انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: ساخت انواع طعمه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام
برای شروع روش ساخت بویله برای صید کپور رو میزارم
برای اینکار به میتونید از ترکیبات متفاوتی استفاده کنید
اینم چند نمونه با ترکیبات مختلف

طرز ساخت طعمه کپور با روغن میگو
مواد لازم

2 لیوان آرد گندم

1 لیوان ذرت

2 قاشوق غذا خوری نمک

2 قاشوق غذا خوری شکر

به مقدار 35 قطره روغن میگو

۲ لیوان آر گندوم را روی گاز گذاشته و آن را به هم بزنید یک لیوان ذرت 2 قاشوق غذا خوری نمک 2 قاشوق غذا خوری شکر و 35 قطره روغن میگو را در آرد ریخته و به هم بزنید وقتی به اندازه کافی مواد با هم مخلوط شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید بعد از انجام این کار یک حالت خمیر مانند به صورت کشش به خود می گیرد خمیر اولیه آماده می باشد آنها را گلوله گلوله کنید و در آب جوش قرار دهید وقتی طعمه پخته شده آن را از آب در آورده خشک کنید طعمه برای ماهیگیری آماده می باشد

این طعمه به صورت ریسه جوشانده قابل استفاده می باشد(ماهیگیرانی که از ریسه جوشانده استفاده نمی کنند با کمی ابتکار می توانند طعمه را به صورتی درست کننده که به صورت ساده به قلاب بزنند مثل خمیر)

طرز ساخت طعمه پنیر و شیر
مواد لازم

یک پیمانه شیر

مقداری پنیر رنده شده

چهار قاشق غذا خوری شیره قند

آرد جو

یک طعمه خوب می تواند از فرمول زیر بدست آید

یک پیمانه شیر و مقداری پنیر رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و چهار قاشق غذا خوری شیره قند به آن اضاف می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید وقتی آب جوش آماده آرد جو به آن اضافه می کنیم و آن را بهم می زنیم تا وقتی که به اندازه کافی مواد چسب ناک شد مواد آن را بردارید و به گلوله های دلخواه تبدیل می کنید

طرز تهیه طعمه مخصوص تابستان برای کپور
مواد لازم

یک فنجان آرد (لیوان)

یک فنجان آرد ذرت (لیوان)

یک قاشق نمک

یک قاشق شکر

سه قاشق غذا خوری قهوه

دو قاشق کارامل

آب به مقدار کافی

یک فنجان آرد با یک فنجان آرد ذرت مخلوط کنید و یک قاشق نمک و یک قاشق شکر به آن اضاف کنید و سه قاشق غذا خوری قهوه اضاف کنید و دوقاشق کارامل کیک هم به آن اضافه کنید وآن ها را با هم مخلوط کنید کمی آب را بجوشانید به اندازه ای که آب ولرم بشود مواد را به داخل آب بریزید در داخل ظرف به آرامی روی آتش بهم بزنید تا وقتی که به خمیر تبدیل شود و آن را داخل پلاستیک قرار دهید تا خشک نشود روش مناسب دیگری هم وجود دارد که خمیر های گلوله شده را در آب جوش قرار دهید و آنها را بجوشانید هنگامی که گلوله های خمیر به سطح آب شناور شدن طعمه ها آماده می باشد و شما می توانید از سیستم ماهیگیری با ریسه جوشانده استفاده کنید.

طرز تهیه طعمه با طعم توت فرنگی برای کپور
مواد لازم

یک فنجان آرد (لیوان)

دوفنجان پودر ذرت (لیوان)

یک قاشق غذا خوری وانیل

دوقاشق غذا خوری شکر

پودر ژلاتین توت فرنگی

آب به مقدار کافی

یک فنجان آرد را با آب بجوشانید هنگامی که آب جوشید یک قاشق غذا خوری وانیل به آب اضافه کنید ودوقاشق غذا خوری شکر هم به آن اضافه کنید در این هنگام یک بسته ژلاتین توت فرنگی به آن اضاف کنید وقتی آب به اندازه کافی جوشید پودر ذرت ها را در آن بریزید همزمان که مواد را باهم مخلوط کردیم به مدت دو دقیقه با حرارت ملایم با استفاده از در پوش وبعد از دو دقیقه از روی آتش بردارید مواد مخلوط شده را بروی آلمنیوم بریزید (آلمنیوم به شکل استوانه) و بعد آلمنیوم را در اندازه های دلخوا گره بزنید(برای جدا شدن طعمه از هم) تا به شکل گلوله در بیاید هنگامی که این کار را کردید به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید اما دقت کنید جای بزارید که یخ نبندد
این طعمه ها هرچه ریز تر باشند بهتر است برای صید کپور طعمه های ساخته شده را هم می توانید با استفاده از ریسه جوشانده استفاده کنید و هم می توانید به صورت ساده به سر قلاب بزنید
اینم چند عکس برای راهنمایی بهتر
[تصویر: 13695641051.jpg]
[تصویر: 13695641052.jpg]
[تصویر: 13695641053.jpg]
[تصویر: 13695641054.jpg]
[تصویر: 13695641055.jpg]

