شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،
آشپزی با گوشت شکار حلال - نسخه قابل چاپ

+- انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک، (http://www.iran-airrifle.com/forum)
+-- انجمن: اصول،مفاهیم و فرهنگ شکار و تیراندازی (/forumdisplay.php?fid=89)
+--- انجمن: فرهنگ شکار (/forumdisplay.php?fid=90)
+--- موضوع: آشپزی با گوشت شکار حلال (/showthread.php?tid=153)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44


آشپزی با گوشت شکار حلال - ALIANA-54-T06 - 2011-02-08 08:55 PM

دوستان فکر کنم جای تاپیک آشپزی با گوشت شکار در سایت خالی بود دوستانی که عکس و مطلبی برای روش و طریقه طبخ شکارهاشون دارند اینجا عنوان کنند تا همه بهره مند بشیم.:)


RE: آشپزی با گوشت شکار - amir74 - 2011-02-08 11:44 PM

سلام. طریقه درست کردن مواد برای خوابوندن گوشت شکار در ان و طعم خوب گرفتن شکار =اول چند عدد پیاز خرد کرده درون گوشت بریزید کمی اب وابلیمو رو بیشتر بریزید.ادویه جات اضافه کرده(مخصوصا فلفل و زدچوبه) به مقدار لازم.نمک رو هم اضافه می کنیم.روغن هم یادمون نره.بعد کمی هم می زیم تا قشنگ مخلوط شه بعد درون یخچال می گذاریم تا چند ساعتی مزه به خودش بگیرد.بعد از چند ساعت ان ها را به سیخ کشیده و بر روی اتش می گذاریم و وقتی مغد پخت شد نوش جان می کنیم.در نظر داشته باشید روی اتش مخصوصا ذغال از سرخ کردن و سوپ درست کردن خوشمزه تر می شود و بوی خوبی دارد.به کسی هم که نخورده باشد بخواهیم بدهیم راحت تر می خورد و هزم می کند.مخصوصا خانوم ها. به همین راحتی به همین خوشمزه گی;)


RE: آشپزی با گوشت شکار - milad123 - 2011-02-09 03:22 PM

امیر خان البته بستگی به گوشت هم داره.اول باید ببینیم گوشت چه حیوانی رو میخواهیم بخوریم.چون به نظر من هر کدوم باید یه جور پخته بشن.


RE: آشپزی با گوشت شکار - MEHDI - 2011-02-09 11:15 PM

آقا ميلاد درست ميگن
مثلا گوشت كبوتر دير پزه و بايد بيشتر آب پز بشه رويه ذغال يا ميسوزه يا خام ميمونه اما كبك نه زود پز رويه ذغال راحت پخته ميشه البته اين تجربه منه شايدم درست نباشه!!!!!!


RE: آشپزی با گوشت شکار - masih.hunter - 2011-02-10 05:34 PM

سلام دوستان .طریقه پخت بلدرچین
بلدرچين را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آنرا ميکنيم قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم و سسي از روغن زيتون يا کره آب کرده و آبليمو و نمک و فلفل آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در سس مي خوابانيم و بعد مثل کباب جوجه به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم ، بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابليمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود ، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمين طريق ميتوان کباب کرد ونوش جان کرد.:D
طریق پخت کبک بطور نمکی:

.بعد از تمیز کردن و شستن کبک پوست پرندرو نکنین داخل شکم را با پیاز و جعفری پر کنین واونو داخل فویل بپیچید وداخل قابلمه ای که پر از نمک هست قرار

بدین یعنی بجای اب از نمک استفاده کنین وانو داخل اتش قرار بدین هر زره نمک بر اثر حرارت داغ شده و گرما وحرارت رو بطور 1 سان به گوشت وارد میکند

وباعث پخت بهتر میشود .درضمن پوست باعث میشود گوشت خوشتم تر بشه چون پوست بر اثر حرارت روغن به گوشت میدهد. دوستان حتما" امتحان

کنید .


RE: آشپزی با گوشت شکار - Ali - 2011-02-10 06:20 PM

اقا این مال شکار نیست اما برای شکار باید یه جفت زانوی خوب داشته باشید بنابراین آموزش پخت زینگ(به ترکی)و پاچه گوساله(به فارسی):
1-یک عدد پاچه گوساله تازه میخریم.تازه بودنش از رنگ و بوش مشخصه و 3 تیکه میکنیمش(بالا تنه پاچه یک تکه و پائین تنه پاچه دوتکه یعنی از غدد چربی پشت پا نصفش میکنیم)
2-با چاقوی تیز تا جائی که میشه موهای پاچه رو میکنیم(از ریشه)و نمیذاریم دسته موئی باقی بمونه
3-حالا که دیگه موئی نموند پاچه رو تر و تمیز میشوریم و میذاریم ده دقیقه آبش خشک بشه
4-پاچه رو روی آتیش میگیریم تا موهای باقی مونده کاملا بسوزه(حتما قبلش با چاقو بکنید چون بد طعم میشه ها)
5-یه قابلمه پر آب میکنیم طوری که کل پاچه کاملا بره زیره آب و میذاریم آب بجوشه
6-پیاز،چند تکه میندازیم-فلفل میزنیم-ادویه جات و زرد چوبه و از اینجور مواد طعم دهنده میزنیم
7-حین جوشیدن پاچه رو میذاریم توی قابلمه(سعی کنید 12 شب اینکارو بکنید)
8-گاز رو میذاریم درجه کمه کم و درپوش قابلمه رو جوری میذاریم که کمی بخار ازش خارج بشه(خیلی کم)
9-صبح که پا شدید برای نماز یعنی حدود 5-4 اینا پاچه شما آمادست میل کنید و زانو ها تونو باز سازی کنید!!!
در ضمن طریقه پخت پاچه گوسفند هم همین شکلیه اما تمیز کردن کله گوسفند فرق میکنه و پدر آدمو درمیاره!اولین تجربه من در پخت پاچه گوساله منجر به کتک خوردن از مادر و همسر عزیز شد :D چون جوری قابلمه رو سوزوندم که دقیقا 10 سانتیمتر ذغال ته قابلمه چسبیده بود :P که 5-6 روز گذاشتیم آب بخوره تا قابل شستن بشه!!!


RE: آشپزی با گوشت شکار - AIRKING - 2011-02-10 06:39 PM

علی جون نگفتی گاو رو چه طور شکار کنیم :D:D:D
شوخی کردم ولی این بازسازی زانو برای متاهل ها لازمه ;) :D :P
خیلی چاکریم.با مرام


RE: آشپزی با گوشت شکار - Ali - 2011-02-10 06:42 PM

چاکرم جلال جان.میدونی چرا برا متاهلا لازمه؟چون از صبح تا شب دنبال یه لقمه شکار برای درآوردن خرج زندگیمون میریم شکار و زانو برامون نمیمونه :P
مجردا خرج ندارن روزی 10 تا گنجشک هم بزنن سیر میشن...
اینم یادم رفت که پاچه شدیدا سردی هست و حتما سعی کنید نیم ساعت بعد از خوردن یه گرمیه خوب مثل نبات یا شکلات و خرما بخورید اگه نه مریض میشید.
دیگ هم داشتید میام کله گاو میپزم براتون اونقدر حال میده اینجا نمیدن بهمون و میگن فروختیم به کارخونه سوسیس کالباس


RE: آشپزی با گوشت شکار - MEHDI - 2011-02-11 12:18 PM

[تصویر: 82202199610032313532.jpg]
اين عكسايه كبوتره قبلشم 1ساعتي داخل پياز خورد شده و آبليمو و ادويه ونمك خوابونده شده بود:blush:
جايه همگي خالي خيلي خوشمزه بود:P
اما گوشت كبوتر دير پخته بايد يه كمي صبر داشت
من پيشنهاد ميكنم كه پوست رو جدا نكنيد چون هم روغني داره كه جذب گوشت ميشه و هم از سوختن گوشت جلوگيري ميكنه:rolleyes:[تصویر: 35804081793731610128.jpg]


RE: آشپزی با گوشت شکار - esmaeil1356 - 2011-02-12 11:39 AM

چه بخور بخوري توي اين تاپيك نوش جون همتون