دادا بویله رو بهتره سوراخ نکنید درهنگام استفاده با سوزن بویله اون رو به نخ بکشید و ریسرو اماده کنید
اگه قبلا سوراخ کنید بویله خشک و سفت میشه و بدرد نمیخوره
alaolmolk عزيز
خدمت شما عرض كنم كه اگر خمير شما سفت نباشه (مقدار بيش از حد آردبهش اضافه نكنيد)
مي تونيد مستقيما سر قلاب بزنيد
اما اگر سفت بود و زمان بيشتري رو براي طبخ مثلا به جاي 60ثانيه 90 ثانيه
اونو مي تونيد با مته دستي (يه چيزي شبيه مداد اما سه نظام روشه يا
يك مدل سوزن چرم دوز ها دارن كه يكطرف نخ خورش بازه با اونم ميشه
در هنگام استفاده ميشه راحت زد سر قلاب
اما من چون از خمير نان فانتزي استفاده ميكنم راحت سر قلاب مي زنم
دادا یکی از مزایای مهم بویله اینه که خود قلاب ازاد باشه اگه مثل خمیر سرقلاب بزنید شانس کم میشهچون کپورعادت داره طعمرو میبلعه وتوف میکنه اینجوری قلاب به دهنماهی چفت نمیشه اما اگه از ریسه مخصوص بویله استفاده کنید قلاب توی دهن ماهی گیر میکنه
(2013-08-11 03:50 PM)old.hunter نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alaolmolk عزيز
خدمت شما عرض كنم كه اگر خمير شما سفت نباشه (مقدار بيش از حد آردبهش اضافه نكنيد)
مي تونيد مستقيما سر قلاب بزنيد
اما اگر سفت بود و زمان بيشتري رو براي طبخ مثلا به جاي 60ثانيه 90 ثانيه
اونو مي تونيد با مته دستي (يه چيزي شبيه مداد اما سه نظام روشه يا
يك مدل سوزن چرم دوز ها دارن كه يكطرف نخ خورش بازه با اونم ميشه
در هنگام استفاده ميشه راحت زد سر قلاب
اما من چون از خمير نان فانتزي استفاده ميكنم راحت سر قلاب مي زنم
old hunter عزیز شما خمیر نون باگت رو با چیزی مخلوط میکنید یا صرفا خود خمیری که داخل نون هست رو مستقیما میزنید به قلاب؟
محسن جان
البته شما استاد ما هستی و در این شکی نیست
ولی من چون از قلاب های موستاد استفاده می کنم فقط کافیه ماهی
یک بار بویله رو به دهانش فرو ببره شک ندارم به بار دوم نمیکشه
در اون روش که شما می فرمایید خیلی با طعمه ور میرن
من با این روش راحت ترم و کل قلابم رو بویه می پوشونه طعمه هم خودش رو در آب رها نمی کنه
حالا دوستان می تونن هر دو روش رو امتحان کنن
alaolmolk عزیز
خمیر نان فانتزی خام رو باید در آب و زرد چوبه بجوشونید
اون خمیر وسط نان باگت و می تونید با انگور که پوستش رو جدا کنید یا آب زردچوبه یا سیر
یکی از اینها مخلوط کنید (جوری که حالت خمیری و اسفنجیش رو از دست نده و ماهی نسبت به بو
بیاد سمت طعمه)
حالا چرا میگم خمیر نان فانتزی چون از موادی داخل این خمیر استفاده میشه به نام بهبود دهنده
و نوع آردی با نام ستاره
این آرد و مواد بهبود دهنده وقتی با هم مخلوط میشن فوق العاده حجیم میشن
و داخل بویله ها حالت اسفنجی میشه
دادا من شاگردم نیستم چه برسه به استاد اونم وسط این همه استاد
ببخشید اگه چیزی میگم فقط برای راهنماییه
اول بعد از این همه مدت هنوز موستاد تخصصی کپور توی ایران ندیدم اینو میگم چون انتخاب اشتباه قلاب مانع صید بزرگ میشه خصوصیات اصلی قلاب کپور ایناست
دهنه باز
رنگ مات و یا تیره جوری که زیر اب برق نزنه
پایه کوتاه
فاقد خار بدنه
نکته بعدی علت استفاده از بویله گرفتن ماهی با سایزبزرگه اگه به روس استاندارد استفاده میکنیدو ماهی زیاد بازی میکنه اون ماهی یا هنوز در خوردن بویله مردده که این بر میگرده به ترکیبات بویله یا ماهی کوچیکه
نکته سوم پفکی شدن بویله دو مشکل داره اولراحت خورد میشه و نمیشه سوزنش زد دوم به علت وجوب هوای کم در بویله نه کامل معلق میشه نه بف میخابه و این باعث میشه ماهی قلاب رو ببینه و خوب نخوردش
اگه مکانی که ماهی میگیرید ماهی 4 کیلو به بالا داره و شما موفق به صید اون نمیشیدترکیبات و وسایل رو عوض کنید
مخلصیم
بابا چرا ناراحتی من پستتون رو الان دیدم
زیره بیشتر بدرد هوای خنک میخوره و توی پاییز بهتر جواب میده البته بستگی داره چطور درست شده باشه کاش میگفتین شرکتیه یا دست ساز ایرانه و در چه سایزی
برای این فصل بویله با اسانس میوه مثل البالو موز توت فرنگی و ........ بهتر جواب میده