مدت زمان پخت هم بین 15 تا 20 ثانیه بیشتر نشه
مخلصیم Khansariha (48)Khansariha (8)
سلام به دوستان گل Khansariha (8)
چند تا سوال اين بويله ها اگر درست شد
آيا بايد در آب نگه داري بشه تا به محل ماهيگيري برسيم ؟
چند ساعت قبل بويله بايد درست بشه؟
يا نه بزاريم خشك بشه خشك شده رو بزنيم به قلاب ؟
واسه نگه داريشون چكار ميشه كرد
مثلا اين هفته درست بشه تا هفته بعد بخواييم استفاده كنيم Khansariha (8)
سلام
دادا شما میتونی بویلرو درست کنی و با نگهداری مناسب تا سالها ازش استفاده کنی
نیازی به اب نداره میتونی توی فریزر بزاری و هر وقت خاستی استفاده کنی
البته بعضی اسانسها و طعم ها در فصل های مختلف کارایی بهتری دارن برای مثالچ
در بهار و تابستان برای طعم دار کردن میتونی از اسانس موز البالو یا توتفرنگی استفاده کنی که اگه در دسترس نبود بجاش از ژله با همین طعم استفاده کنید
در پایز و زمستان قهوه نسکافه خوب جواب میده و بشخصه استفاده کردم
بویله های اماده هم در بازار وجود داره اما به دو صورت فریزی و خارج یخچالی عرضه میشه که بهتر فریز نخرید چون تو گمرک قبلا فاتحشون خونده شده
مخلصیمKhansariha (48)Khansariha (8)
آقا محسن تشكر از شما Khansariha (8)
خسته نباشيد انصافا بيشتر دارم رو ميارم به ماهيگيري
البته با تلاشي كه شما و دگر دوستان مي كنن Khansariha (256)
من طريقه نگه داريشون رو مي خوام بدونم
اگر تعداد زياد درست كنم بزارم خشك بشه يا نه بايد حتما در يخچال باشه كه يخ نزنه
يا نه ريسه كنم بزارم خشك بشه خشك شده رو استفاده كنم
ممنونم Khansariha (8)
نه دادا نباید خشک بشه چون اونوقت هم نمیشه روی ریسه زد هم در اب بوش ازاد نمیشه فقط در فریزر بزارید و دوساعت قبل مصرف خارج کنید
با تشکر از آقا محسن . واقعا تاپیک آموزنده ای هست . من مدتها بدنبال یه طعمه ی خوب برای کپور میگشتم و با آموزشهای بالا فکر کنم به هدفم رسیدم . فقط باید امتحانش کنم . بازم مرسی Khansariha (8)
بصورت خیلی اماتور
من وقتی میرم ماهیگیری خمیر رو با مقداری پشم گوسفند سر قلاب قرار میدم و صید موفقی هم دارم
خلاصه میخوام بگم ما آماتور ها هم عالمی داریم واسه خودمون
سلام به دوستان خوبم Khansariha (8)
بده اين دو نمونه بويله رو درست كردم
طرز تهیه طعمه با طعم توت فرنگی برای کپور
طرز تهیه طعمه مخصوص تابستان برای کپور
البته با همون تايم 11 ثانيه متاسفانه بويله ها يه هم چسبيدن
با اينكه از ظرف آب جوش در آوردم و ظرف آب سرد انداختم ....
در اصل اينطور بگم مغز بويله ها شل بود
البته قبلا جور ديگه اي درست مي كردم
بويله ها رو درون آب جوش مي انداختم پس از يك دقيقه بويله ها
روي سطح آب غوطه ور مي شدن و و راحت تر روي ريسه مويي تعادل داشت
حالا نمي دونم كجاي كار لنگ مي زد Khansariha (8)
سلام به دوستان عزيز Khansariha (8)
نبينم اين تاپيك خاك بخوره Khansariha (219)
بعد از چند روز خرابكاري و تلاش مداوم تونستم بويله ها رو بسازم Khansariha (256)
چند تا نكته پنهان داشت خخخخخ Khansariha (214)
دوستان عزيزي كه خميرو خودشون درست مي كنن
از بهتره تخم مرغ داخل بويله ها استفاده بشه
خمير بايد سفت باشه جوري كه چنگال داخل خمير فرو بره و پس از دراوردن جاش بمونه
در خمير از مايه خمير يا جوش شيرين استفاده كنيد البته كم
از آب گرم استفاده كنيد براي حل كردن ژله و شكر و قهوه ....
بعد از درست كردن خمير اجازه بدين خمير استراحت كنه به قولي ور بياد
بعد از اينكه بويله ها رو درست كردين در آبي كه از قبل روي آتيش گذاشته شده و در حال قل زدنه آهسته غوطه ور كنيد
بعد از چند دقيقه بويله ها به روي آب ميان(زمان هر بويله متفاوته) و اون ها رو بر داريد
بر روي پارچه اي كه زيرش روزنامه گذاشتين جدا جدا بچينيد تا 6 الي 7 ساعت بعد در كيسه فريزري قرار بدين و در فريزر
بهتره از خمير هاي نان فانتزي استفاده كنيد چون چسبندگي خوبي دارن و تمامي كار هاي بالا رعايت شده
داخل بويله ها اسفنجي چسبناك ميشه و ميشه مستقيم به قلاب زد !!!
موفق باشد Khansariha (8)
سلام بویله ها نباید کمتر از 1دقیقه وبیشتر از 2دقیقه بجوشه.چون یا می چسبه یا میشکنه
در ضمن رو حوله بذار خشک بشن .
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع