال شما رو دیر دیدم.همان طور که از روی تصاویر پیداست بهتره که واسه عبور جریان هوا بدنه حلبی رو سوراخ کنی.Khansariha (8)
(2012-02-02 10:36 PM)مهرداد نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2012-01-20 07:40 PM)shang نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهرداد عزیز 1سوال فنی:
بدنه حلبی رو سوراخ میزنی؟

سلام دوست عزیز
شرمنده سوال شما رو دیر دیدم.همان طور که از روی تصاویر پیداست بهتره که واسه عبور جریان هوا بدنه حلبی رو سوراخ کنی.Khansariha (8)

بهتره سوراخ نشه.چون هم گوشت سیاه میشه(وجود آتش)و سطح کباب میسوزه و خشک میشه
اره منم معتقدم سوراخ نباشه و یا اگه هم هست در حد یکی دوتا اونم سقفش باشه
چون هم دود وارد نشه و هم از خشک شدن گوشت جلو گیری بشه
Khansariha (8)Khansariha (399)
(2012-02-03 01:19 PM)MEHDI نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره منم معتقدم سوراخ نباشه و یا اگه هم هست در حد یکی دوتا اونم سقفش باشه
چون هم دود وارد نشه و هم از خشک شدن گوشت جلو گیری بشه
Khansariha (8)Khansariha (399)
منظور منم دقیقا همین بود دوست عزیز.یعنی یکی دوتا سوراخ اونهم بالای حلبی.به حال بهتره هر یک از دوستان اگه فرصت داشتن هر دو حالت رو تست کنن و نتیجه رو اعلام کننKhansariha (8).
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
لینک مرجع