انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: آشپزی با گوشت شکار حلال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
با تشکر از دوستان بابت راهنمایی برای کباب کبک.
بسیار خوشمزه بود این هم عکساش
قبل از پخت
[تصویر: 13952347331.jpg]
[تصویر: 13952349501.jpg]
بعد از پخت
[تصویر: 13952350771.jpg]
[تصویر: 13952351361.jpg]
البته یک تجربه هم به دست آوردم. اینکه وقتی یکی در میون با دنبه گوسفند میزنی باید مواظب باشی که موقع پخت آتیش نگیره که کباب رو میسوزونه. بنابراین موقع کباب یکی در میون با دنبه، از گرفتن پنکه روی ذغال و بادزدن شدید خودداری کنید که باعث آتش گرفتن ذغال و سوختن کباب میشه.
با تشکر از دوستان یا علیKhansariha (8)Khansariha (8)Khansariha (8)Khansariha (8)
یکم سوخته بود ولی واقعا خوشمزه بود.Khansariha (8)
یادش بخیر
عکس از آرشیو
مدل آبگوشتی در شکارگاه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2014-03-22 10:32 AM)old.hunter نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یادش بخیر
عکس از آرشیو
مدل آبگوشتی در شکارگاه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حاج عبدلا .

خوشا بحال اشخاصی که با شما میان شکار به من هم یاد بدید خواهش میکنم .

جالب بود حاجیKhansariha (48)Khansariha (215)
(2014-03-18 09:19 PM)old.hunter نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهترین کار اینکه کبک رو آب گوشتی کنی
ولی اگر خواستی کباب کنی باید گوشت بدون اسخوان کبک رو به تیکه های کوچک ببری
بعد نحوه زدن به سیخ یک تیکه گوشت یک عدد دنبه گوسفندی نگینی به همین ترتیب تا ابتدای سیخ بیایی
بزاری روی زغال رخ شده بادش هم نزنی تا نرم و خوش خوراک دربیاد Khansariha (8)
جای همه دوستان خالی خوش گذشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حاجی بابا دلمون آب افتاد .خدا نسیب ما هم بکنه .

انشاالا آمین .Khansariha (290)Khansariha (290)Khansariha (290)
سلام و عرض ادب Khansariha (8)
نبينم تاپيك مورد علاقم خاك مي خوره Khansariha (8)
يادش بخير
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Khansariha (214)
از دوستانی که گوشت خرگوش خوردن یه سوال داشتم:
گوشت نر و مادش طعمش فرق داره؟
اصلا گوشت خرگوش چه طعمیه؟خوشمزس؟
نه فرقی نداره....کوشتشو اگه با دنبه سیخ بگیری حرف نداره.
سلام.عرفان جان به نظرتون ماده ها یکم بو نمیدن؟من امتحان کردم به نظرم نر ها بهتر و خوش مزه ترن و کمتر بو میدنKhansariha (8)
دوستان لطفا بحث پخت وپز گوشت خرگوش رو در خصوصی پیگیر باشید، تا حساسیت برای دوستان ایجاد نشه.Khansariha (8)
عزیزان اینهم یه مدل کباب کبک که تو کتاب اشپزی بود حوصله نکردم تایپ کنم
[تصویر: kabab_kabk1.jpg]
[تصویر: kabab_kabk2.jpg]
با سلام خدمت دوستان
بعضی افراد از بوی گوشت بعضی از پرنده ها مثل گنجشک خوششون نمیاد به همین خاطر این روشی که عرض میکنم برا کم کردن بوی گوشت و خوشمزه تر کردنش مناسبه:(موادی که عرض میکنم برای حدود 40تا50تا گنجشکه)
اول باید پرنده هارو کاملا تمیز کنیم و بشوریم بعدش دو تا سه قاشق غذا خوری سس مایونز رو با پنج قاشق غذا خوری آبلیمو و یه پیاز متوسط رو که خلالی و ریز ریزش کنیم رو میریزیم تو یه قابلمه(میتوان یک تا دو قاشق غذا خوری هم ماست اضافه کرد) مقداری هم فلفل سیاه اضافه میکنیم و مواد رو با دو فنجان آب مخلوط میکنیم گنجشک هارو درون قابلمه میریزیم بطوری که همه گنخشک ها زیر مایع قرار بگیرند.گنجشک ها باید حدود 15دقیقه تو محلول بمونن بعد از 15 دقیقه گنجشک هارو بیرون آورده و به سیخ میکشیم و مقداری نمک به سیخ ها زده و رو زغال میگذاریم فاصله سیخ ها تا زغال هم باید چهار تا پنج سانت باشه و نباید کباب هارو باد بزنید تا آروم پخته بشن دوستان یادتون نره کره آب شده با ی بروس کوچیک همراهتون باشه تا با هربار برگردوندن کبابا یه مقدار کره بهشون بمالید.
خودم به شخصه این کباب رو با برنج عدسی خیلی دوست دارم البته به شرطی که حدود 45 دقیقه بعد از خوردن غذا یه لیوان دوغ خنک خنک خنک بخورم
نوش جانKhansariha (8)
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
لینک مرجع