انجمن تخصصی شکاروتیراندازی(بزرگترین مرجع اطلاعاتی تفنگ بادی،پی سی پی،تیراندازی ایرانیان)pcp.airrifle.airguns..تفنگ بادی،پنوماتیک،

نسخه کامل: طرز تهیه طعمه برای اب شور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام .

چند وقت پیش که رفته بودم قشم برای غواصی دیدم یه عده دارن خرچنگ جمع میکنن و میریزن تو گونی . ازشون که پرسیدم براچی خرچنگ میگیرین گفتن برای طعمه ماهیگیری ازش استفاده میکنیم . از دوستان کسی اطلاع داره از کجای خرچنگ استفاده میشه ؟ Khansariha (214)
این طعمه تو اب شور بیداد میکنه Khansariha (8)
(2013-06-01 03:11 PM)miladshafiei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام .

چند وقت پیش که رفته بودم قشم برای غواصی دیدم یه عده دارن خرچنگ جمع میکنن و میریزن تو گونی . ازشون که پرسیدم براچی خرچنگ میگیرین گفتن برای طعمه ماهیگیری ازش استفاده میکنیم . از دوستان کسی اطلاع داره از کجای خرچنگ استفاده میشه ؟ Khansariha (214)


والا من هم شنيده بودم و يكي دو بار سعي كردم استفاده كنم ولي اولا گوشتش خيلي كم بود و به علاوه خيلي ترد بود و نتونستم استفاده كنم،
حتما آموزش تصويري زدن اين طعمه هم عاليه و مفيدKhansariha (8)
دوستان عزیز اگه طرز تهیه قلاب رو برا صید چنگو بزارن ممنون میشم
اين هم طعمه براي چنگو يا همون باراكودا
[تصویر: image162.jpg]
[تصویر: image164.jpg]
[تصویر: image166.jpg]
[تصویر: image168.jpg]


منبع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2013-06-01 01:20 PM)flower نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام HELLBOY عزیز
تو عکس تهیه طعمه با ماهی حتما باید سر ماهی جدا بشه ؟اگه آره چرا ؟

در ضمن اگه قلاب تو گوشت ماهی باشه بهتر نیست ؟

سلام
جدا شدن سر اجباری نیست اما اگه ماهی زنده باشه بهتره که با سر به قلاب زده بشه و جون داشته باشه اما در ماهی یخی بهتره سر رو جدا کنید که ماهی بوی بیشتری داشته باشه تفاوت این دوتا در اینه که ماهی زنده با حرکت کردن باعث جزب ماهی میشه و ماهی مرده با بو
در مورد قلاب هم میشه بیشتر تو گوشت فرو کرد اما حرکت ازاد ماهی در جریان اب رو میگیره کلا به مقداری که به راحتی از قلاب جدا نشه کفایت میکنه
مخلصیم
توی یه سایت خوندم گوشت ماهی باراکودای بزرگ سمی هست و باعث مسمومیت میشه و نوشته بود حتی در برخی از کشورها باراکودای کوچک رو هم نمیخورن و گرفتنش فقط جنبه ی تفریحی و ورزشی داره . در ادامه باید بگم که در آبهای خلیج فارس 5 گونه باراکودای مختلف زندگی میکنند و در کل این ماهی 20 گونه ی مختلف دارد . با تشکر از دوستان
والا ما تا حالا طوریمون نشدهKhansariha (48)Khansariha (48)Khansariha (226)Khansariha (226)
بنظر من هم باراکودا یکی از خوشمزه ترین گوشتها را بین ماهیها داره .
یه نکته جالب هم بگم .در رستورانی در قشم سفارش قلیله ماهی دادم (امیدوارم اسمشو درست نوشته باشم) پرسیدم ماهی داخلش چیه گفتند قطب یا همون باراکودا که شما میگید .Khansariha (256)
سلام
منم اولین باره میشنوم که قطر یا به لحجه محلی هرمزگانی ها کودر یا همون باراکودا سمی هستش ، البته ماهی درجه 1 از نظر خوراک یا قیمت نیست اما بد هم نیست ، من به شخصه حلوا سفید و صافی و سرخو و سنگسر و هامور رو به ترتیب بیشتر ترجیح میدم و اینکه میفرمائید گونه های مختلفی داره رو من اطلاع ندارم و فقط میدونم کوچیکش رو میگفتن قلایه و بزرگش رو میگفتن قطر ، متاسفانه به دلیل شباهتش به ماهی شیر در جاهائی که مردم ماهی ها رو نمیشناسن به اسم و قیمت ماهی شیر به فروش میره ( من خودم دیدم و به فروشنده اعتراض کردم ) در صورتی که یک پنجم قیمت ماهی شیر رو داره .
پیروز باشید.
(2013-06-01 11:11 AM)mahammaham نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا محلي ها يه اسمي ميگفتن كه يادم نيست، ولي فكر كنم منظورم رو درست متوجه شديد،
ما كه هيچوقت نشد بگيريمش ولي فك كنم صيدش خيلي هيجان داشته باشه، فكر كنم از سيم بايد استفاده بشه!

راستي يه نوع طعمه ماهي بود كه گوشتش حالت فلورسنت و فسفري داشت! عالي جواب ميداد!
ميتونيد از روش صيد اون طعمه برامون بگيد؟Khansariha (8)

اميدوارم سوالاتم باعث انحراف سير فكريتون نشه توي تاپيكKhansariha (256)

سلام
بومی های هرمزگان به اون ماهی میگن موران ، خوشمزه هم هست ، صیدش هم به روش رو آبی و با استفاده از خمیر خیلی آسونه .
موفق باشید
(2013-06-01 03:11 PM)miladshafiei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام .

چند وقت پیش که رفته بودم قشم برای غواصی دیدم یه عده دارن خرچنگ جمع میکنن و میریزن تو گونی . ازشون که پرسیدم براچی خرچنگ میگیرین گفتن برای طعمه ماهیگیری ازش استفاده میکنیم . از دوستان کسی اطلاع داره از کجای خرچنگ استفاده میشه ؟ Khansariha (214)

سلام
خرچنگ یا اصلاحا" به گویش محلی هرمزگانی ها سینگو یکی از بهترین طعمه ها واسه ماهی گیری هستش و به 2 روش استفاده میشه ، یک اینکه همون لحظه که میگیریش بخوای ازش استفاده کنی که با شکوندن چنگهاش و دست و پا هاش و داخل بدنش یه مقدار گوشت به دست میاد که به دلیل بوی زیادش خیلی خوب ماهی ها رو جذب میکنه اما چون تاه هستش این گوشتها رو نمیشه به راحتی ازش جدا کرد و خورد میشه و روش دوم میبرن و یه کمی آب پزش میکنن تا رنگش یه کمی به سرخی بزنه و به راحتی گوشتش جدا میشه در تیکه های بزرگ و بهش یه مقداری نمک اضافه میکنن که نگنده و باز هم طعمه خیلی خوبیه واسه صید ، اما در کل واسه صید کنار ساحل یا اسکله ها خوبه ، این هم بگم خیلی خیلی خوشمزه هستش ، اگه رفتین بندرعباس حتما برین رستوران بردبار و یه شکم سیر خوراک سینگو میل بفرمائید ، مطمئنم که خوشتون میاد ، البته بگین زیاد تندش نکنه ، همچنین انکاس یا همون ماهی مرکب اونم هم خیلی طعمه خوبیه هم خوراک خیلی خوشمزه ای هستش .
موفق باشید دوستان.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع